Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:38
missa04
Abone

Karım benden nefret ettiğini ve beni sevmediğini söylüyor

Karım benden nefret ettiğini ve beni sevmediğini söylüyor

Kayıtsız Üye
Merhaba. 5 yıllık evliyim. Biri üvey iki kızım var. 5 yıldır maddi sıkıntılar yüzünden karıma bir çicek bir hediye dahi almayı düşünemedim. Ama evimi hep iyi şekilde geçindirdim. 5 yılda arada kavgalarımız oldu ve eşim sinirle boşanalım dedi hep bende sinirden boşanırsan kızımı alırım dedim. Çok sinir olduğumda eşime bir kaç kere vurdum yüzüne sakinleşsin diye. Yoksa çok bağrıp çağrıyordu. Geçen bayramda boşanmaktan konu açıldı karım bana boşanırsak çocuklara bakarmısın dedi. Bende birda boş bulunup kızımı alırım boşanırsan dedim. Eşim benden bir anda soğudu. Sordum Seden bana soğuksun diye. 5 yıldır bana hiç değer vermedin bir çiçek bir hediye dahi almadın. Üstüne birde boşanırsak kızımı alım diye beni tehdit ettin. Artık sana olan duygularımı bu lafın ve bana değer vermemeyin yüzünden yok ettin seni sevmiyorum dedi.artık yüzünü görsem sinir oluyorum diyor. Hiç bir şey yapmamı istemiyor. Benden boşanmak istiyor. Ben karımı ve kızlarımı çok seviyorum boşanmak istemiyorum. Eşimi tekrar nasıl kazanırım. Boşanmaktan vaz geçirirm. Maddi sıkıntılarım bitti.

Merhabalar. Ben 5 yıllık evliyim iki kızım var biri üvey . 5 yıldır maddi yönden çok sıkıntılar çektim. Bu süreçte eşime bir çicek bir hediye dahi almayı akıl edemedim. Ara ara kavgalarımız oldu ve o boşanalım dedi bende eşimi çok sevdiğim için. Boşanırsan öz kızımı alırım dedim. Boşanmasın diye. Bu olay 5 kez falan oldu. Maddi sıkıntılar yüzünden psikolojim iyi değildi. Bi kaç kez eşime vurdum. En son eşimle otururken eşim bana boşanırsak çocuklara bakarmısın dedi ve ben yine boş bulunarak kızımı alırım dedim. Eşim benden bianda soğudu. Tartıştık. 5 yıldır Bana hiç değer vermedin bir çicek bir hediye dahi almadın. Birde ben kızımı alırım lafından bıktım. Sana olan duyguları yok ettin seni sevmiyorum artık dedi. Şuan boşanmak istiyor. Ama ben eşimi ve kızlarımı çok seviyorum. Boşanmak istemiyorum. Eşimi tekrar nasıl kazana bilirim . Tekrar kendimi nasıl sevdiririm. Tam maddi sıkıntılar bitti derken .yuvamın yıkılmasıyla karşı karşıya kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum . Şuan benim yüzümü görse sinir olduğunu söylüyor. Boşanmak istiyor. Karımı tekrar nasıl kazanabilirim

Okudunuz mu?  Kaybolan kimseye kavuşmak için okunan Dua

Yorum: Karım benden nefret ettiğini ve beni sevmediğini söylüyor

Diyarbakır
Maddi sıkıntılar bitti manevi sıkıntıların başladı. Araniza 3 şahıs koyma birde sen kendi acından anlattın ne kadarı doğru kimse bilemez. Özür dile ve çocukları ile tehdit etme eşini. Hediyenin gönül almanın bence maddiyatla ilgisi yok. Bir daha aynı seylérin yaşanmayacağini hissettir eşine. Allah kolaylik versin.


Yorum: Karım benden nefret ettiğini ve beni sevmediğini söylüyor

kastamonu37
Üstad ben daima şuna inanırım sevgi ve aşk gerçek ise sonsuzdur. Eşiniz sizi gerçekten seviyorsa bu durum düzelir. Sevmiyorsa peşinde divane olsanız fayda etmez. Bence üzerine çok gitmeyin ve ufak tefek şeylerle kendinizde bir gizemli hava oluşturun. Sanki başka birileri varmış gibi işe giderken süslenin tarzınızı değiştirin biraz ve rahat davranın. Ben kadınlar ve kızlar hakkında şundan çok eminim ki ne kadar üzerine düşer ve kendinizi karşısında aciz ve ona muhtaç peşinden koşan bir hale sokarsanız kadın milleti bunu zamanla silah gibi kullanıp sürekli sizi süründürmek istiyor 🙂 dediklerimi yapın siz değil o sizi kaybetme ve kıskanma korkusu çeksin degerinizi anlayacaktır inşAllah

