Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sürekli yılan görmek neye işaret

Rüyada sürekli yılan görmek neye işaret

esmer_1903
Rüyamda sürekli yılan görüyorum bunu açıklar mısınız önlemi var mı Sürekli rüyada yılan görmek ne anlama gelmektedir ?


Cevap: rüyamda sürekli yılan görüyorum bunu açıklarmısınız önlemi varmı

Ufkuaçık
Devamlıolarak, rüyanız da yılan görüyorsanız, gece yatarken Ayet-el Kürsi, İhlas Suresi, Felak ve Nas surelerini, bir de Fatiha Suresi’ni 7’şer kere okuyup yatınız.

Okudunuz mu?  Rüyada kırık kulaklık görmek

Bazı rüyalarda yılan şeklinde cinler vardır.Bunun için yukarıda bahsettiğim sureleri okamadan yatmayınız..


Yorum: Rüyada sürekli yılan görmek neye işaret

Kayıtsız Üye
Ruyamda yılan goruyorum dere gibi biryer içinde yılan var ve bizim dereden çıkarmamız geteken de bir şey var sonra yılana taş atıp kovuyoruz tam gitti deyip dereye babam veya eşim girerken yılan tekrar geriye gelip dereye girmiş babamı sarmalıyor bizde bir şey yapamıyor babamsa kıpırdamadan duruyor ne ye çıkar bilen varsa yardım edermi

Okudunuz mu?  Rüya görmeden ihtilam olunur mu

Yorum: Rüyada sürekli yılan görmek neye işaret

arifselim
Rüyada yılan görülmesi genellikle kişinin durumuna göre yorumlanır. bu rüya ise kişi için düşmanlarına vay onu çekemeyen kimselerin varlığına işarettir. Bazende bu günahlara ve bu günahlardan tövbe etmek gerektiğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada, geminin içindeyken denizin üstüne yağmur yağması

AHMET AYDIN
Değerli kardeşim, kötü bir rüya gördüğünde yüksek ihtimalle şeytandandır. Fakat hiç endişelenme, bir anlam vermeye çalışma, Allah’a sığın ve sık sık euzu çek. Felak, nas ve ayetel kürsi oku. Bundan tamamen kurtulmak için ise yaptığın günahları düşün ve bunlardan tövbe et. Bu durum Kuran-ı Kerim’de durum şöyle anlatılmaktadır. Şuara 221- Şeytanların kime musallat olacağını size haber vereyim mi? 222- Onlar günaha, iftiraya ve yalana düşkün olan herkese inerler! Zuhruf 36- Kim kurandan gafil olursa biz ona bir şeytan musallat ederiz. Ve o onun yakın dostu olur.
Gördüğün üzere Allah’ı dost edinmez isek dostumuz şeytan oluyor. Kulluğumuzu layığınca yerine getirmeye çalışmalı ve her türlü kötülükten Allah’a sığınmalıyız. Allah’a emanet

Okudunuz mu?  Rüyamızı Nasıl Yorumlayabiliriz?

rüyada sürekli yılan görmek, rüyada sürekli yilan gormek, rüyada sık sık yılan görmek

Bu kategoride yer alan Tövbe ettikten sonra görülen rüya başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sürekli yılan görmek neye işaret Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.