Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kirli deniz görmek

Rüyada kirli deniz görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada kirli deniz görmek ne anlama gelir Bir kişinin rüyada kirli deniz görmesi ne anlama gelmektedir ?


arifselim
Rüyada görülen denizler genellikle hayırla ve dünyevi mevki ve makamla yorumlanır. Ancak bu denizin güzelliği ve ihtişamı şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada görülen kirli deniz ise tam aksine bazı gerçekleşmeyecek işlerin peşine düşmeye ve hayırlı olmayacak işlerle uğraşmaya yorumlanmıştır.


Cevap: Rüyada kirli deniz görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda koyu ben eşim ve cocuklarim kitida otururken bulanik deniZin hizla beyazlayip normale donmesi ve sonra kizim ve benim suya dusmem ve hemen cikmamiz ne ye yorumlanir

Okudunuz mu?  Hacet namazını kılıp mürşidini bulanların başından geçenler nelerdir?

Cevap: Rüyada kirli deniz görmek

arifselim
Rüyada görülen deniz temiz, güzel olması ile kirli ve hoş olmaması şeklinde iki manada yorumlanır. Bulanık ve kirli bir denizin temizlenmesi normale dönmesi ise hayırlıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bulanık bir deniz görüyorum denizin yanina gidiyorum deniz ben yaklaştıkça dalgaları büyüyor ve hırçınlaşıyor beni yutacak gibi oluyor denizden uzaklasiyorum normallesiyor ama hala deniz bulanik bu ruyamin anlami nedir ?


arifselim
bu rüya küçük sıkıntılara alamettir ayrıca bir süre de olsa zorluklar yaşamaya ama ondan sonra Allah’ın izniyle bunların geçmesine ve kurtulmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kuran ayetlerinin yandığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda Çamurlu ve çok dalgalı bir deniz gördüm ve bu denizde annemin yüzüp kıyıyı çıktığını gördüm ne anlama gelir aklıma çok takıldı.


arifselim
Rüyada çamurlu deniz gören kişinin işleri ters gider ve bu rüya genellikle rüya sahibinin hayatında yaşanacak bazı olumsuz gelişmelerin habercisidir. Denizden çıkarak kıyıya ulaşması ise bu sıkıntılardan kurtulmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam SelamunAleykum.

ben evlilik için istihareye yattım. fakat evlenmeyi düşündüğüm bayanla geçmişe dair bazı özel sorunlarımız var. bu yüzden kafam çok karışık. sürekli git geller yaşıyorum. ailemle istişare yaptım fakat onlara konuları tam olarak anlatamadığım için pek sağlıklı bir istişare olmadı.

Okudunuz mu?  İstihareden uyanıp tekrar uyuyup rüya görmek

Bende istihareye yatmaya karar verdim. İstiharemin ilk 2 gecesinde karışık rüyalar gördüm. gece yarısı trafik sıkışıklıkları, bir köpeğin evin yine geceleyin bilmediğim bir evin balkonundaki çalılarda ceset araması gibi karışık rüyalar gördüm.

3. gün ise bembeyaz kumlardan berrak bir deniz gördüm. deniz o kadar berrak ki yukarıdan bakınca denizin dibindeki bembeyaz kumlar gözüküyor, denizin içine girip yukarıya bakınca da gökyüzü gözüküyor. daha sonra denizin içinde arkadaşlarla oyun oynarken denizin derinleştiğini görüyorum. ama biz kıyıya çok yakın olduğumuz için ayaklarımız yere basıyor.. denizin derin olan yerinden de vefaat etmiş bir tanıdığımı deniz kıyaya doğru atıyor. kıyıda da büyük siyah çöp poşetlerini kumsala doğru üst üstte yığmışlar. poşetlerin içinde ne olduğunu bilmiyorum ama herhalde çöp bunlar diye düşünüyorum kendi kendime… daha sonra denizin kıyıya doğru attığı tanıdığımda bu poşetlerin arasına doğru düşüyor. kurtarsanızya beni buradan diye de bize sesleniyor. öyle uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada kun fe yekun demek

yani deniz önce berrak, bembeyaz kumlar var ve gayet durgun. daha sonra berraklık gidiyor ve denizin kıyısı siyah poşetlerin içinde çöp olduğunu düşündüğüm seylerle dolu halde.