Okudunuz mu?  İkinci rekatta subhaneke okumak sehiv secdesi gerekir mi

Eşim benden nefret ediyor ve sevmiyor olduğunu söyledi

zaferos
Merhaba,
Erkeğim ben ve 10 yıllık evliyiz 2 çocuğumuz var. Eşimin ve benim ikinci evliliğimiz. Sıkıntılı bir 10 yıl geçti aslına bakılırsa. Severek ve aşık olarak evlendim onunda bana aşık olduğunu sevdiğini düşündüğüm için evlendim. Bana olan sevgisini hissettim zaman zaman ama aşkını asla. Hayatımın merkezindeydi her zaman ama ben onun merkezinden sonraki 3. kuşakta zor yerimi buldum. Beni sürekli çekip gitmekle tehdit etti daha evliliğimizin ilk gününden bu güne kadar. Benim yalnız kalmaktan onsuz kalmaktan ne kadar sıkıntı çekeceğimi ne kadar üzüleceğimi bildiği için. Her kavgada beni haksız çıkardı sürekli ikincil biri gibi davrandı sürekli rencide edici sürekli aşağılayıcı sözler ve hakaretler işittim. Öfkeyle bende karşılık verdiğim oldu elbette ama aynı oranda değil hiç bir zaman. Her kavgada gitmeye odaklı sözler söyleyen ve kovan bir hale geldi olay. Son zamanlarda defalarca kere kovdu beni evden. En son boşansana benden neden boşanmıyorsun hala anlamıyorum diye söylemleri başladı. Çocukların ve kayınpederimin yanından "git ve geri gelme" dedi.
Hala seviyorum ilginçtir. Büyü gibi resmen. Hala neden sevdiğimi düşünüyorum ve hala neden aklımın sürekli en derin yerlerini kemiriyor her şeyiyle anlamıyorum. Bana geçirdiğimiz 10 yılın hep güzel anıları canlanıyor ama ona tam tersi sanırım.
Kayınpederime ve Ona açıkca niyetimin boşanmak olmadığını sırf çocuklar için çekeceğimi söyledim ama içimden gerçekte geçen bu. Boşanmak istemiyorum hatta sevmesini istiyorum beni. Zaten ilişkimizdeki en büyük sorun Onun büyük egosu ve bencillikleri. Ben sevgi dilendikçe O daha çok eziyet etti. Bu insan ilahiyatçı ve Kuran ve Sünneti benden daha iyi bilen bir yapıya sahip. Kuran ve Hadisler kocaya eziyet et, Onu aşağıla, hakaret et ve kov demiyor. Herşey bir tarafa çok kısır bir döngü içindeyim ne yapacağımı bilemiyorum. Çocuklarımı görmeye gidemiyorum. Başka bir şehirdeler ve gidip otelde filan kalmak düşüncesi bile beni delirtiyor. Çocuklara aşırı eziyet bu. İleride evliliklerinde bunun normal olduğunu düşünecekler. Zaten çocuklara aşırı kötü davranıyor sürekli bağırıp aşağılayıcı hakaret cümleleri kuruyor ve dövüyor. Yine ileride çocuklar arkadaşları, çevresi veya eşleri tarafından aynı muameleyle karşılaştıklarında bunun normal olduğunu sanacaklar ne yazık.
Düzelmesi için ne yapmalıyım. Benim bir fikrim yok. Her düzelsin diye uğraştığımda hatalı olan ben olduğum için gidip yalvardığımı düşünen ve bunu yüzüme söyleyen kişi olduğu için kendini normal zannediyor haliyle. Her koşulda ben özür dileyen taraf oluyorum ve yine haklı o oluyor. Düzelsin diye attığım her adımda aslında o kendini bir kere daha haklıyım işte moduna sokuyor ve daha çok kibre bürünüyor.

Okudunuz mu?  Fal baktırdım çok pişmanım

kastamonu37
Zaferos korkarsan kaybedersin. Seni elin ayağın tutarken çekip gitmek ile tehdit eden bir bayan hasta olup yataklara düşsen ne yapar acaba? Vicdanlı merhametli ve sizi her zorlukta sevecek insanlar vardır elbet. Hiç kimseye o olmadan yaşayamayacağınız hissini vermeyin. Kimse sizden daha değerli değil. Kadın milleti aşırı ilgilenip peşinden koşarsan da şımarır bozar kendini hiç ilgilenmezsen de bozar kendini dengeyi bulun ve ona verdiğiniz sevginin karşılığını alamadıkça sizde onun size davrandığı gibi biri olun. Peşinden koşmayın peşinizden koşturun.

