Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birinin sana cünüp demesi…

Rüyada birinin sana cünüp demesi…

metro44
Selamun Aleyküm kardeşlerim,

Bugün rüyamda ”birinin bana cünüp dediğini” biliyorum. Biri dediğim kişi rehber hocam. Neyse anlatayım ben..

Şimdi biz sınıftaydık, sonra rehber hocam sınıfa gelirken kapı arasından ona baktım, Hocam sınıfa gelip öğretmen masasına oturdu ve öğretmen masasından (bütün arkadaşlarım sınıfta iken) ”sen cünüpsün” dedi ve bazı arkadaşlarımda ”evet cünüpsün” dediler, ilginçtir ki bana cünüp diyenler erkekler….

Okudunuz mu?  Rüyada kesilen hayvan görmek

Ancak ben bu rüyayı görmeden önce vücudumdan beni çıkmaması dahilinde bilene gusül abdestimi almıştım. Neye delalet eder bu rüya?


Cevap: Rüyada birinin sana cünüp demesi…

metro44
Ancak ben bu rüyayı görmeden önce vücudumdan MENİ çıkmaması dahilinde bilene gusül abdestimi almıştım Neye delalet eder bu rüya?

Okudunuz mu?  Rüyada erkek arkadaş ve babayı görmek

arkdaşlar yanlış yazmışım .


Cevap: Rüyada birinin sana cünüp demesi…

emniciba
rüyalar ilahi oldugu gıbı psıkolojikte olabılır


Cevap: Rüyada birinin sana cünüp demesi…

metro44
Ben ilahı tarafını soruyorum


hasipusta
simdi arkadaş sana ilahi tarafini söylemez… cünkü sen rüyayi nasıl gördün ne kadar etkisi vardi gecenin hangi vakitlerine yakin gordun ve uyumadan önce bir nas felak fatiha veya ayetel kursi okudunmu ? bunlar hepsini rüyalari farkli yorumlara yöneltir… senin ihlasin ne kadar? ne kadar zikir yaparsin …

Okudunuz mu?  Uykudan mülk süresini okuyarak uyanmak

rüyada ölmüş birinin sana cenabet misin demesi

Bu kategoride yer alan Rüyada hoca ve cinleri görmenin anlamı tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birinin sana cünüp demesi… Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.