Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada huri görmek

Rüyada huri görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum
Ben bir rüya gördüm hatirladigim kadarini anlatmak istiyorum. Ben disaridayim uzerimde bir dugunde giydigim elbise vardi O onda yuzlerce birbirine benzeyen surmeli birsuru kiz bunlar huriymis kolumdan tutup kosar gibi yurutup ayni andada biseyler soyluyorlardi Cok hizli bir sekilde yuruyoruz adeta kosuyoruz ve bana dunya hayatini uzaktan gosterdi yani insanlari nasıl vakit gecirdiklerini Herseyin yalan oldugunu anliyorum Ve diyorlarki kizlar bana uzun elbiseler giymen lazim Boyle olmaman lazim Ve yurudukce acik olan yerlerim kapanmaya basliyor. O onda kocamaan bir denizin uzerindeyiz yani kopru ustunde Bir yani koca ates bir yani deniz Diyorlar sec hangisi Ve ben atliyorum nereye dusecegimi bilmeden atesin ve denizin uzerinden gecerek bir ev gibi bir yere iniyorum
Bence ruyanin yorumu ve msji çok acik ama sizin yorumlarinizi çok begeniyorum sizdende bir yorum almak istedim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada koyun derisi yüzmek

Yorum: Rüyada huri görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekle özümsenecek tabiri dediğiniz gibi açık ve alınacak mesaj belirgin güzel ve hayırlı bir rüyadır. Bu rüyadan ders alınacak noktalar vardır size bunlar gösterilmiş. Ayrıca sizin hayatınızda daha çok önem vermeye özen gösterecceğiniz ahlaki uygulamalarınız olacak bunlar dünyanıza ve ahiretinize faydası olacağı gibi insanlara da faydası dokunacak yardımlardır. İyiliklerini artırarak ahiretinize ağırlık vereceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek

rüyada kiz

Bu kategoride yer alan Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada huri görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.