Okudunuz mu?  Akli dengesi yerinde olmayan eşimden boşanmak istiyorum bu dinen caiz midir?

Birde fitnessa gidin giyim ve tarzınızı değiştirin sportmen kaslı ve modern bir müslüman olunabilir bence ve bu değişim kendinize verdiğiniz değer onun sizi farketmesine ve sizi kıskanmasına sebep olur daha çok bağlanır. Ben çok aşk yaşadım 100lerce sevgilim oldu önceden kadınlar erkeği kaybedeceklerini hissederlerse çıldırırlar ve onlar hep TV dizilerindeki erkekler gibi kendine bakan görünümüne önem veren egolu erkekleri ulaşılmaz görürler kadın milleti sevene değil onu peşinde sürükleyene aşık olur.


zaferos
kastamonu37 teşekkür ederim ilgin için. ayrıca çok değişik bir bakış açısı getirdin doğrusu aklıma. özellikle dediğin gibi sağlıkta ve gençlikte bunu yapıyorsa yaşlanınca ne olacak belli değil. ayrıca başka bir ayrıntı daha var aklıma gelen senin bu yorumunla birlikte. eşim 2 ay kadar önce sözleşmeli bir kadroyla kamuya memur olarak girdi. bende 6 aydır işsizim işin aslı. kadınlara maddi özgürlük vermemeli diyen çok geri kafalı bir zihniyet var malumunuz. kayınpederim bile kızının bu tavırları karşısında aynı yorumu yaptı. üstelik eşimi senelerdir ben teşvik ettim sen fakülte bitirirsin sen başarırsın sen yaparsın motivasyonuyla bu duruma geldi. rızık Allahın elbette kimse nemalanmaya kalkmamalı ancak vesileler var sadece. Ben vesile olduysam ne mutlu.

