Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kulak yıkamak

Rüyada kulak yıkamak

Kayıtsız Üye
Ruyanda iki kulağında elimde yıkıyorum yandan bakınca kulağının içini kirli görüyorum diyorum ki temizleyip öyle takayim acaba bunun manası nedir?

Slm Hocam rüyamda iki kulağımda elimde yıkıyorum aynadan bakınca kulagimin birinde az kir var temizleyip sonra kulaklarımı takayım diyorum acaba ne anlama gelir cvplarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  İstiharede polis ve hamile görmek

Yorum: Rüyada kulak yıkamak

arifselim
Rüyada kulaktaki kiri görmek ile kulakları temizlemek hayırlıdır ve bol kazanca ve berekete alamet eder. Ayrıca bu rüya mutluluk verici sözler işitmeye, kabarmaya, gururlanmaya ve mutlu olmaya işaret eder. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada koyun derisi yüzmek

Yorum: Rüyada kulak yıkamak

cakarta
rüyada tuvaletten çıkmışım, ama tuvaletle ilgili bir şey görmedim. sadece tuvaletten çıktığımı biliyorum. abdest alacaktım, istibra müddeti geçsin de ondan sonra alayım deyip sadece elimi yıkadım, zemzem olmayabilir ama güzel bir su olduğunu biliyorum. tabir ederseniz şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyasında yanlış namaz yani namazı düzgün kılmadığını görülürse bu neye işarettir, alamettir?

Yorum: Rüyada kulak yıkamak

arifselim
Çok hayırlı ve güzel bir anlamı olmasına rağmen net bir şekilde yorumlanmaz. Çünkü bir çok anlamı olabilen bir rüyadır. Genel olarak bir sıkıntısından kurtulacağına ve eğer fakir ise eline iyi bir miktarda para geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kirli deniz görmek

rüyada kulak yıkatmak, rüyada kulaginin yikandigini gormek, rüyada kulak yıkamak diyanet

Bu kategoride yer alan Rüyada alevi arkadaş görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kulak yıkamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.