Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Eskiden Yaptığım Zinadan Dolayı Çok Pişmanım..

Eskiden Yaptığım Zinadan Dolayı Çok Pişmanım..

ela97
18 yaşındaydım, zina işledim. Çok pişman oldum zaman geçtikçe.. şuan 22 yaşındayım ve 6 aylık evliyim. Eşime bu durumumu anlattım oda saygı gösterdi.. zaten pişman olduğumu, ve Allah’a inancımı oda gördü.. ben sonradan böyle daha inançlı bilincli bir insan oldum.. o zamanlar hiç okumamıştım.. biraz cahillik,biraz kandırılmıştım. Zina yaptığım kişi ile evlenecektim daha doğrusu ben öyle zannediyordum ki adam ne aradı ne sordu çünkü eski sevgilisine geri döndü. Kayıplara karıştı. Onun boşluğuna girdim.. çok acı çektim.. ortada kalmıştım.. bana evleneceğiz demişti.. şimdi ise kesinlikle hakkımı helal etmiyorum ona. Beni günahına ortak ettiği için.. çok dua ettim Allah’a beni hatam ile kabul edicek birini çıkardı karşıma.. evliliğimizde hiç bir problem yok. Hatta evlilik ile imanım arttı namaz kılmaya başlayacağım çok yakında .. ve imanım arttıkca bu zina pişmanlığım daha da artıyor tövbe ettim, zaten evlendim bir daha asla zina lafı bile duymak istemiyorum.. midem bulanıyor bu iğrenç şeyden.. çok pişmanım? Öbür dünyada nasıl hesap vereceğim? içim hiç rahat değil.

Okudunuz mu?  Cennette veya cehennemde insan görünümü şimdiki gibi mi olacak?

Yorum: Eskiden Yaptığım Zinadan Dolayı Çok Pişmanım..

Ensar
Sen bir hata işlemişsin ve hatanın farkına varmışsın ve asla o bataklığa birdaha dönme Allah’a yalvar ve yaptığından dolayı kesin kes tövbe et. Çok yakında namaz kılmak için bekleme yin. Allah’a kulluk görevinizi ertelemeyin. Allah günahlarınızı af etsin sizi bağışlasın.

Bu kategoride yer alan Bebeğin kırkının çıkartılmasının dinimizde yeri ver mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eskiden Yaptığım Zinadan Dolayı Çok Pişmanım.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.