Anasayfa
30 Temmuz 2023, 9:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hz.Yunus aleyhisselamın duasını okumak

Rüyada Hz.Yunus aleyhisselamın duasını okumak

AdlaN
Selamün Aleykum. Hocam ben 4 ay önce rüyada gördüm ki, etrafimi maskeli adamlar sardi ve beni öldürmek istediler. Ben de o an Hz.Yunus a.s nin duasını okudum meskeli adamlar o an yok oldular, ben de rüyadan ayildim. Bu ne anlama geliyo?


Yorum: Rüyada Hz.Yunus aleyhisselamın duasını okumak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gerçek hayata benzer şekilde Allah’ın izniyle belalardan, sıkıntılardan ve bir çok zorluklardan halas olmak olarak tabir edilmiştir. Ayrıca dua etmek ve duasının kabul görmesi olarak da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kedi köpek kavgası

Yorum: Rüyada Hz.Yunus aleyhisselamın duasını okumak

Kayıtsız Üye
Merhabalar Cuma akşamı resülüllahı görmeden onun olduğunu bildiğim bir ses bana Yunus alyhiselamın duasını okumamı buyurdu (yanlış hatırlamıyorsam kendisinde okudu lailahe illa Ente sübhaneke inni küntü minezzalimin ) acaba şeytani olabilirimi rüyamı tam çözemedim şuan bir hocaya gidip yirmi Birgün okunuyorum onuncu günde gördüm rüyayı acaba süflilerin gitmesi için Yardımcı dua olabilirmi

Okudunuz mu?  Rüyada kun fe yekun demek

Yorum: Rüyada Hz.Yunus aleyhisselamın duasını okumak

Tohat
Merhaba. Şeytani rüyalar kendini belli ederler. Korkutucu ve size zarar vermek isteyen mahluklar olur. Rüyanızın şeytani olmadığını söyleyebiliriz. Ayrıca peygamberimizin olduğu rüyalar da şeytani olması mümkün değildir. Rüyanız hayırlı olup kötü insanlardan, büyüden korunacağınız, ilim peşinde olacağınız hayırlı bir ömür süreceğiniz şeklindedir. Allah elbette daha iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili hadisi şerifler

cebe3485
Merhaba uykuya yatmadan abdestli olarak önce mülk süresi 14.ayeti 9 kere okuyup boşanma durumunda olduğum eşimle evliliğimi devam ettirmek hayırlımı değilmi diye niyet edip 21 besmele.ayetel kürsü.felak.nas.ihlas sürelerini ve ya latif ya habir diyerek uyudum.Rüyada kardeşimle ayni odadaydik yanimizda cinler varmış kardesim onlardan korkup beyaz yorganin altına saklanıyor.varlarmis ama bir cisim olarak görmedim sadece sözlü orda olduğunu konuşuyoruz. Ben de ona korkma onlara Lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin dersem giderler dedim.oda karanlikti ışıkları yakın hiç bir sey olmaz dedim.gece yarisi uyandım uyanınca bu şeytani olamaz duaları okuyup uyudum dedim.Rüyam hayırlımı değilmi yorumlarsaniz memnun olurum

Okudunuz mu?  Rüyada birini öldürmek

arifselim
Merhaba. Bu veya benzeri dualar edip uyuyabilirsin ama yinede bunlar bir istihare yerine geçmez ve istihare açısından da yorumlanmaz. Çünkü istiharenin ne şekilde yapılacağı sünnette açıklanmıştır. Sana da sünnete uygun bir istihare yapmanı tavsiye ederiz. Gördüğün rüyan hayırlı olsa da rüyadan istihare işareti çıkarılmaz.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

Kayıtsız Üye
iyi günler hocam hayırlı ramazanlar.

sahura kalkmadan hemen önce rüyamda .

Bir yerdeyim orada insana kötülük yapan bir varlık varmış insanmıydı başka bir varlık mı hatırlamıyorum görmedim sadece varmış diye biliyorum. bende sürekli yunus aleyhisselamın enbiya süresindeki duasını okuyorum ezbere (Gerçek hayatta da sürekli okumaya çalışırım) sonra okuyarak uyanıyorum… "la ilahe illa ente sübhanek inni küntü minezzalimin"…

Okudunuz mu?  Rüyada kurabiye görmek

Tohat
Hayırlı günler. Gördüğün rüya, hayatına tatbik etmiş olduğun bir dua olması ve düşüncelerine hislerine yansımış olmasından dolayı görmüş olabileceğin gibi aynı şekilde devam ederek zikrini, duanı, Allah’tan medet umarak ona sığınmanı sürdürmen gerektiğine işarettir. Allah doğrusunu bilendir.


Ruyada hz yunusun duasını okumak, rüyada yunus peygamberin duasını okumak, rüyada yunus aleyhisselamın duasını okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada Allah tarafından mesaj almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hz.Yunus aleyhisselamın duasını okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.