Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada erkek arkadaş ve babayı görmek

Rüyada erkek arkadaş ve babayı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada arabaya bindim hafif Bi yüksekten aşagı uçtuk daha sonra indim daha sonra çalıştığım iş yerini gördüm eski erkek arkadaşımı babam geldi ve erkek arkadaşımla sarıldı yorumlarsanız sevinirim


Yorum: Rüyada erkek arkadaş ve babayı görmek

arifselim
Rüyada araba genellikle insanın hayatının akışına bir işaret olarak yorumlanır. Bu rüyanda gördüğün baban ve arkadaşın ise sevineceğin güzel gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede gözlük görmek

Merak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben dün tüm gün boyunca önceden çok samimi olduğum ciddi konuştuğum bir erkek arkadaşım aklıma geldi ve gecede o kişi bana mesaj attı uzun zaman sonra iyi misin bir şeyin var mı diye ve seni rüyamda bu gece gördüm ağlayarak dedi sizce tuhaf değil mi hocam bu olay ??normal de pek aklıma gelmezde bu kişi ama merak ediyorum internette de bu olaya benzer bir şey bulamadım cevaplayabilirseniz lütfen yazar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Karabiber görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada erkek arkadaş ve babayı görmek

Tohat
Merhaba. Tabirini bulamamanın nedeni bu rüyanın senin aklında yer etmiş bilinç altı kaynaklı bir rüya olmasından ileri gelir. Aklına gelmesi normal bir durum düşündüğünü rüyanda görmen de olağandır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihare Rüyası

rüyada baba ve arkadaş görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kirli deniz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada erkek arkadaş ve babayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.