Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kesik koyun başı toplamak anlamı ne olabilir?

rüyada kesik hayvan kafası görmek

BUKLE
Hocam merhaba,hayırlı günler.
rüyamda köydeyim.annem bir yerden geliyor gittiği kişiyi evde bulamamış.bende üstünü değiştirme o zaman Ayşe teyzeye başsağlığına gidelim diyorum.
ben evin kapısını kapatana kadar annemi gitmiş görüyorum.o sırada çocukluk arkadaşımı görüyorum annemi soruyorum o gitti cenaze evine diyor.beni de götürürmüsün ben bilmiyorum diyorum beraber çaylıkların arasında ki yoldan yürüyoruz.çeşit çeşit meyve ağaçları vs görüyorum yazın gelelim size diyorum buralar çok güzel çok seviyorum ben köyü diyerek yola devam ediyoruz.bir eve giriyoruz sonrasında o evde doldurulmuş hayvan başı görüyorum ağaç şeklinde cilalanmış gözü çok net güzel görünüyor.bunları siz mi yapıyorsunuz diyorum evet diyorlar.sonrasında canlı bir baş görüyorum can çekişiyor.güya başın üzerine ağırlık koyup düzleştiriyorlarmış vura vura ama baş kaçıyor.ve ağızında bir siyahlık görüyorum bu ne diyorum aslan avlanmış hayvan onun saçları diyorlar.onlar kafasına taş gibi bir şey ile vurmaya çalışıyorlar o kaçıyor çekyatın altına,diyorlar ki bununda ağızı çok pis nasıl küfür ediyor baksana…bende konuşuyor mu ben duymadım ki diyorum onlarda hayvanca konuşuyor biz anlıyoruz diyorlar.ben sadece hafif bir tiksinti irkilme duyuyorum normalde korkmam lazım kendime şaşıyorum hatta korkmadığım için .yorumlarınız için şimdiden teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yuşa türbesini görmek

Yorum: Rüyada kesik koyun başı toplamak anlamı ne olabilir?

Tohat
Hayırlı günler. Hayatındaki düzen ve intizam için bazı durumlara dikkatli olman gerektiğini gösteren bir rüyadır. İstediğin ve şu an yaptıklarının ötesinde daha iyi yerlere gelebilecek, daha iyi çalışmalarda bulunabilecek bir güç ve potansiyele sahip kimse olduğuna yalnızca bunu tatbik edecek adımları atman gerektiğini gösterir. Bunun yanı sıra seni sevindirecek bazı haberler duyabilir bazı olaylar yaşayabilirsin. Buna bağlı olarak tatsızlıkları, meydana gelen olumsuzlukların silinmesini sağlayacak ve sıkıntıları geride bırakacak anlamına gelmektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada boğazında birşey kaldığını görmek

rüyada kesik basli koyun gormek, rüyada kesilmis koyun basi gormek, rüyada hayvan başı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz.Yunus aleyhisselamın duasını okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kesik koyun başı toplamak anlamı ne olabilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.