Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda erkek kardeşim ve eski nişanlım birlikte eski kaynanamın evine gidiyoruz ama sözde kaynanam evde yokmuş da gitmişiz derken bir anda geliyor biz hemen nişanlımla kaçmaya başlıyoruz sonra erkek kardeşimle gayet iyi konuşuyor ama yoksa onu buraya mı getirdin diye bağırıyor arkamızdan baya sinirleniyor sonra o sırada da kaçarken komşulardan da gördüm tanımadığımız bazı insanları sonra biz el ele kaçıyoruz derken apartmanın bahçe kısmına geliyoruz o sırada eski nişanlım bir elma çıkarıyor kendi ısırıyor sonra bana da veriyor bende ısırıyorum bir tatlı elma derken uyandım.. Gerçekte kaynanamla 2015 ten beri küsüz konuşmuyoruz nişanlımla da ayrılalı aylar oldu.. Yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Amca, Akraba ve Tüm Aileyi Görmek

Merhabalar öncelikle.. Rüyamda kızkardeşimle eski nişanlımın anneannesinin evine gidiyorduk..Sonra kapıyı eski nişanlım açtı hoşgeldiniz ama annem evde diyor neyse içeri geçiyoruz içerde eski nişanlımın önce anneannesini gördüm sonra kanepenin üzerinde eski kayınpederimin yattığını görüyorum üstü başı les gibi sanki sokakta kalmış da anneanneye sığınmış gibi bana bir şey dedi ama anlamadım neyse sonra masa görüyorum tahtadan gibi elimde bezle sofrayı silmeye başlıyorum ama üzerinde hiçbirşey yok sadece kırıklar var bezle onları siliyorum derken kayınvalidem içeri girdi tabi hemen ortam gerildi sonra yanıma geldi ve benimle konuşuyor tabi şok oluyoruz kızkardeşimle direkt birbirimize bakıyoruz sonra bana diyor ki bak şurayı da sil şurada da kırık var falan.. Rüyamı yorumlarmısınız.. Gerçekte de 2015 ten beri küsüs nişanlımın annesiyle..

Okudunuz mu?  Rüyada kuzenini görmek

Yorum: Kayınvalideyi rüyada görmek

Tohat
Merhaba. Bu rüya, rüyayı görenin durumuna göre farklı tabirlenir. Evli kimselerin bu tür rüya görmesi evliliğinde hal ve hareketlerine, sözlerine dikkat ederek ilişkileri konusunda özenli olmalarına, bekarlar için ise eski nişanlıları ile karşılaşma durumu olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

Rüyada bizimle küs olan birini görmek

kırmızı kalem
Kendisine yanlış yaptığım bir arkadaşım vardı ve bana kızdı konuşmuyor. Aslında kendisi benden hoşlanan bir erkekti. Uzun süredir hiç konuşmadık görüşmedik ve rüyamda onu gördüm. Okuldaydık kantinden çikolata almış yanında da ondan hoşlanan kız var ben de tanıyorum ve biliyorum bu kızı.ama çocuk onunla ilgilenmiyor. Bana da sitemli şekilde çikolata uzattı almadım.sonra üzülüp darılınca kakaolu bisküvi istedim. Sonra kolunu omzuna atıp sarıldı kantine gittik. Sevgili olmuştuk. Sonra birden köy gibi bir yerdeydik. Abisi vardı yanında ikisi araba garajındaydı bende bir yere gidiyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada anneanne görmek

Yorum: Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

Tohat
Rüyanda gördüğün arkadaşının toplum içinde sevilen ve sayılan bir karaktere sahip olduğuna girdiği tüm ortamlarda karakterini belli eden ve bu yönü ile göze çarpan kıymet bilir bir kimliğe sahip olduğunu gösteren bir rüyadır. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İstediğin Okulu Kazandığını Görmek

rüyada arkadaşınla barışmak, küs arkadaş, Rüyada küs olduğum arkadaş lâ barışmak

Bu kategoride yer alan İş yeri açmak için istihare başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.