Anasayfa
29 Mart 2022, 14:28
sizden7
Abone

Fal baktırdım çok pişmanım affedilmek için ne yapmam lazım

Fal baktırdım çok pişmanım affedilmek için ne yapmam lazım

Tugceozdemir
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı.Ben çok büyük bir günah isledim fal baktırdım simdi çok pismanım tevbe etmedigim dakika yok ama çok korkuyorum bazı sitelerde fal baktırmanın sirk olduğunu ve affının olmadığını yazıyor ben bunun bu kadar büyük bir günah olduğunu bilmiyordum ne yapmam lazım lütfen yardım edin çok pismanım…


Cevap: Fal baktırdım çok pişmanım affedilmek için ne yapmam lazımm

Ercan
Hiçbir günah Yüce Yaradanın rahmetinden merhametinden büyük değildir. Siz samimi bir şekilde tevbe edip bir daha tekrarlamamaya özen gösterin. Allah affetmeyi sever.

De ki: "Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.” Zümer 53.

Okudunuz mu?  Abdestkiyken yellenmek

Cevap: Fal baktırdım çok pişmanım affedilmek için ne yapmam lazımm

Tugceozdemir
Teşekkür ederim kardesm son bir soru daha olacak şirk olur mu? Hicbir zaman falcının geleceği bilebileceği iddaasında bulunmadım haşa ama düsünmeden de edemiyorum.


Yorum: Fal baktırdım çok pişmanım affedilmek için ne yapmam lazım

arifselim
Hiç bir kimse geleceği bildiğini iddia edemez. Gaybı bilmek sadece Allah’a aittir. Aklına gelen bu tür şeytani vesveselerin sen iman etmedikçe sana bir günahı yoktur.


nurmelek
Ben de zamanında çok fal baktırdım sevgili kardeşim.Çok ama çok canım yandı.Hele ki bir kadın vardı Allahın adını kullandı, güya Allahın seçilmişiymiş falan filan, kendini temiz biri gibi tanıttı.Ben de o zamanlarki gençliğim saflığım, bir de Allah falan diyince çok inanmıştım.Kendisine görüntüler verildiğini iddia etti, beynimi ne saçmalıklarla yıkadı.Benimki daha beterdi çünkü inanıyordum, güya Allahtan haber aldığımı zannedip 4 kez gittim, günah işledim.Sonra okudum öğrendim, şimdiki aklımla diyorum ki ne aptalmışım.Açık ayetlerimiz var, o kadın kim ki Allah ona haber verme geleceği görme yetkisi versin, basbayağı psikolojisi bozuk şizofren bir tipti, şimdi anladım.Çok tövbeler ediyorum Allah kabul eder inşAllah.Bir daha hiç yapmadım ve isteklerimi hep Allahtan yaptım hep dualar ediyorum.Çok pişmanım, o kadar pişmanım ki kendimi affedemiyorum, inşAllah Allah beni affeder.

Okudunuz mu?  100 defa salavat okumak

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar ben geçen hafta arkadaşlarımla falcıya gittim ama kadının bana söylediklerinin hiçbirine inanmadım. Fal baktırdıktan sonra 40 gün namaz dua kabul olmuyormuş. Ama inanmadım ve namazıma duama devam ediyorum, kabul olur mu?


mum
< Ama inanmadım ve namazıma duama devam ediyorum, kabul olur mu? >
İnanmasan da tevbe edip bir daha baktırmaman lazım

Okudunuz mu?  Meni, Mezi ve Vedi arasındaki fark nedir

"Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed’e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur." (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904).


Cevap
Arkadaşlar ben geçen hafta arkadaşlarımla falcıya gittim ama kadının bana söylediklerinin hiçbirine inanmadım. Fal baktırdıktan sonra 40 gün namaz dua kabul olmuyormuş. Ama inanmadım ve namazıma duama devam ediyorum, kabul olur mu?

Okudunuz mu?  Tefriciyi salavatı sesli dinleme

başka bir dine mensup ya da hz Muhammed s.a.v ümetti olmayan bir adam 99 tane adam öldürür ve her dinden anlayan bir adama gider ben tövbe etmek istiyorum kabul olur mu der o da olur mu KABUL ETMEZ der onu da öldürür. sonra islam alimine sorar der ki çok pişman olmuşsun ama bu kadarla olmaz medineye git orda bir alimle ilim irfan öğren der (hatrımda kalan bu yanlışım varsa kusura bakmayın)
ve adam yolun ortasında ölür yer yüzünden azap melekleri ve rahmet melekleri gelir azab melekleri der ki bu adam 100 tane kişi öldürdü biz götüreceğiz der sonra rahmet melekleri tövbe etmek istedi pişman oldu biz götüreceğiz derler büyük meleklerden biri gelir ve der ki ayrıldığı yere yakınsa azab melekleri götürsün medineye yakınsa rahmet melekleri götürsün der ve ölçerler adam tam yolun ortasında ölür ve ne yapacaklarını bileme halde düşünmeye başlarlar ve ALLAH C.C onu medineye doğru sürükler ve tövbesi kabul olur
benim burada anlatmak istediğim şey medinye git ilim irfan öğren değil samimi bir tövbe ile pişman ola ola ALLAH TAN özür dilersen ALLAH C.C kabul eder Allah hayatı boyunca şirk koşup akıllanan insalrda kabul etmiş yalnız bir şartla kabul olur ölmeden önce yapman Allah ÇOK BAĞIŞLAYICIDIR önemli olan kul hakkı yememek ALLAH %100 MERHAMETİ VARDI KAİNATI YARATIĞI ZAMAN %1 İNİ BÜTÜN MALUKATA VERDİ yani şu an senin merhametin in cin melek şeytan hayvanların saysını topla 1 e böl yani merhametin Allah karşısında 1/9999999999 9 devreden gibi bir şey bile değil

