Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Evlilik istiharesinde çıplak kadın ve arı görmek

Evlilik istiharesinde çıplak kadın ve arı görmek

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm. 3 gündür istihareye yatıyorum herhangi bir ilham gelmiyor. ancak 1. ve 2. günler gördüğüm iki rüyanın anlamına dair işaretleri sormak istiyorum.İlk gün af buyrun anadan üryan iki tane çıplak kadın gördüm ve bana doğru yaklaşıp dokunmaya çalışıyorlardı ben de yüzlerini seçemediğim bu kadınlardan uzaklaşırken rüyada(uyandığımda hiç bir akıntı yoktu.) bir anda boşalıyordum.3.gün gördüğüm rüyada ise arı kovanları var kovandan girip çıkan arıları seyrediyorum kovanların yanında vefat etmiş bir tanıdığımı görüyorum. Cevap verirseniz sevinirim ALLAH’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada düşmek, rüyada eşyaların düşmesi

Cevap: Evlilik istiharesinde çıplak kadın ve arı görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihare için bu rüyaların olumsuz manaya işarettir ancak istihare için sizin içinize gelen huzur veya his, sizin için bir işaret olur. Eğer hala içiniz rahat değilse istihareyi 7 ye kadar tekrar edebilirsiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada boşanmak üzere olduğun eşini görmek

istihareye yatip ari gormek, istihare rüyasında çıplak kadın görmek, Ciplak kadin gormek

Bu kategoride yer alan İstiharede umreye gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilik istiharesinde çıplak kadın ve arı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.