Anasayfa
30 Haziran 2022, 8:53
sizden93
Abone

Erkek arkadaş ile görüntülü konuşmak

Erkek arkadaş ile görüntülü konuşmak

emila
Merhaba benim bir sorum olacaktı
Ben erkek arkadaşımla görüntülü konuşurken ablam geldi (kendisinin başı kapalı normalde ama evde açıktı) ve bana ne yaptığımı söyledi bende ona kanıtlamak için erkek arkadaşım kameraya bakmazken gösterdim
sonra erkek arkadaşım bana ablan mıydı diye sordu evet dedim dediki ben baktığımda saçını gördüm hemen yüzümü çevirdim dedi bende çok huzursuzum çünkü bilerek olmadı ablama da söyleyemedim bundan dolayı çok pişmanım kendimi çok kötü hissediyorum bunun günahı nedir?

Okudunuz mu?  Gayrimüslim Kişiye Üzülmek Dinimizce Doğru mu?

Yorum: Erkek arkadaş ile görüntülü konuşmak

ACİLSERVİS
Arkadaşının ablanın saçını görmesi sorunlardan bir tanesidir ama daha önemli bir sorun var. Saç kadar yüzüne bakması da aynıdır. Senin bu şekilde görüşüyor olmaz zaten helal değildir.

Bu kategoride yer alan Cuma günü kerahat vakti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkek arkadaş ile görüntülü konuşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.