Anasayfa
6 Ekim 2023, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Allah tarafından mesaj almak

Rüyada Allah tarafından mesaj almak

yunus02
merhaba rüyamın yorumunu çok merak ediyorum şu şekilde: şu an olduğum gibi 25 yaşımdayım.babam beni halamın kızıyla evlendiriyordu.Ki halamın kızını ablam gibi görürüm aramızda 2 yaş var. eşim kısa bir süre sonra kendini satmaya başlıyordu. ben karşı çıkacaktım ama bana Allah tarafından itiraz etmemem ve 9 yıl sabretmem gerektiği bildirilmişti. 9 yılın sonunda çok zengin oluyorduk ve eşim de düzeliyordu.sonra Avrupa ülkeleri dışında bir çok ülke geziyorduk(Mekkede hac vazifesi dahil).
rüyam bu şekilde şimdiden teşekkür ederim:)

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yuşa türbesini görmek

Yorum: Rüyada Allah tarafından mesaj almak

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyan hayırlı veya yorum edilecek bir rüya değildir. Belki etkilendiğin bir şeyden yada şeytandan gelen ve özel bir anlamı olmayan bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Yorum: Rüyada Allah tarafından mesaj almak

Kayıtsız Üye
rüyamda beyaz bı kedı yesıllık bır alandayız bana Allahtan haber getırdıgını soyledı ve bırden erkek cocuguna donustu bende teşekkür ettım haberde dus aldı

Okudunuz mu?  Rüyada sağ bacağın şişmesi

Yorum: Rüyada Allah tarafından mesaj almak

arifselim
Rüyada görülen beyaz kedi, haber almak anlamında yorumlanır. Kendisi, işi veya ailesi ile ilgili olarak karşılaşacağı sorun ve sıkıntılar için sabırlı olması gerektiğine tabir etmişlerdir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.rüyamda tanıdığım ve sevdiğim kimseler bir kitaptan 700. Veya ona yakın bir madde okuyoruz diye konuşuyorlardı.rüyamdan uyanınca kendim yormaya çalıştım ama hiçbir kanun 700 maddelik değil.acaba yüce kitabımızın 700.ayeti olabilir mi.hangi ayete denk gelir ya da siz nasıl yorardınız.selametle

Okudunuz mu?  İstediğin şeyi rüyada görmek için ayet

arifselim
Merhaba. Rüyada görülen veya işitilen sayılardan bir yorum çıkarmak çok zordur ve çoğu kere özel bir anlamı da yoktur. Ancak gören kişi, görülen kimseler ve ortamlar iyi bilinirse ona göre belki bir yorum yapılabilir. Yoksa buna bir bilinçaltı rüyası da denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kadın resmi görmek

Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda boynumda altın ve büyük bir kolye varken tecvitli bir şekilde Fatiha suresini okuyorum.Aynı Zamanda yasin suresinin ilk ayetini okuyorum.Sonra salavat getiriyorum devamını bir erkek söylüyor ve ben onla bu cemaatin içine giriyorum.Orada salavat ve zikre devam ediliyor bana gülümseyerek bakıyorlar.Yalnz tuhaf hareketler yapıyorlar salavat esnasında ben korkunca bunların anlamlarını açıklıyorlar.Uzerimde namazlık ve başörtüsü vardı.Birde önümde bir kağıt gördüm üzerinde Allah ne vereceğini bilir yazıyor.Cok korkuyorum ..

Okudunuz mu?  Rüyada koyu yeşil halı görmek

arifselim
Merhaba. Hem maddi ve hemde manevi anlamda çok hayırlı olarak yorumlanır. Bolluk bereket ve rahat bir yaşamın alametidir. Ayrıca tövbe etmeye ve halini ıslah ederek Allah’ın rızasına daha çok yaklaştıracak salih amellerde bulunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


B.K.
Merhabalar hocam hayırlı Ramazanlar. İlk olarak ben rüyamda evimizin oturma odasındaydım ve bu odada bizim büyük bir kitaplığımız var. O kitaplığın bir gözü de bana aittir. Rüyamda dünyayı kötü bir gücün saldırısı altında gördüm. Hayal meyal hatırlıyorum kırmızı devasa bir yaratık gibiydi, dağların üstünde görünüyordu ve sanki asıl hedefi ben gibiydim. Ben ise evde tektim. İşte o kitaplıktaki gözümün içinden iki elimin ortasında nazikçe tutarak Hacerül Esved taşını çıkardım sonra da nispeten daha yüksek bir yere çıktım. O an gözlerimi kapayıp içten bir şekilde Allah’a yalvarmaya başladım sanki bu kötülükten bu şekilde kurtulabilecekmişim ve o an duam kabul olup da Allah bana bir güç ihsan edecekmiş gibiydi ve ben bundan neredeyse emindim. Aynı zamanda tedirgindim çünkü kapının oradan da bir şeylerin gelip de beni engellemeye çalışacağını düşünüyordum. Gözlerim kapalı yalvarırken uyandım. Rüyam bu kadar, şimdiden teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin arabası görmek

arifselim
Merhaba hayırlı ramazanlar. Bu rüya sahibinin iç alemi ile ilgili olarak açıklanabilir. Gerçek hayatta var olan korkularının ve tedirginliklerinin bir şekilde rüyasına yansımasıdır. Ayrıca Allah’ın izniyle bunları geride bırakarak kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
sabah on buçuk gibi namaz kılıp 3 kez yaşın okudum saat 12 ye kadar dualarımı yaptım cuma yani bugün oldu yattım biraz uzandım rüyamda kara sakallı esmer bir adam bana dedi ki sen az önce namaz kılarken Allah sana seslendi duydun mu dedi ne dedi dedim nasılsın dedi sordu sana dedi… anında uyandım o an neye yoracağımı bilemedim ama Rabbimizden gelen her şey hayırdır dedim .sizce nedir bu rüyanın anlamı

Okudunuz mu?  Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir

Tohat
Bu tür rüyalar şeytani rüyalardan olmadığı salih rüyalardan olduğu kesindir. Nitekim sıkıntın, derdin veya arzun her ne ise Allah’ın senin yanında olduğuna, her türlü zorluğunda derdini hafifletecek olan o olduğuna ve bu nedenle bir tek o’ndan medet umman gerektiğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için dua

rüyada Allahtan mesaj gelmesi, rüyada Allahtan haber gelmesi, rüyada Allahtan güzel mesaj almak

Bu kategoride yer alan Rüyada Ekmek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Allah tarafından mesaj almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.