Anasayfa
25 Mart 2023, 0:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek

Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek

mutasyon
Selamun Aleyküm,rüyamda kulağa kaçan böceği uçarak defalarca saldırıyor,hava da yakalayıp 4-5 parçaya bölüp öldürüyorum.Manası nedir hocam,şimdiden çok teşekkür ederim.


Yorum: Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan seni rahatsız eden, huzurunu kaçıran ve sana sorun çıkarak kimselerden kurtulacağına ve onları kendinden uzaklaştıracağına işaret olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kedi köpek kavgası

Yorum: Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek

mutasyon
Allah razı olsun hocam,her daim hakkımızda hayırlısı olur inşAllah.


Yorum: Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda birinin çorabıni silkeliyordum sonra içindeki kulağakaçan böcekleri yüzüme yapisiyodu onları yüzümden temizlerken birini parçaliyordum istemeden şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada birini bıçaklamak

arifselim
Güzel ve hayırlı olarak tabir edilir. Bu rüya sahibi için kendisini rahatsız eden ve sürekli etrafında dolanan can sıkıcı kimselerden kurtulacağına dair bir işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam rüyamda 2 adet çok büyük bir kulağa giren vardı. Çok hızlı hareket edip kaçıyorlardı ben de bu 2 kulağa gireni görmeden önce başka bir tanesini öldürdüm ve öldürdüğüm parçalar yüzüme sıçradı. 2 tane büyük olan kulağa gireni ise kitapla öldürmeye çalışıyordum. Sanırım 1 ölüyordu diğerisi yaşıyordu. O sırada korkudan kalktım. Bunun anlamı nedir ?

Okudunuz mu?  İstihareden korkarak uyanmak anlamı nedir

arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta da seni rahatsız eden iki şeye yada iki kişiye yorumlanır. Birisinden kurtulmaya ve diğeri ile de uğraşmaya devam edeceğine tabir edilir. Daha çok piskolojik açıdan değerlendirilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada kıskaç böceği öldürmek, rüyada kulağında böcek öldürmek, rüyada kulak böceği oldurmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kırmızı elma görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.