Okudunuz mu?  Şeytan dinden çıkmam için elinden geleni yapıyor

Kayıtsız Üye
Kardeşim sen namazın kıl….
Kardeş kim fala bakar sa ve baktiran da Allah’a şırk gidiyor hiç kimse demesin Günahi Az olur yok şırktan sayilmazmiş bu fal baktirmak Bire bir Allah’a şırk gidiyor hemen tövbe edin falcilar ve fala baktiran Af olmayacak günhah işliyorsunz tövbe edin

Okudunuz mu?  Kişi tevbe ettiği günaha işlemedim derse yalan söylemiş olur mu?

Kayıtsız Üye
Bende baktırıyordum internet üzerinden şöyle bişi var hem günah hemde insanın hayatını altüst ediyor bende bıraktım kişi hayatını ona göre şekillendiriyor çünkü artık inanmıyorum geleceğinizi kahve tabaklarında aramayın rüyanızı bile yorumlatmayın bu bile günah rabbim herkeze hayırlı şeyler nasip etsin bindefa estağfurullah çekin namazlardan sonra gözleriniz kapalı şekilde Allah affediyor …🆗

Okudunuz mu?  Kuru meni lekesi

Osman Y.
Arkadaşlar ben kahve falı baktırdım. Günah olduğunu biliyordum ama arkadaşlarım gel bakalım dedi dedim inanmıyorum ama öylesine baktırdım bazı şeyler doğruya yakın çıktı ama dedim olabilir ama inanmıyorum şimdi ne yapmam ne olur yardım edin ne yapmam gerekir


arifselim
Bu yaptığın şey haram ve büyük günahtır. Hemen tövbe et ve asla bir daha öyle bir şeyi yapma. Bu tür şeyleri yapanlar artık bu alanda ustalaşmış ve tahminlerini iyi yürüten kimselerdir. Bunu yapanlar çok büyük günaha girmektedirler.

Okudunuz mu?  İzinsiz belediye eşyası kullanmak haram mı helal mi ?

Aya
Selam lütfen hemen cvb yazsaniz çok mutlu olurum. Ben oyle bakiciya filan bugüne kadar inanmadim Allahimi çok severim inanirim ve oyle seyler oluncada korkarim. Amma bir kaç arkadaşim çok doru soyluyor hepsi cikiyor dedi yanimda konusdu dorular oldu inandim bende yapdirdim. Gercek de biraz dorular vardi, evet hayallerimi yikdi tabiki iyi seylerde soyledi kaderin Allah yazmis dedi benlik bisey yok ki dedi.. Aslinda gunah oldugunu biliyorum çok pesmanim amma icimden acabada gecdi. Ne yapayim inanirim yoksa tabiki palavra deyib hayallerimi kurmaya devammi edeyim ve tek Allahima siginayim ne yapayim caresizim lütfen

Okudunuz mu?  Vesvese sonrası yaptığım hareket ya şirke girmişsem diye korkuyorum?

Şem’a
Falcı yalan söylüyor ve asla inanmayın
İnanırsanız din elden gider unutmayın


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar iş yerindeydik bir kadın geldi arkadaşım taniyor sen fal bakan kadın misin dedi o da ewet dedi işte sonra fal bakarmısın dedi kadın ewt dedi deli gibi zaten yanında kızı var oda bir tuhaf işte 4 kişi baktırdık ilk defa baktiriyorum ablam bana bakma günah demesine rağmen ben baktirdim ve saçma şeyler söyledi şuan canım çok sıkın nasıl böyle bişey yaparım eve geldik ablam mutlu mu oldun simdi 40 gun namazın kabul olunmayacak dedi acaba Allah affeder mi beni çok pismanım .

Okudunuz mu?  Şu güne kadar şunu yapmayacağım diye yemin etmek

abdullahbiri
Pişman olmuşsun tövbe edip af dile. Namaz kabul olmaz diye bir şey yok. Namazını kılmaya devam et. Allah hepimizi affetsin.


fal baktırmanın günahı, fal bakmanın günahı, fal baktırdım çok pişmanım

Bu kategoride yer alan Taharet nasıl kolay yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fal baktırdım çok pişmanım affedilmek için ne yapmam lazım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.