Okudunuz mu?  Anne babaya iyi davranmak ile ilgili hadisler

evet çok ilgiden bunalmış aşırı ilgiliyim bu gerçek. sağlığıyla, bakımıyla, tüm işleriyle, angaryalarıyla ve aşırı eziyet çektiğim kendi elimle kendime ne kadar eziyet çektireceğini anlayamadığım öğrencilik hayatı boyunca tüm dersleri, ödevleri yazdıları çizdileri, dersi var diye yemek bulaşık çamaşır evin temizliği vs tüm işlerle haşır neşir olmak gibi bir bakımdan 24 saat yardımcı personel gibi bir rolü üstlendim. Çünkü onunla geçirdiğim her dakikayı ben kıymetli buluyorum. Doğumlarında ve tüm hastalıkları ameliyatlarında ben refakatçı olarak bulundum. sırtındaki yükü minimum hale getirmek için elimden gelen gayretin fazlasını gösterdim. bunlara karşılık "sana rağmen okulu bitirdim" cümlesini kurdu bana 🙂 sadece gülüyorum böyle dedikçe çünkü 40 yaşına kadar okumayı hayal etmemiş yeltenmemişken ben tabiri caizse eğer "gaz vererek" yaparsın kazanırsın bitirirsin diye motive ettim ve her dakikasında yanındaydım binlerce sayfa özet çıkardım ondan önce ben okuyup önemli yerlerin altını çizip konuları damıttım ve neticede bitti. benden başka Allah biliyor ve görüyor ama o bunu nasıl oluyorsa anlayamadı veya aşırı ilgi bünyesine ağır geldi kaldıramadı.
bir ara ilgimi azalttım üzerinden bu sefer bana "sevgilin mi var" diye sordu 🙂 elbette yoktu öyle birşey. Ben eşimi aşırı seviyorum ve bence dünyanın en güzel kadını o ve başka bir kadın göremiyorum onun üstünde. asıl sorunda bu zaten. 🙂 o kendini ulaşılmaz dünyanın en güzel kadını şımarıklığıyla belki afroditin bu yüzyıldaki kopyası sanarak gizli bir kibirle kaçıyor uzaklara ben kovaladıkça. elbette ben biliyorum bu ilginin sonucu bana kötü sonuçlar döneceğini ama ben karşımdaki kişiyi kendim gibi görüyorum. ben aşırı ilgi görsem eşimden memnun olurum şımartılsam memnum olurum ama aynı durum onun için geçerli değil.
aşırı canım sıkkın. şu ara işe güce konsantre olmam lazım zaten ama kafamda sürekli bu iş ne olacak. kaybedecek miyim gidecek mi çocukların durumu ne olacak. çocuklar ne zaman geleceksin diyorlar ben cevap veremiyorum. bana gelip otelde kalmamı orada görüşmemizi söylüyor çocuklar. sanırım evde konuşulanlardan etkilenip bu cümleleri kuruyorlar.
ilk evlendiğimizde ciddi kaslıydım şu anda 2 aydır ciddi çalışıyorum 12 kilo verdim ve göbek filan kalmadı. aşırı moral bozukluğu yaşadığımı aklımdan çıkarmak için çok yoruyorum kendimi hem uykuma hem dolaşım sistemine çok faydası oluyor.
Allahın en sevmediği helal boşanmak ve aklıma bile getirmek istemiyorum fakat dediğin gibi sağlıklıyken bunları yapan hastayken neler yapmaz. üstelik tüm hastalıklarında ameliyatlarında vs ben tüm işimi gücümü bırakıp sadece onun yanında olmaya ona yardımcı olmaya kanalize oldum ve bunu herhangi bir beklentiyle yapmadım doğrusu. olması gereken bu diye düşünüyorum ve ayrıca ben yanındayken daha güvende olacağını düşünüyordum.
boşanmak kolay ve yetişkinler için belki 2-3 ay sürede üzerinden atıp kurtulabileceği bir durum ama çocuklar için travma hemde bir ömür boyu süren travma.
insan evleneceği kişiyle bence 1-2 ay filan değil belki 1-2 sene nişanlı kalmalı veya flört dönemi yaşıyorsa bu olmalı vs ondan sonra evlenip çocuk yapmalı veya evlenince bir müddet çocuk düşünmemeli ki bu duruma düşmesinler.
ben çok net şekilde asla boşanmayacağımı söyledim çünkü boşanırsam kötü baba olacağım tam tersi olarak o boşanırsa kötü anne olacak ve baskılara maruz kalacak. bu yüzden kimseye faydası olmayan bu evliliği ben o istemedikçe bitirmeyeceğim. ayrı yaşamanın kimseye faydası yok yine ama daha iyi bir düzen kurmak mümkün değil benim açımdan şu anda.

Okudunuz mu?  Yasinden sonra okunacak dualar nelerdir

Kayıtsız Üye
Aynı dert bendede var. Aslında söylemesi basit yapması zor peşinden koşmayacaksın .insan önce kendine saygı göstermek zorunda göstermezse kendine saygı eşi hiç göstermez.bir söz vardır….. 3 kuruşluk insana beş kuruş değer verirsen iki kuruş zarar edersin. ALLAH yardımcımız olsun amin

Okudunuz mu?  İstibra nasıl yapılır ve elbiseye idrar damlaması namaza mani olur mu?

Erhan07
Zaferos Aynısından bendede var bende 10 yıldır evliyim ve 2 çoçuğum var eşim son bir yıldır değişti yaşadığınız sorunları bende yaşadım ve hala yaşıyorum. Bende aynı şekilde eşimi çok seviyorum ama kendisi artık sevmediğini dile getirdi. Bende sizinle aynı sıkıntının içinde debelenip duruyorum. Bende kendisine açıktan üniversite okuttum hep destek oldum. Ama şuan Ne yapacağımı bilmiyorum. Şaşırdım hertürlü iyi davranıyorum evdeki her işi üstlendim ama bir yere varamıyorum.Canım çok sıkkın çoçuklarım bana çok düşkün bende onlara. Günümüzdeki kadınlarda bir hastalık mı bu acaba? Biz gerekenden fazla mı destek olduk ilgi gösterdik yardım ettik? Yanlışımız bu olabilir ve kendimize saygımızı yitirdik eşimize saygı gösterirken diye düşünüyorum Allah sonumuzu hayır etsin.

