Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kesilen hayvan görmek

Rüyada kesilen hayvan görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir buzağının başında bir erkek 2 kadın, erkek buzağının sırtından et alıyor, iyice içini oymuşlar, buzağı ise ayakta kafası duruyor, kafasını kesmemişler, bende bu kişilere kızıyorum, yazık değilmi bu hayvana eziyet ediyorsunuz,daha önceden niye kafasını kesmediniz diye, onlarda bana hak veriyor tabi tabi diyor,fakat eti yinede kesiyorlar. Ben hayvanın kafasını kessemmi diye düşünürken uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada kiraz görmek neye işarettir

Yorum: Rüyada kesilen hayvan görmek

arifselim
Büyük hatalar yapılacağına, rızkın kesileceğine ve geri dönüşü zor olan işlere girişileceğine tabir edilir. Senin et kesmemen ise hayırlıdır ve sana bir ikaz gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Derisi Yüzülen Hayvan Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hocam rüyamda yabancı Bir ülkede kurban kesimi oluyor İtalya diye biliyorum insan topluluğu ve her çeşit hayvanlar vardı domuz, kedi, köpek, at, inek gibi hayvanların canlı canlı derileri yüzülüyor canlı olmalarına rağmen tepki vermiyorlardı kimileri pişiriliyordu ben gördüklerimden rahatsız olup arkadaşımın beni ordan götürmesini istedim yorumlarsanz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada kabeyi görmek

Yorum: Rüyada kesilen hayvan görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Dini bir görev olan kurban kesiminin olması gerektiği gibi değil de farklı şekilde ve hayvanlarla kurban edildiğini görmek gerçek hayatta dini görevler konusundaki eksiklikler veya yanlış yapılan davranışlarla ilgilidir. Doğrusunu Allah bilebilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Kabus Görmek ve Anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kesilen hayvan görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.