Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:13
missa9
Abone

Neden zalimlere birşey olmuyor

Neden zalimlere bir şey olmuyor

YakarıS
ben yıllar önce seytanın oyununa gelmş günahkar biriydim. benimle aynı günahı işleyen kişinin oyununa geldim bana çok eziyet etti çok ağlattı ızdırap etti. günahkarda olsam beni yaratan ALLah C.C vardı beni hesaba cekecek yine alemlerin Rabbidir. Fakat bu kişi bana yapmadıgını bırakmadı ben kurtuluşu Rabbime sığınarak buldum fakat bu yolu bulmak yazıldıgı kadar kolay olmadı bana her dakika kan kusturdular yinede tövbe edip rabbime sıgındığım için tövbemden dönmedim.şimdi namaz kılıyor yaptıgım günahın ağırlığııyla düşüyorum hergün dizlerimin üstüne. ama beni ençok üzen kahreden o zalim kişiye hiçbirşey yapamamak işte bu yüzden kahırdan ölmekten korkuyorum.biliyormusunuz ben hergün çok ağlıyorum beni çok ağlattı o zalim yaptığı herşey yanına kaldı ona hiçbirşey olmadı neden zalimlere bir şey olmuyor 🙁

Okudunuz mu?  Harut ve Marut ile ilgili hadisler

Cevap: Neden zalimlere bir şey olmuyor

Fetva Meclisi
Değerli kardeşimiz Yüce olan Allah (cc) insanların bu dünyada cezasını verecek olsaydı yer yüzünde insan kalmazdı. Kuranı kerimde ibrahim süresi 42 ayetinde rabbimiz şöyle buyurur. "Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor. Sizlere aşığada verdiğimiz Muhterem Nureddin yıldız hocamızın Zalimlerin sonu ile ilgili görüntülü sohbetini izleminizi tavsiye ediyoruz. kalın selametle..

Okudunuz mu?  Eski dinlerde idam cezası var mıydı?

kötülere neden bir şey olmaz, kötü insanlara neden bir şey olmaz, neden kötülere bişey olmuyo

Bu kategoride yer alan Şükür ile ilgili yazılar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Neden zalimlere birşey olmuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.