Anasayfa
20 Ocak 2024, 23:02
sizden95
Abone

Beddua Ettiğini Hayal Etmek

Beddua Ettiğini Hayal Etmek

fıslaka
Bir kişiyle büyük bir anlaşmazlık yaşadım. Bunun sonucunda ona içimden çok büyük derecede beddua saydırdığımı hayal ettim. Yani gerçekte etmedim, etmemde. Sadece bir hayaldi. Asla öyle bir bedduayı etmezdim o kişiye. Ama buna rağmen hayal bile olsa o beddua geçerli olur mu? Oturduğum yerden ona beddua saydırdığımı hayal ettim. İçimden hayal ederken o beddua gerçekleşecek olsa hayatta etmezdim. Hayal ederken zaten tutmaz çünkü gerçekte söylemiyorum diye düşünmüştüm ama içimi bir korku kapladı. Bu durumda beddua tutabilme ihtimali var mıdır?

Okudunuz mu?  Kel bir ünlü var o ünlünün fotoğrafını koyarak kel adam diye sayfa açmıştım bu günah mıdır?

Yorum: Beddua Ettiğini Hayal Etmek

arifselim
İstemeden ama içinden geçen düşüncelerden sorumluluk olmaz Allah’ın izniyle. Beddua, duanın zıddıdır ve kolay kolay etmemek gerekir. Madem pişmanlık hissin oluştu öyleyse ona hayırla ve ıslah olması için dualarda bulunabilirsin. Hayırlısıyla dualarda bulunmak her ikiniz içinde daha hayırlıdır.

Bu kategoride yer alan Yalnızlıkla imtihan başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beddua Ettiğini Hayal Etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.