Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada düşmanın olan birini görmenin yorumu nedir?

Rüyada düşmanın olan birini görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada eskiden dost olup şimdi düşman olduğun birini görmek ne anlama gelmektedir Rüyada düşmanını görmenin anlamı nedir ?


Cevap: rüyada düşmanın olan birini görmenin yorumu nedir?

Desert Rose
DÜŞMAN

Rüyada düşman görmek, rüya sahibinin inatçı ve kendisine karşı olan kimseler
üzerine kadrinin yüksek olduğunu, Allah (CC) tarafından onaylanmasından ve
düşmanlarına galip gelmeye yorumlanır Bir kimse rüyada birisinin kendisine düşmanlık
yaptığını görse, o kimse ile dost olur Bir kimseyi rüyada düşmanı kötü bir şeyle korkutsa
, o kimse hayra erişir Düşmanı kendisine bir hayır vaadetse, o kimseye düşmanından bir
kötülük erişir Düşmanına öğüt verdiğini gören kimseye düşmanı hainlik eder Rüyada
düşmanını esir ettiğini gören kimseye, şiddetli bir keder isabet eder

Bir kimse rüyada düşmanı yanında rehin bırakıldığını görse "Herse kazancı mukabilinde
bir rehindir" mealindeki ayet işaretince, o kimse bir takım günahlar kazanır ve bunlar
için de rehin tutulur

İmam Nablusi


Yorum: Rüyada düşmanın olan birini görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda dusmanimin hazır kurulu evini inşaat halinde işçiler çalışırken gördüm.ikinci dusmanimin evinden onun evine bakıyordum.aslinda daha başka şeylerde gördüm ama şimdi sevmiyorum.bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada kuru üzüm ve hurma görmek

Yorum: Rüyada düşmanın olan birini görmenin yorumu nedir?

arifselim
Bu rüya düşmanlırınızın hayatında bazı sorunlarla karşı karşıya kaldıklarına, ve yaşadıkları sorunlar nedeni ile morallerinin bozulduğuna işaret eder. Senin açıdan hayırlı ama düşmanların açısından hayırlı olarak yorumlanmaz.


Altan
Merhaba, rüyamda eskiden dost olduğum aslında dost olduğumu sandığım şuanda uzun zamandır görüşmediğim hatta arkamdan fitnelik yaptığını bildiğim düşman olarak tabir edebileceğim biriyle bir alışveriş merkezinde karşılaşıp el sıkışıyoruz sonra kızarmış yağlı çok lezzetli dana eti yiyoruz çok karmaşık geldi açıklayabilecek biri varmıdır acaba?


arifselim
Merhaba. Bu rüya psikolojik bir rüya ve bilinçaltı bir rüya olması mümkündür. Ancak bir yoruma göre ise, dargın olduğun birisi ile barışmaya ve aradaki dargınlıkların bitirilmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Pınar BARUTÇU
Merhaba rüyamda en nefret ettiğim düşmandan da öte iki kişi benim evime gelmişler ben de onlara eski eşyalarımı veriyorum bir odanın içinde tanımadığım eşyaları hediye ediyorum onlar da seviniyor lütfen yorumlar mısınız


arifselim
Merhaba. Sevmediğin ve nefret ettiğin kişileri görmek iyidir ve hayırlıdır. Genellikle dargınlığın, kin ve nefretin biteceğine işaret olarak kabul edilir. Çok azda olsa bilinçaltı rüyalardan da olabilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini üç harfli olarak görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda düşman oldugum kişinin evine evine yine çalışmak için gidiyordum ve o bana yapılacak işleri gösteriyordu. O kişiyle zaten o evde yaptıgım işler sonrası tartışmış ve bana hak ettigim ücreti vermemişti. Rüyamda yanımda eşim ve kücük oğlumda vardı. Bu rüyayı cuma namazı vaktine yakın gördüm.


