Anasayfa
25 Haziran 2022, 19:11
missa7
Abone

Fal baktırdım çok pişmanım

Fal baktırdım çok pişmanım

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Ben çok büyük günah işledim fal baktırdım. Çok pişmanım! Tövbede ettim. Ama bir ara aklımdan çıkmıştı yine bir olay oldu aklıma girdi fallar. Aklımdan çıkarmaya çalıştıkça çıkmıyor. İmanımın zayıfladığını hissediyorum. Ama birdaha hiç fal baktırmadım. Aklıma geldikçe büyük kendimi kafır gibi hissediyorum vesveselerle birlikte haşa Allah şirke bile düşünüyorum Allah korusun. Ne yapmalıyım ??? Bana yardım edebilirmisiniz?

Okudunuz mu?  Nihat hatipoğlu zenginlik duaları

Ben fal baktırdım ve çok pişmanın tövbede ettim. Bi ara aklımdan çıkmıştı ama bir olaydan sonra yine aklıma geldi çıkmıyor. Aklımdan kötü şeyler geçiyor Allah’a küfür etmeye kadar gidiyor. Çok çaresizim ne yapmalıyım.


Yorum: Fal baktırdım çok pişmanım

arifselim
Aleykum selam. Fal ve benzeri işler haramdır ve Allah korusun insanın inancına bile zarar verebilir. Bu günahından pişman olmuş ve tövbe etmişsen artık bundan sonra tek yapman gereken şey, tövbene sadık ol ve asla tekrar etme. Kendini kafir gibi hissetme düşüncesi şeytandandır ve senin ümitsizliğe düşmeni istiyor.

Okudunuz mu?  Besmele-i Şerif'in Gücü

fala baktirdim cik pismanim tevbe nasıl olur

Bu kategoride yer alan Tövbe etmeye korkuyorum ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fal baktırdım çok pişmanım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.