Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi

Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi

Deril
Bir arkadaşım aslında hoşlandığım kişi (erkek) beni rüyasında görmüş bir dere kenarında oturup ağlıyormuşum sonra elimi ona uzatmışım tam elimi tutarken rüyadan uyanmış rüyayı yorumlar mısınız teşekkürler.


Yorum: Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi

@hmet
Birilerini çok düşünen kişilerin birbirlerini rüyada görmesi normaldir bu rüyaların fazla bir değeri olmaz çünkü bilinçaltı rüyalardır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş yakınımızı sinirli ve konuşmadan görmek?

Yorum: Dini Soru Cevap

Kayıtsız Üye
Ben daha önce hoslandigim kisiden bahsetmistim ayni siniftaydik ogretmenlik okuyorum… Ben size bunu anlattiktan ve akil danistiktan sonraki gun arkadaşim beni ruyasinda görmüş dedi ki bir erkekleydin seni durmadan yanagindan opuyordu ben çok sasirmistim sen boyle bir sey yapmazdin ve sana opturme diyordum dedi arkadaşim.. Cocuk iyi birisiydi dedi. Fiziki ozelliklerini tarif etti tamamen hoslandigim kişiyle tutuyor… Ve ben bu arkadaşima o kisiye olan hislerimi ne anlattim ne de sezdirdim kimse bilmiyor.. Sizce bunun bir anlami olabilir mi Allahu Teala bana mesaj veriyor olabilir mi arkadaşimin kalbi oldukca temizdir saf bir insandir çok iyidir namazında niyazinda.. Ruyasinda gördüğü erkek ve benimle ilgili gördüğü rüya bana mi yorumlanir?

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizi rüyasında gören, O'nu gören sahabilerden sayılır mı?

Yorum: Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi

arifselim
Şunu unutmamak gerekir, bunlar sadece birer rüyadır ve rüyaların kesinlikle bir garantisi yoktur. Hayırlı olmaları ümit edilir ve rüyalar açık ise yorumlanabilir. Bu şekilde görülmüş olan bir rüya güzeldir denilebilir ama bir işaret içerir diyemeyiz.

Okudunuz mu?  Rüyada süt görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Rüyamda bir çocuğun benden özür dilemek adina ellerinde kırmızı güller ile yanima geldiğini gördum. Yorumlar mısınız


arifselim
Aleykum selam. Tanıyıp tanımadığını, evli olup olmadığını açıklamalısın ki bizde ona göre sana doğru tabir edebilelim. Yoksa sadece çok genel bir tabir yaparız. Bu şekilde genel olarak bu rüya evlilik çağında olan bir kız için sevineceği güzel gelişmeler olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Boşanmanın hayırlı mı değilmi diye istihareye yatılır mı

bir kisi beni ruyasinda gormesi için, bir başkası seni rüyasında görmesi, birinin seni rüyasındagormesi

Bu kategoride yer alan Rüyada kırmızı bir kitap görmek, kuran olması muhtemel başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.