çok acil yorumlarsanız çok sevinirim.
Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. İlk gördüğün karmaşık dediğin iki rüyadan bir mana çıkarılamaz. Üçüncü rüyan ise kesin bir şeye işarettir diyemeyiz. Bu durumda zaten en doğrusu da senin kalbinin neye meylettiğine bakmaktır. Bu sana en sahih işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Başkasının yerine istihareye yatılır mı

Kayıtsız Üye
Rüyamda Deniz suyu ve kumu birbirine karışmıştı aynı lav gibi fokurduyor dalgalanıyordu insanlar kaçışıyordu bu hengame içerisinde bir apartmana giriyor ve oğlumu bebek arabasından düşmüş merdivende yatarken buldum başında da çok eski bir arkadaşımı gördüm bebek arabasını o düşürmüştü bebeğimi kucağıma alıp ağlayarak koşmaya başladım
Ne anlama geliyor hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Hamza'yı Görmek

arifselim
Eğer bir korku ve endişe içerisinde bu tür rüyalar görülürse çeşitli sıkıntı ve sorunlarla karşılaşmak olarak yorumlanır. Çoğu yorumcuya göre ise, bu aile içerisinde ki anlaşmazlıklara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bende rüyamda denize yakın bir evde eşimle kızımla oturuyoruz. Bi anda denizin bazı bölümleri kahverengi çamurlu kumlu ya dönüşüyor eşimle yakınına gidiyoruz Deniz daha hızlı hareketleniyor dalgalar şiddetleneniyor ve yükselip üstümüze geliyor eve koşuyoruz ev su içinde biz sırılsıklam

Okudunuz mu?  Rüyada sürekli yılan görmek neye işaret

arifselim
Bu rüya zaten aile içi meselelerle ilgili olarak yorumlanır. Aile içerisinde geçmişten gelen sorunların yeniden gündeme gelmesinden kaynaklanan gerginliklerin yaşanacağı şeklinde tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bankada çalışmaktaym.bir işe ortak olmak için işi bırakıp 200 bin tl kredi çekecektim.çok kararsız kaldım , çünkü ortaklık için yanına gideceğim kişiye tam olarak güvenemiyordum.işimi bırakacak tüm kurulu düzenimi bozup başka bir şehire gidecektim.istihareye yattım ve şu rüyayı gördüm.
Denize giriyorum,deniz çok güzel, yüzüyorum sonra çıkıp dinleniyorum,sonra tekrsr giriyorum ilerlere açılıyorum,kısacası keyif yapıyorum, sonra tekrar çıkıyorum.ben çıktıktan sonra benim yü<düğüm ksımdaki deniz suyu birden kirlenip aşırı siyah bir hal alıyor,dışarıda olanlara denize girmeyin biraz temizlensin öyle girersiniz diyerek uyarılarda bulunuyorum.sonra kirlenen bölge yandan gelen temiz suların etkisi ile yavaş yavaş temizlenmeye başlıyor.
Tam temiz olmadan ve bir daha o denize girmeden uyanıyorum.
Rüyamı yorumlayabilir misiniz?
Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Dinimizde Rüyanın yeri nedir?

arifselim
Birinci olarak, bu yapmaya niyetlendiğin şey zaten haram olup yapmaman gerektiği kesindir ve bunun için istihareye bile gerek olmaz. Gördüğün rüya ise, kesin bir şekilde olumsuz yani yapmamak gerektiğine işarettir.


elos
Hocam rüyamda tam hatırlamasamda kirli denizde yüzüyordum sanki deniz bir çamur birde tertemiz berrak oluyordu ikiz çocuklarımdan birini kıyıya çıkardım ikinci çocuğumuda çıkarayımderken o çamurlu denizde birden içine girip boğulacak gibi oldum ama çıktım yüzüp kıyıya çıktım çocuğumla üstümde çarşaf gibi bir şey vardı heryer karanlıktı eşim karşımızda eşimin siyah kıyafet vardı üstünde yanında da bir arkadaşı vardı öylece gözümün içine dikkatlice bakıyordu bu rüyayı sabah namazı vaktinde ve cuma sabahında görmüş oldum..sizce ne anlama geliyor.. rabbim yine herşeyin en iyisini bilir

Okudunuz mu?  Rüya görmeden ihtilam olunur mu

arifselim
Bu tür rüyalar uyarı mahiyetindedir. Rüya sahibinin karşılaşacağı sıkıntıları ve sorunları işaret eder. Çamurlu su veya deniz görülmesi çoğu kere hak yoldan ayrılmaya ve günahlara bulaşmaya tabir edilir. Çocuklarını çıkarman ise sıkıntılı bir dönemi geride bırakmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Görülen rüyanın etkisinde kalmak

rüyada kirli deniz görmek, rüyada pis deniz görmek, rüyada çamurlu deniz görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada birini farklı surette görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kirli deniz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.