Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

#Utangac
Çok az uyumuştum ve o az uykuda küçük çilek görmüştüm ve birkaç kişi ile o çileği yiyorduk. Normal boyutundan küçük.


Yorum: Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

arifselim
Rüyada görülen çilek ne kadar hoş, güzel ve tatlıysa ona göre iyi şekilde yorumlanır. Mutlu olmaya, huzur bulmaya ve maddi anlamda da kazançlı olmak manalarına gelir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Uzun Süre Rüyada İhtilam Olamamak ve Meninin Uzun Süre Vücutta Kalması, Atılamaması Zararlı mıdır?

Yorum: Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda zaten rahmetli olan babannem tekrar ölüyordu herkes şaşırmıştı birden ölmüştü ama ağlayan yoktu. Sonra deniz kenarında oturuyordum denizde sevgilim vardı ben giderken peşimden geldi. Evimizin önüne oturduk elinde çok büyük bir çilek vardı ve kesip hem bana veriyordu hem de kendisi yiyordu. Ne anlamı var acaba.

Okudunuz mu?  Rüyada kıblenin ters yönde olduğunu görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

arifselim
Allah rahmet eylesin. Ölmüş olan birisini tekrar ölürken görmek, yakın veya akrabalardan birsinin vefat haberi alınmasına alamet eder denilmiştir. Diğer bölümleri ise, sevinmeye ve sevindirici gelişmeler yaşamak ile kısmet ve nasibin açık olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada korkmak ve sonra korkarak uyanmak

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar
Rüyamda başkasının evine doğru baktığımda heryerde üzerinde çilek olan saksılar gördüm ve birden oraya doğru düşecekken yanımdaki kişi beni tuttu.
Tam oradan ayrılırken yanımda üzerinde kırmızı ve minik çilekler olan bir saksı gördüm ve çok beğendiğimi ifade ettim
Yorumunuz için şimdiden sağolun.

Okudunuz mu?  Rüyada istimna ettiğini görmek

arifselim
Bu güzel ve hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibi için mutlu olacağına ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin rahat edeceği bir döneme kavuşacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben rüyamda tanımadığım bir adamla önce
uzunca dallara asılmış sarımsakları topluyordum başımı çevirdiğimde bir masada çilek ve ahududu gördüm büyüklerdi ve çok güzel görünüyorlardi. Ben de yemek istedim ama sahibinden izin almadan yemiyeyim diye düşünerek yemedim.

Okudunuz mu?  Rüyada kesik başlı horoz ve tavuk görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin çok elde etmek istediği bir şeyi elde edeceğine, sevineceğine ve çokça mutlu olacağına tabir edilir. Sabır ve fedakarlığının karşılığını alacağına da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar,
Annemin rüyasını anlatmak istiyorum size dün gece rüyasında yüksek bir binanın üst katında balkonlu bir evde oturduğunu görmüş ( normalde giriş katta oturuyo ailem) ve abimin benim ve kuzenlerimin kücüklük cocuk hallerimizi görmüş evdeymişiz bisürü çilek reçeli yapmış koca bir tencere biraz çilek kalmış onunla da komposto yapmış ben seviyorım diye . Sonra teyzem gelmiş benim çocuklara da yapsaydın demiş annemde bak abla bisürü yaptım herkes yesin diye demiş. Birde şuan gerçekte 1 yaşında olan kuzenimin oğlu var oda evdeymiş bir anda balkona cıktıgını görmüş annemde koşarak hemen apartmandan aşağıya inmil eğer düşerse tutmak için aşağıda bekliyomuş ama burak geri içeri girmiş annemde o yüksek binanın merdivenlerini çok hızlıca çıkmış eve geri girmiş ( bianda hızlıca çıkıyodum diyo)
Teşekkür ederiz
Hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada kına görmek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin güzel şeylere sahip olacağına, mutlu edileceğine, endişelerinin boşuna olacağına ve önünde kendisini bekleyen güzel günlerin olacağına işaret olarak yorumlanır. Sizde rüyanın hayrını dilemelisiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Çilek, çilek

Bu kategoride yer alan Yalan Rüya Anlatanın Günahı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.