arifselim
Bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir yansıması olması mümkündür. Ayrıca bu rüya o düşman olduğu kimse ile barışmaya, anlaşmaya ve tekrar eskisinden bile daha iyi bir yakınlık kurmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada düşmanlarım ile birlikte bir kalabalıkta idim hepsi kalabalığın bitmesini bekliyordu bana kötülük etmek için düşmanlarımdan bir tanesi de bana yardım ediyordu. Ben varken onlar sana dokunamaz diyordu. Hatta düşmanlarımdan bir tanesi de açık alanda vaaz veriyordu. Diğerleri kalabalığın arasında kalabalığın dağılmasını bekliyordu.


arifselim
Rüyada düşmanlarını görmek iyi ve hayırlıdır. Özellikle de dinde ve dinini yaşamada gayret göstermek manasındadır. Ayrıca rüyayı gören kişiyi çekemeyen ve zarar vermek isteyenlere Allah’ın izniyle galip gelmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada tanımadığım bir kadın bana, kadeşime ve anneme hasımca bakıyor ve davranıyodu. Kardeşimi ve annemi o kadına karşı korumaya çalışıyordum. Rüya bana iki kısım gibi geldi.İlki kardeşimle bir silah dükkanındaydık bize düşmanlık etse de bulaşamıyodu. İkincisi annemi o kadına karşı baltayla savunuyordum. Hala rüyananın etkisndeyim yorumlarsanız sevinirim…..

Okudunuz mu?  Arkadaşım rüyasında evlendiğimi görmüş rüyaların anlamı nedir?

arifselim
Bu rüya insana hoş gelmese de aslında hayırlı olarak tabir edilir. Özellikle de dininde ahlakında ve geçiminde çok iyi bir durumda olacağına işaret eder. Hiç ummadığı birisinden iyilik ve sevgi göreceğine de yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda bana önceden tuzak kurup kötülük eden birinin evine gidiyordum ve onunla normal konusuyorduk hatta dizine yattim onun bana kotuluk ettigini biliyordum o da pisman gibiydi


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya o kişi ile aranızda dargınlık varsa bu dargınlığın geçeceğine, barışmaya ve sorunların halledilerek her iki tarafında memnun olacağına alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda benimle komsu olup sonradan düşmanlık eden bir kadını başı açık gördüm ve yeni doğmuş bebeğini çok büyümüş gördüm kız bebekti ve çocuklariyle top oynuyordu bu kadını sık görüyorum rüyalarımda tskler

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

arifselim
Bir ihtimalle eskiden kalan ve bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir şekilde rüyaya yansımasından ibarettir denilebilir. Başı açık olarak görülmesi kapalı bir kadın için günah işlemeye ve batıl olana uymaya alamettir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yalan
Ruyamda kendimi dusmanim evinde koltukta uyukladigimi, dusmanim rahat etmem için basimin altina yastik ve ayaklarimin altina sehpa koydugunu goruyorum.bunu bana yorumlarmisiniz


arifselim
Böyle bir rüya tam ters olarak yorumlanır. Yani dost zannettiği birinin düşmanı olacağına, onun zararını göreceğine ve hiç beklemediği bir hayal kırıklığına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sabah namazıyla uyandım namazdan sonra uyumuşun rüyamda yıllardır arkamdan konışup fitne yapan kocama gelinime beni kötüleyen 3 komşum ki 3 lede yüzleştim konusmuyorum evime geldiler kovdum ama içeri girdiler yine yüzleştim sesim kısıldı biranda neden yaptınız diye hesap sordum sonra mutfak tezgahıma cıktılar ve kırdılar ben onu düzelrirken kayboldular


arifselim
Rüya sahibi için dinde ve ahlakta iyi olmasına, affediciliğine ve insanlardan çektiklerinin rüyasına herhangi bir şekilde yansımasından ibarettir denilebilir. İnsanın zihnini meşgul eden düşünceler bir şekilde rüyasına girmesi de normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kepçe görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda düşmanımın evini buluyodum ve hemen içeri girdim sonrasında neden ama ona iyi davrandım sonra annem geldi anneme çok kızdım burayı sen daha önce biliyomuydun diye sonra düşmanımın evinin okuluma yakın olduğunu gördüm ama sanki başka bir yerdi gibi çünkü okuluma yakın böyle hiçbir ev görmemiştim sonra arkadaşımı çağırdım çünkü oda düşmanımdan nefret ediyodu aslında bütün sınıf nedeni türkçe hıcamıza iftira attı ve mahkeme var şuanda malesef düşmanımda beni şahidi olarak seçti neyse sonra arkadaşımda geldi annem bana tokat attı ama annemde bu olayı biliyodu şaşırdım arkadaşımla ben dışarıya çıktık ve arkadaşımda bana surat astı gerisini hatırlamıyom lütfen ven rüyama bir anlam bulamadım sen bul


