Anasayfa
4 Eylül 2022, 15:49
sizden3
Abone

Yaptığım herşeyden pişmanım

Yaptığım herşeyden pişmanım

feyzanurkrt
Selamünaleyküm 17 yaşındayım bu zamana kadar hiç iyi şeyler yaşamadım hep hata yaptım yaptığım herşeyden çok pişmanım yapmak istemiyorum bidaha aynı hataya düşüyorum yaptığım şeyler aklıma geldikçe kendime zarar vermek istiyorum aklıma geldikçe kendimden utanıyorum bişey hissetmiyorum mutlu olamıyorum Allah’a yakın olmak istiyorum hata yapmak istemiyorum o pis şeyi veya geçmişimi hatırlamak istemiyorum lütfen bana bir çözüm gösterin Yaptığım herşeyden çok pişmanın

Okudunuz mu?  Dua edeceğimiz zaman aracı koymak şirke götürürmü?

Yorum: Yaptığım herşeyden pişmanım

Şem’a
Günahları unutmak mümkün değil lakin samimice tövbe edersen Allah Teala bütün günahlarını siler.
Tövbe etmek demek, bir daha günaha dönmemek değildir, günaha dönmemek üzere elinden geldiği kadar tüm imkanları kullanmak demektir.
İnsanız yine hata ederiz yine tövbe ederiz

Okudunuz mu?  Küçükken bir yemin ettim

Çok pişmanım

Kayıtsız Üye
Ben bir çocuğu çok sevdim bana söz verdi güven verdi ama beni yarıyolda bırakıp gitti çok acı çekiyorum dayanamıyorum hergün fotoğraflarına bakıp uyuyorum kaç defa aradı umut verdi dertlerim var dedi ben hep yanında oldum en kötü günlerinde ama o niye umutlandım diye bana hakaret edip beni gene bıraktı sahte hesap açıp fotolarına bakıp takip ediyorum hergün fotolarına bakıp uyuyodum niye beni bıraktı diye cevap aramaya çalışıyordum ama o sensin deyince yok ben değilim dedim korktum Zaten hep gidiyordu gene gider diye korktum basitsin yalancısın der diye korktum ben kötü bir şey yapmadım sadece korktum ben onu çok sevdim onun için herşeyi yaptım o acı çekmesin bana be olursa olsun dedim ama o bana basitsin deyip beni bıraktı engeledi heryerden numarasını değiştirmiş ulaşmayayayım diye bana artık mesaj atma dedi kuzenimle sözlendim dedi ben kötü bir şey yapmadım ama beni yalancı biliyor nasıl dua etmeliyim çok pişmanım be yapmalıyım suçlumuyum anan korktum çok korktum

Okudunuz mu?  Günde 100 defa esteğfirullah demenin sevabı nedir?

Herşeyden Çok Pişmanım Lütfen Bakın

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm namaza başlayalı 4 ay oldu tevbe ettim kul haklarımdan herşeyden pişman oldum elimde olduğunca kötü alışkanlıklarımı bıraktım küfür,aklımdan geçen zina,Kul Hakkı vs.Dediğim gibi herşeye tevbe ettim ama benim bir hastalığım var üzülünce ani sinir krizleri geçiriyorum kendimi ve yanımda olan şeylere zarar veriyorum çok yıpratıyor beni.son 3 gündür yatsı namazlarımı kılmadan uyuyorum o kadar pişmanımki anlatamam keşke o gine dönüp kılsaydım diyorum sabah namazlarını bir kılıp bir kılmıyorum yatsıları kılıyordum taa ki 3 gün önceye kadar ama sabah namazlarını çok nadir kılabiliyordum.Şuan İçimde Çok Kötü Hisler Var Son 5 Gündür Psikolojimde Bozuk Kafam Karmaşık hem bu etken hemfe namazları kaçırmış olmam daha 17 yaşındayım ama cidden büyük şeyler yaşadım(kendime göre)namaza ve islama yakınlaşmadan önce isyan etmiştim ALLAH tevbeyi nasip etti bir kuluyla uyarıda bulundu ve bu yere kadar geldim.Artık Allahın beni sevmediğini düşünüyorum bu yaptığım ayıplardan sonra ben ona söz verdiğim halde bile sözümü tutamıyorum ona karşı nasıl bakacağım?Tevbe ediyorum günah işliyorum tevbe ediyor gene günah işliyorum söz veriyorum sözümü tutamıyorum Allahın Bana Artık Darıldığını Hissediyorum Beni Sevmediğini Düşünüyorum o kadar huzursuzumki lütfen yardımcı olun.

Okudunuz mu?  Cünüp iken yemin ettiğimizde yemin geçerli olur mu? Kabul olur mu?

Elcevap
Allah kullarını çok sever ve çok merhamet duyar. Annenizin size merhameti Allah in size merhametinin yanında çok küçük kalır. O sizi affeder ve size çok değer verir. Allah kulunu affetmek için sebepler yaratır. Siz kendinizi Şeytanın vesvesesine kaptırmayın. Allah sizin hayalinizden ötede Rahman ve Rahim dir. Gençsiniz Allah ın izniyle çok güzel amelleriniz olacak inşaAllah. Dün gecti gitti şu andan sorumluyuz. Yarın içinde niyet ve umudumuz olmalı.
Üçüncü kişilerin olmadığı günahlar tövbe ile pek çabuk silinir.

Bu kategoride yer alan Namazda Kabe'yi düşünmek caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaptığım herşeyden pişmanım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.