Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sağ bacağın şişmesi

Rüyada sağ bacağın şişmesi

Salihakul
Hayirli kandiller hocam
Ruyamda sag bacagimin ust kismi agrili bir şekilde şişmiş. Ödem toplamis gibi. O kadar şişmiski. Babamin yanina gidiyorum. Bacagim çok ağrıyor diyorum. Babam siskinligi sıkmaya basladi. Ucundan delik acildi. Iltihap olmayan, seffaf temiz bir sıvı bosalip gitti.
Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin sana cünüp demesi...

Yorum: Rüyada sağ bacağın şişmesi

arifselim
Kandilin mübarek olsun. Rüyada görülen bacak, ancak görüldüğü şekilde yorumlanabilir. Eğer bacak iyi durumda değilse bu sıkıntılara ve zorluklara işaret eder. Ödem toplaması genellikle canının sıkılmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada bacağın şişmesi, rüyada bacak şişmesi, Ruyada sağ bacagın şişmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada kömür yığını görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sağ bacağın şişmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.