Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada düşmek, rüyada eşyaların düşmesi

Rüyada düşmek, rüyada eşyaların düşmesi

Kayıtsız Üye
merhabalar.ben 5aylik hamileyim.annem dun gece ruyasinda evdeki televizyonun dustugunu camlarinin kirildigini kaldirma kizim batar camlar diyomus.bende kaldirmisim.arka ustu dusmusum agirmis televizyon.annemden yardim istemisim.anne yardim et bebegim dustu diye yalvarmisim.annem yardim etmemis televizyonn kirk camlari ayaklarina batmis.zorla onlari cikarmaya calismis.kan gormemis.ne demek bu rüya

Okudunuz mu?  Rüyada kuş görmek

Cevap: Rüyada düşmek, rüyada eşyaların düşmesi

Fetva Meclisi
Rüyada Düşmek görmek nedir? kısaca

Yüksek bir yerden harabeye, ıssız bir ortama düşmek iyi bir halden kötü bir hale geçmeye, Yeşillik, sulak ve güzel bir yere düşmek sıkıntılı bir halden iyi bir hale geçmeye, Düşmek, zengin için onun cimriliğine, Dam, balkon yahut çatı gibi yerlerden düşmmek bir yeri incinir yahut kırılırsa kendine, dostuna yahut malına gelecek zarara; yönetim tarafından hoşlanmadığı bir durumla karşı karşıya bırakılmaya delalet eder.
Birçok sorunu halledip, başarı elde edeceğinizin işaretidir. Eğer düşüp yaralandıysanız, birtakım zararlara uğrayıp, sıkıntı çekeceksiniz. En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir….

Okudunuz mu?  Rüyada Emniyet Müdürlüğü ve Polis Görmek

Rüyada balkondan dolap düşmesi

Kayıtsız Üye
rüyamda kardeşimin evindeymişiz, bana "bak mersinden geldiler deyip" yemek ikram ediyor, elimi yıkamaya gidince heryeri dolap, küçük bir odaya giriyorum, kapnın önüne çıkınca karşı apartmanın üst katı balkonunda bulunan dolabın bahçeye düştügünü görüyorum, babanın küçük çocuguyla oynadıgı görülüyor, anneye aşagı bak anlamında işaretler yapıyorum, kadın aşagı iniyor, apartmanda bütün camlar kapalı

Okudunuz mu?  Rüyada kendinden meni geldiğini gören kimse kaldıgında yaşlık görmesse gusül gerekirmi ?

Yorum: Rüyada düşmek, rüyada eşyaların düşmesi

arifselim
Gerçekten birbiri ile bağımsız ve berrak olmayan şeyler görmüşsün. Rüyanda olumsuz bir mana olmasa da özel bir şekilde tabir edemeyiz. Aslında bir çok rüya ancak kişinin durumuna bakılarak tabir edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kirli deniz görmek

rüyada balkondan eşya düşmesi, rüyada televizyonun yere düştüğünü görmek, rüyada televizyon düştüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada boşanmak istediğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada düşmek, rüyada eşyaların düşmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.