Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada boğazında birşey kaldığını görmek

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek

İmanlı genç
Selamün Aleyküm ben bir hap kullanıyorum ağır bir hap pekde bir faydası yok içim rahat değil içerken dün gece rüyamda doktor röntgenimde boğazımda böyle sarı bir yüzük gibi parıldıyo bişey kalmış ve o şey kullandığım hap sizce ne olabilir bu lütfen cevaplarsınız çok sevinirim Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada Annemin Kendini Astığını Görmek

Yorum: Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah şifalar versin. Bu rüyan ile kullandığın hapın bir ilgisi vardır denemez. Bu rüyan ise hayırlı bir rüyadır. Sıkıntılı bir durumundan kurtulup ferahlığa kavuşacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin arabası görmek

rüyada boğazında kalmak, rüyada bogazinda bir seyin kalmasi, rüyada boğazda bir şey kalması

Bu kategoride yer alan Rüyada la ilahe illAllah demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada boğazında birşey kaldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.