Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada boşanmak istediğini görmek

Rüyada boşanmak istediğini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda beni hastaneye yatirmislar orda masada kopmuş bir çocuk ayağı gördüm sonra bahçeye çıkmak istedim heryer çimen balkondan bakıyorum eşim geliyor bagriniyo beni affet seni çok üzdüm seni çok seviyorum falan diyor bende şu haline bak sallanıyorsun ayakta bile duramıyorsun icmis sin sarhossun sen bıktım artık senden bosanmak istiyorum diyerek bahçeye iniyorum ve ondan kaçıyorum burda uyandım ne mana taşıyor acaba aciklayabilirmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada kız çocuğu doğurduğunu görmek

Yorum: Rüyada boşanmak istediğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bitmesini istediğin bir işinin bitmesine, hallolmasını istediğin bir sorununun çözümüne işarettir. Baskı gören veya haksızlığa uğrayan kişiler için yardım eli uzanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada boşanmak istediğini görmek

Zumrut
Merhaba rüyamda eşimle boşanmak zorundaymisiz ve bunu ikimizde istemiyoruz agliyoruz ama yapmak zorundaymisiz. Ve eşim benim bir akrabam ile evlenmesi gerekiyormus. Sonra biz gizli gizli buluşmaya çalışıyoruz. İnsanlar bize esin zaten seni seviyor korkma o yine senindir gibi şeyler söylüyor. Yorumlrsnz sevnirim

Okudunuz mu?  Rüyada huri görmek

Yorum: Rüyada boşanmak istediğini görmek

arifselim
Merhaba. Çok farklı yorumları olabilmekle birlikte genellikle bu rüyayı gören kişi eğer evli ise eşi ile arasındaki muhabbet artar ve birbirilerine saygı sevgi çevresinde gelişen bir ilişkileri olacağına tabir edilir. Bazende ailevi sorunların yaşanacağına işarettir demişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  En doğru rüya seher vakitlerinde görülen rüyadır

rüyada boşanmak istediğini görmek, rüyada birinin boşanmak istediğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ameliyat olduğun yerinin açıldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada boşanmak istediğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.