Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada istimna ettiğini görmek

Rüyada istimna ettiğini görmek

sehervakti
Rüyada Mastürbasyon Görmek Ne Demek

Rüyamda istimna oldum kalktığımda istimna ettiğime dair hiç bir kanıt bulamadım vesvese olmasın diyede gusül almadım doğru mu yaptım?


Cevap: Rüyada istimna ettiğini görmek

Aura
Selamın aleyküm hocam. Bu forumda benden daha bilgili kardeşlerimiz var, haddim olmamasına rağmen ben bildiklerimi paylaşmak isterim bu konuda…

Okudunuz mu?  Rüyada hz.Muhammedi beyaz sakallı görmek

Anladığım kadarıyla ”sadece” rüyanda istimna olduğunu görmüşsün. Yani sadece ”rüya” olarak algıladım şu an bu derdini. Uyandığında ”kesin” olarak cinsel organında meni görmediyseniz yani cinsel organınız meniden yoksun ise uyandığınızda gönlünüz rahat olsun, şu an cunüp değilsiniz benim bildiğim kadarıyla. Ben de zamanında bir kaç kere bu konuda tereddüt ettim ve rahatsız oldum fakat çok sevdiğim, bu konuyu paylaşabileceğim bir ailemden birisi beni rahatlattı ve aydınlattı. Çok vesvese geliyorsa şu an sana bu konuda ve ”meni” görmediğinden eminsen cinsel organında uyandığında bir namaz abdesti alarak ruhunu rahatlatabilirsin. Ee, kovulmuş şeytanın da bacağını kırmış oluruz bu vesileyle 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada kesik koyun başı toplamak anlamı ne olabilir?

Cevap: Rüyada istimna ettiğini görmek

Şema
Rüyada görülen ne olursa olsun fark etmez
Meni çıkmadığı sürece gusül gerekmez.
Yıkanarak Şeytana uydun.


Cevap: Rüyada istimna ettiğini görmek

sehervakti
Yıkanmadım zaten

Allah razı olsun 😉


rüyada istimna, rüyada istimna ettiğini görmek, rüyada istimna

Bu kategoride yer alan Rüyamda kötü bir rüya gördüm ama meni gelmedi gusül gerekir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada istimna ettiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.