Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gelin arabası görmek

Rüyada gelin arabası görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda gerçek hayatta olan sevdiğim insanla evlenecektim yani hazırlıklar yapılıyordu süslenmiş gelin arabası gördüm balkondan baktığımda aşağıda bir kız resmimi çekiyordu süslemeye koyacağız diye heyalecanli ve mutluydum bı yandanda ailemden ayrılacağım için uzuluyordum henüz gelinlik giymemistim ev halindeydim aynanın karşısına geçip pembe bir ruj sordum yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Yorum: Rüyada gelin arabası görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kız eğer evlenecek yaşta ise kısa bir zamanda evleneceğine, evlenecek yaşta değilse eğitiminde çok başarılı olacağına yorumlanır. Kısmete, mutlu olmaya ve evlilikle ilgili olacak gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak

rüyada gelin arabası görmek, rüyada gelin arabası görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada kadınlar tuvaletine girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gelin arabası görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.