Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Tövbe ettikten sonra görülen rüya

Tövbe ettikten sonra görülen rüya

Kayıtsız Üye
Köydeki evimizde akrabalarımızın da olduğu bir an, sonra ben evimizin bahçeye bakan kısmındaki balkona çıkıyorum sanırım önce her yer karanlıktı kimseye haber vermeden bahçeye gidiyorum orda abim arkasıni dönmüş dedem ve babanem de orda toplanmış yeşil cevizleri kırıyorlardı abim yeşil kısımları çiziyordu dedemle babanem içini çıkarıyordu ben de yiyordum cevizler beyaz ve lezzetliydi ne kadar güzel olduğunu düşünüyodum. Sonra abim ayağa kalkti bir bez parçasını bir yere astı sanırım kuruması için sonra o astığı yer araba dolmuş gibi bisey oldu hızla hareket etti abim o bez parçasını almak için peşinden koştu sonra gözden kaybokayboldular ve o an birden o arabayı takip eden ben oldum ve bir arabanın içindeydim yanımdaki aracı kullanan kişiyi yoldan çevirmiş ve abimin kovaladığı o arabayı takip etmesini söylemiş olmalıyım ki takip ediyorduk. Sonra gittiğimiz yolun sonunda kaçırıldığımi anladım ve sanırım çocuktum.. Sonra içerde bir başka çocuk vardı ve benden alınan bir şey onun hayatını kurtaracaktı ben korkup direndim ama iğneyle benden bir sıvı aldılar ve çocuk iyileşti çocuğun babası vardı ona peki bana ne olacak şimdi ben hasta mi olcam dedim sonra çocuktan alınan bir sıvıda enjektördeydi biri bana getirdi çocuk ve babası apar topar gittiler sanki ölecektim ve yaşamam için o enjektordeki sıvıya ihtiyacım vardı bir kaç kişiyi aradım hala kaçırıldığım yerdeydim sonra (hemşirelik okuyorum) enjektördeki ilacı kasa mi yoksa damara mi yapacağım sorusunun cevabını ariyodum ama kimse bana yardım etmedi elimde enjektorle kaçırıldığım yere birileri geldi ve yanımda bu kadın vardı ölecek mıyım derken uyandım

Okudunuz mu?  Rüyasında yanlış namaz yani namazı düzgün kılmadığını görülürse bu neye işarettir, alamettir?

Yorum: Tövbe ettikten sonra görülen rüya

arifselim
Bu rüya bir çok şeylerin içi içe girdiği ve bir çok şeyin bir rüya içinde görüldüğü bir rüyadır. Böyle rüyaların manaları da genellikle olmaz. İnsan etkilenmiş ve tamamını da çok iyi hatırlıyor olabilir. En doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemek ona havala etmek olur. Herşeyi hakkıyla ancak bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir

tövbe aldıktan sonra görülen rüya, tövbeden sonra gorulen ruya

Bu kategoride yer alan Rüyada kızlık zarının dikildiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tövbe ettikten sonra görülen rüya Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.