Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kedi köpek kavgası

Rüyada kedi köpek kavgası

Kayıtsız Üye
rüyamda hiç sevmedigim birisi, naylon poşet içinde eski ayakkabılarımı bana verdi, ayakkabının biri burnu yırtık ve ayakkabıların tekleri yok
ayrıca kedi’m ile bir köpek feci süretle kavga ettiler, vücütlarını ayıramadım


Yorum: Rüyada kedi köpek kavgası

arifselim
Bu tür rüyaların en doğru yorumu kişinin durumuna bakılarak yapılmasıdır. Bu rüya eskiden yaşadığın bazı olayların önüne tekrar çıkmasına ve sorunlar yaşamana tabire edilir. Kedi ile köpeğin kavga etmesi ise seni çekemeyen kimselerin birbiri ile uğraşması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sağ bacağın şişmesi

Yorum: Rüyada kedi köpek kavgası

Kayıtsız Üye
S.a hayirli ramazanlar bir ruyami sormak istiyorum rüyamda yavru bir kopek bole tuaf bir kedi basi kopege benziyo ona saldiriyodu calistigim dukkanda sonra saibi geldi tut diyip yine saldirtti sonra bize nasiat verdi ama bole kupeli pirsingli dovmeli saci uzun hani bu rock cilar varya ayni ole benimle bir arkadaşima siz niye namaz kilmiyosunuz namazınızi kilin diye nasiat vermeye basladi sonra kopege bakti o kopek basli kediyle ciflesmeye basladi

Okudunuz mu?  Rüyamı yorumlatmak istiyorum..

Yorum: Rüyada kedi köpek kavgası

arifselim
Aleykum selam. Çok farklı yorumu olabilen rüyalardandır. Bu rüyayı gören kimse için etrafında ona düşmanlık etmek isteyen ve zarar vermek isteyen kimselerin olmasına tabir edilmiştir. Böyle rüyaları Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kendinden meni geldiğini gören kimse kaldıgında yaşlık görmesse gusül gerekirmi ?

Kayıtsız Üye
Rüyamda Evimin Bahçesindeydim.Benim Sokak Kedim Var Dolanırken Onu Görüyordum Ve Birden bir Çok Hayvan Geldi Bahçeye.Ben İçlerinden Köpek OLanı Çok Seviyordum Kucağıma Alıp Gezdiriyordum Sadece O Kalıyordu Yanımda.Sonra Kedimi Çağırıyordum Gelmedi 2.Çağırışımda Geldi Ve Köpe Onu Kovalamaya Başladı Araba Kedimi Ezdi Arkasından Ağlıyordum Köpek Yok Olmuştu.Anlamı Nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek

arifselim
Rüyan açık bir rüya olsa da mana bakımından çok karışık ve çok farklı yorumları olabilen rüyalardandır. Rüya sahibinin çevresi tarafından sevilip sayıldığına, kötülüklerden uzak duracağına ve aile hayatında hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


inci tanem
Hayırlı günler.Rüyamda evimin ahşap bahçe kapısını açıp avluya girdiğim anda gerçekte de bize ait olan dişi kedimize 4,5 tane herbiri farklı cinsten köpek vahşice saldırıyor.Kurtulamaz diye düşünüp arkamı dönüp gidiyorum.Birkaç adım attıktan sonra kedim yanımda beliriyor sağ ön patisi tamamen kopmuş acı içinde benden yardım istiyor.Ona çok acıyorum ve üzülüyorum bu hislerle uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada düşmanın olan birini görmenin yorumu nedir?

Tohat
Hayırlı günler. Sadakatin ve güven duyduğun kişilerden oluşan bir çevrenin oluşacağı ve bu çevrenin gittikçe çoğalacağına kendini güven içinde hissedeceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada kedi köpek kavgası, rüyada kedi kopek kavgasi, rüyada köpek kedi kavgası

Bu kategoride yer alan Rüyada ekin tarlası görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kedi köpek kavgası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.