Okudunuz mu?  15 Yaşındaki Çocukla 70 Yaşındaki adamın sorgusu aynı mıdır ?

mevlana_torun
ben söylediklerinize katılmıyorum Rasulullah sa diyorki eşlerinizin bir huyunu sevmiyorsanız diğer huyunu sevin kin tutmayın


ukbay66
öncelikle selamlar arkadaşlar.maalesef boşanmalar ve aile düzeninin bozulması günümüzde moda hale geldi ben 1979 doğumluyum evli ve 3 çocuk babasıyım kamu kurumunda memurum.birçoğumuz ekonomik sıkıntılar veya hayatın doğal akışı içerisinde bir takım sıkıntılar yaşıyoruz.bilhassa teknolojik cihaz ve aletlerin yaygınlaşması ve teknolojiyi pozitif değilde hep genellikle kültür seviyemiz göz önüne alındığında negatif kullanımlar nedeniyle maalesef boşanmalarda bir numara gibi gözüküyor.maalesef Müslüman toplumuz ya .sorsan herkes Müslüman hatta seni beğenmezler.iğneyi kendine batırmazlar.ben şahsım adına Türk toplum yapısını beğenmiyorum koyu bir milliyetçi olduğum halde.arkadaşlar sosyal facebook. whatsap vb. yerler bir ton bunlar toplum yapısını alt üst etti.ya yanımızda kızımız eşimiz kimle yazıyor bilmiyoruz. eee zaten Avrupa bu kadar modernliği zaten bu yüzden yaptı.zaten Müslüman olsaydık elhamdülillah Müslümanız. camiler bomboş.sadece 1 ay ramazanda .onun harici yok. öğle namaza gidiyorum ben en gençleriyim sağımda 4 solumda 3 yaşlı amca.bumu Müslüman Türk yapısı.yazık yazık hadi boşandınız boşanmaların bu kadar olduğu toplumda anne ve babadan ayrı kalmak zorunda kalacak o kadar birey ne kadar sağlıklı olur.bilmiyorum bende çok karamsarım.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.İYİ DEĞİLİZ TOPLUM OLARAK

Okudunuz mu?  İslam'da Kadın Hakları ile ilgili hutbe

Magic
Ben de 11 yıllık evliyim bizim de 1 oğlumuz var 7 yaşında…Aynı sorunlar bende de var..Eşim son 1 sene çok değişti..Ben kendisini hiç aldatmadım halen de ona çok düşkünüm çok seviyorum ama maalesef o beni eskisi gibi sevmiyor..Şunu anladım ki çoğu arkadaşımın yaptığı gibi başka kadınlarla arada takılsam belki bu aşamada kafaya bu kadar takmazdım..Sonuçta ben çok mutsuz ve çaresizim..Gerçekten ne yapacağımı ve nasıl davranamam gerektiğini bilemiyorum…


Kayıtsız Üye
Bakın kardeşlerim evlilik kutsaldır bir müslüman için fakat günümüz kadınlarında bazı egolar daha ağır basıyor kadınların hayiz dönemleri arasında bazı sıkıntılara giriyorlar bu bazen iyi bazende kötü sonuçlana biliyor . Yapmanız gereken ilgiyi belli dozda tutmak azıda fazlasıda zarardır . Bir kadına fazla ilgi sevgi gösterirsen zamanla beklediğin ilgiyi sevgiyi bulamazsın . Tam tersini yaparsanda bu kezde başka yerde ilgi sevgi arar bir kadın seni seviyorum ayrılalım diyorsa tamam deyin birkaç ay oyalayın bu zaman içinde sevdiği ne varsa yapmaya çalışın baktınız tavrı değişmiyor tutun elinden gidip iki medeni insan gibi boşanın çünkü bu dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz hiç kimse için kendinizi harap etmeye değmez

Okudunuz mu?  Bilim kurgu filmlerini izlemek küfür müdür

Kayıtsız Üye
Merhaba ben 14 yıllık evliyim herşey normal giderken eşime çok ilgili biri değildim ama sıradan bir yaşantımız vardı ve son 2 ay içinde bisiler bahane edip artık beni sevmedigini söyleyip gitti şuan bana yabancı biriymisim gibi davraniyo 2 Tane çocuğumuz var ben 1 kere daha denememiz gerektiğini ve onun aileside aynı şeyi herkez bir kere denenmesi gerektiğini soyluyo ama kendisi yok diyor inat ediyor sevsem belki dönerdim diyo ama sevmiyorum diyo sanki 16 yıl hep kötü geçmiş gibi davraniyo bende alkol aldatma şiddet vs hiç bisi yok sadece mesele ilgisizlik mis eşimi çok seviyorum tekrar dondurebilirmiyim Ne yapmalıyım?


karim beni sevmiyor, karım beni sevmediğini söylüyor, karım benden soğudu

Bu kategoride yer alan Kızlık zarı diktirmek (Sahte yapay kızlık zarı kullanmak) caiz midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karım benden nefret ettiğini ve beni sevmediğini söylüyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.