Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ameliyat olduğun yerinin açıldığını görmek

Rüyada ameliyat olduğun yerinin açıldığını görmek

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm,
Ben gerçekte ameliyat oldum ve yara şu an tamamen kapandı. Rüyamda ise ameliyat yarasının açıldığını hatta o yerin yamulduğunu gördüm. Ameliyat olduğum doktora gözüktüm bana bir krem yazdı sürmem için. Bu ne anlama geliyor ?

Okudunuz mu?  Regl halindeki kadının rüya görmesi

Yorum: Rüyada ameliyat olduğun yerinin açıldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada yaranın açılması iyi değildir ama öyle bir dönemde böyle bir rüya görmenin özel bir manası yoktur. Çünkü insan gördüğü rüyaların çoğu gerçek hayattan etkilenerek görür ve tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada salaten tüncina okumak

rüyada ameliyat yerinin açıldığını görmek, rüyada ameliyat yerinin açılması, Ruyada emeliyat yerinin acilmasi

Bu kategoride yer alan Rüyada korkup kaçmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ameliyat olduğun yerinin açıldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.