arifselim
Bu rüya aradaki sorunların çözüleceğine ve nefretin geçeceğine işaret eder. Bir diğer yoruma göre ise bu rüya ancak bilinçaltı olabilir ve özel bir şekilde tabiri olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleykum

Merhaba rüyam biraz uzun ve karışık gibi

Kız kardeşimle bir arkadaşımızın evindeyiz beraber yerde ikramlık bir şeyler hazırlıyoruz
Kardeşim kumdan salata yapıyor kum ıslak
Bende neden salataya kum katıyorsun öyle yapma diyorum vana ters ters bakıp devam ediyor bende yardım ediyorum ortaya görseli çok güzel kat kat bir salata tabağı çıkıyor
Başka arkadaşlardan gelmiş onlar da bir şeyler hazırlıyor salatayı ev sahibine götürüyoruz oda en alttan başlayıp salatayı dpatılayla bir tabağa rast gele üst üste bırakıyor hem salata alçalıuor hemde biraz dağılıyor

Okudunuz mu?  Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir

Daha sonra arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz küçük bir tepecikteyiz iki kat gibi duruyor ben üst taraftayım gerçek hayatta beni hiç sevmeyen hatta benden nefret eden biri abla abla diye peşimden dolanıp bana ulaşmaya çalışıyor oda alt tarafta duruyor hatta bana doğru gelmeye çalışırken eşi kolundan tutup engel oluyor ona ben ne tarafa gitsem oda o yöne gelmeye çalışıyor eşine kızıyorum insanlar görünce ne diycem diye

Rüyanın aklımda kalan kısmı bu kadar rüyamda ağaç ve toprakta vardı tepede


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin karışık, sorunlu ve başını uğraştıracak işlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorumlanır. Ayrıca biriyle devam eden dostluğun bitirileceğine ve tatsızlık yaşayacağına tabir edilir. Sen yinede rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda düşmanımı görüyorum ve sorun yok sanki güya sonra arkadaşımn birine bu adamlar bana napıcak bak hiç bir sorun yok diyorum. Bi arkadaşım da bana bunlar bir oyun peşinde güvenme sen diyor. Lütfen bu rüyayı açıklarmısınz.

Okudunuz mu?  Şaban Ayında Rüya Görmek

arifselim
Merhaba. Düşmanını bu şekilde görmek iyi ve hayırlıdır. Rüya sahibi için dinde ve ahlakta iyi olmasına, güzel bir geçime ve düşmanlarının zararından kurtulmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Traumdeutung
Merhaba YILLARDIR görmedivim boșandivim HANIMIMI VE KIZIMI GÖRDÜM KIZIMA SENI ÇOK ÖZLEDIM DIYE ANLATIRKEN BIRDEN ESKI EȘIM BANA SARILIYOR VE DIYORKI SENI YARIN ȘÖYLE GÜZEL GEYINDIRIP BIR BAYANLA TANIȘTIRACAVIM, YORUM ÎÇÎN ȘIMDIDEN TEȘEKKÜR EDIYORUM.


arifselim
Merhaba. Eskiden kalan izlerin silinmediğine, hala bazı şeylerin etkisinde kaldığından dolayı görülmüş olabilir. Bundan başka özel bir şekilde tabir edemeyiz. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda gerçek hayatda düşman olduğum birinin evime geldiğini gördüm ve sonra ben başımın çok kötü ağrıdığını söyledim oda anneme kızın tansyon hastası neden doktora götürmüyorsun dedi . Anlamı nedir acaba


