Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede gözlük görmek

İstiharede gözlük görmek

Kayıtsız Üye
Istihare yatim hocam. Bir karar almak için. Rüyamda gorduklerim: Evimdeyim bir kız ordaydi üzerinde güneş gözlüğü takmıştı ve siyah giymişti. Bana diyordu ki senin şeriat nedir test eder gibi bende ehli sünnet dedim ama sizler ehli sünnet dersiniz ama uygulamıyorsunuz dedim. Bende güneş gözlüğü takmıştım ve uzerimde siyah elbise vardı. Rüyanın sonu kendimi aynaya bakıyordum yüzüm beyazlaşmişti.

Okudunuz mu?  Rüyada kulak yıkamak

Yorum: İstiharede gözlük görmek

arifselim
Bu rüyan istiharen için açık bir işaret içeriyor diyemeyiz. Zaten istiharede önemli olan işaret kişinin kalbinin hangi yöne meylettiğidir ve ne hissettiğidir. Eğer için rahat etmediyse istiharene 7 sefere kadar devam edebilirsin. İstiharenin amacı kalbin o konuya ya ısınması yada o şeyden yana soğumasıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada hz.Muhammedi beyaz sakallı görmek

imam nablusi rüyada gözlük, imam nablusi rüyada gözlük görmek

Bu kategoride yer alan Ölen kişiyi rüyada görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede gözlük görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.