Tohat
Merhaba. Sizi üzen, düşündüren ve olumsuz etkilenmenize neden olan kötü düşünceleri aklınızdan çıkaracaksınız. Maneviyata önem verip bir nevi kendinizi negatifliklerden arındıracaksınız. Yine de en doğrusunu Allah daha iyi bilir.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin Gördüğü Rüyalar ve Yorumları

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir ilişkim olan ama beni kandırıp aniden olmucanı söyleyen kişinin, eşini düşmanım olan kişiyi gördüm ağaçtan onu izliyorum. Bir arabadan Akrabalarıyla iniyor beni görüp sırıtıyordu sanki çok mutluyum oh al işte der gibi.. sonra ağaçta bir adam vardı etrafı temizleyen ona kadının evine dostu baskına gelmişti onu duydunmu diye soruyorum oda evet ama merak etme herkes arkasından nefret ediyor dedi bende peki kocası niye bırakmıyor diye sordum. Heyecan oluyor diyor dedi . Sonra hep kendimi ağlar gördüm yanaklarımdan gözyaşlarım akıp durdu bir sürü üzüntü v.s


arifselim
Bu rüya maalesef yaşadığın süreçten kaynaklanan bir bilinçaltı düşüncelerin yansımasıdır denilebilir. Bu dönemlerde böyle rüyalar görmek normaldir bu yüzden buna özel bir yorum yapmamız mümkün değildir. Sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm .saat 6 sularında rüyamda bir daha asla konuşmayacağım ve aynı ortamda bulunma ihtımalımın binde bir oldugu bir eski dost, bana büyük bir zarar veren şimdiki düşmanımla aynı evde yasıyoruz ve bu bir erkek. Ev baya dagınık. Ardından Aılem kapıyı açmaya calışıyor içerı girıyorlar. Dusman dedıgım kısıyede arkadan cık dıyorum derken uyandım … Yorumlarsanız sevınırım. Dehsetle uyandım. Tekrar bana karışırsa aıleme ulaşırsa zor durumda kalırım nolur yol gösterin..

Okudunuz mu?  Dua okuduktan sonra rüya görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçek hayatında eski dostuna karşı çizdiğin çizginin aynı şekilde devam ettireceğine onu düşman gibi görerek ondan uzak, onu da kendinden uzak tutacağına ve aranızdaki tüm ilişkileri keseceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda nefret ettiğim düşmanım olan kadının evime bakmaya geldiğini gördüm. Bir kaç kişilik grupla birlikteydi ve evimle alay edip bana güldü. Çok ağrıma gitti, sinirlendim ve bende ona bağırmaya başladım. Yanımızdaki kadınlar bizi ayırdı, oturup konuşmaya başladık. Bana oğlunu evlendikten sonra oturtacağı evi anlattı. Bizim Evden çıkarken de o an orda bulunan eşyalarımdan bir poşet aldı. Bende alma diyemedim ve içimden düşmanım ama hala benden faydalanıyor diye geçirdim.
Yorumlarınızı bekliyorum
Şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. Yaşanılanlardan etkilenmemiş olanlar için böyle bir rüya küs olduğu bir kimse ile barışacağına delalettir. Rüyada gördüğün ve düşman olarak bahsettin bir kimse ile barışman söz konusu olabileceği gibi başka bir kimse de olabilir. Her halukarda sonucu hayırlı olabilecek bir rüyadır. Allah doğrusunu bilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'tan umut kesmediğini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda otobüste annemle giderken iki sevmediğim kişi annesi ve oğlu düşmanım sayılır ama önceden iyiydik arkadaştık onlarda otobüse bindi sonra bana kızgın şekilde baktı ben kafamı çeviriyorum biraz korkuyorum sonra oğlu biraz yanıma oturuyor annesi geri çağırıyor sonra uyandım yorumlarmisiniz teşekkürler


Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin kendini geliştirerek iş hayatında büyük başarılar elde etmesine ve buna bağlı olarak kendisini sevmeyen çekemeyen kimseleri ve iş hayatındaki rakiplerini geride bırakacak işlere imza atacağına, bunun için tebdili mekan değişiminde bulunabikirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada düşman kadın görmek, Rüyada düşman olduğun birini görmek, rüyada düşmanın misafir gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada kurt görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada düşmanın olan birini görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.