Anasayfa
11 Kasım 2022, 12:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir

Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
slm iyi çalışmalar ben dün gece rüyamda biri tarafından emirler alıyordum bana haram iş yaptırıyordu sokakta satılan yiyecekleri çalmam için emir veriyordu.Ama hiç birini yapmadım kaçtım o takip etti ben kaçtım sonunda babamı gördüm ağlayarak anlattım babama babamda ağladı benle sonra teşekkür etti o admada kayboldu. acaba neye işaret eder


Yorum: Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimse için bu hayırlıdır. Çünkü bu rüyayı gören kişi kendisine çeki düzen verir, disiplinli olur ve atacağı adımları atarken dikkatli atacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah yazılı kolye görmek

Yorum: Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda ben kiz kardesim kaynanamdan kaciyoruz bize zarar vericek korkusuyla saklanicak bir yer ariyoruz bir eve giriyoruz evin arka tarafinda iki duvarin arasinda saklaniyoruz duvarin arka tarafi kaynanamin evinin oldugunu goruyorum basimi kaldirip baktığımda kaynanam sokak kapiyi acmis disari bakiyo ben onu gorunce korkup saklaniyorum kardesime sesini cikartma bizi duymasin diyorum ondan sonra baktim bir dairedeyim temiz güzel bu ev ben kardesin bir iki kisi daha var tanimadigim bu evde odun sobasi var bende ileme bir gümgüm alim temiz su dolduruyorum sicak olsun bu su lazim olur diyorum her tafar temiz ben tuvalete bakiyorum temiz ama ben yinede su dokup temizliyorum yorumunuzu bekliyorum

Okudunuz mu?  Uzun Süre Rüyada İhtilam Olamamak ve Meninin Uzun Süre Vücutta Kalması, Atılamaması Zararlı mıdır?

Yorum: Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kişinin korkularının üzerine gideceğine, çok başarılı olacağına ve bütün endişelerinin üzerinden gelerek Allah’ın izniyle muvaffak olacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ikiye rüya gördüm.birinci küçük bir erkek çocuğu akşam vakti elinde hortum beni ıslatarak kovalıyordu.kacarken bir genç kız gördüm yardim istedim bana yolumu göster dedim.genc bir erkek benimle beraber koşmaya başladı.sonra bir lokantaya saklandık.elimizi yüzümüzü yıkamak için lavaboya gidecektik kapısını açtım ama tanımadığım bir adam ölüsü çıktı ve parmaklarını tuttu ben de ağlayarak sesli dua ettim 2 kere rabbenayi okudum… ikincisi ise düğün evindeydim yemek dağıtıyordum sonra annem türk kahvesi yaptı onu dağıtırken çok genç yakışıklı bir erkek elimi tuttu.tutmasiyla elimi çekmem bir oldu ama o bana bakıp gülüyordu ikisinide bugün gördüm ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada kendini hamile olarak görmek neye yorumlanır

arifselim
Hem kaçmak hemde ölü görmek hayırlıdır. İş ve maddi hayatında başarılar elde edeceğine ve sorunlarının üstesinden geleceğine işarettir. Diğer rüyanın yorumu ise, bekar ve evlilik çağında olan bir kız için nasibinin açık olmasına ve evlilikle ilgili gelişmeler yaşamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Allah Rasûlünü Rüyada Görüp Ondan Emir Almak

ASİ MAVİ
dün gece sabah namazından sonra istihareye yattım.rüyamda tanımadığım bir erkek peşime düşmüştü.ondan kaçıyodum başardım kaçmayı.sonra ona yakalanmamak için kaçtığım yerin üst katında bir mağazada bir bayan bana altın renkli ama altın mı değil mi emin değilim değişik modellerde kulplu küpe gödterdi ama takmadım.yorumlayabilirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Öpmesi

arifselim
İstihare rüyası açısından bu sana açık bir işaret olmaz. İstiharede rüyadan ziyade içine doğan hissin yani kalbinin hangi yöne meylettiği hissi daha doğru bir işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmediyse tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
rüyayı annem gördü ben size söylüyorum: rüyada yerler kar ama aynı zamanda yeşillikte ağaçlar vs. annem abim ve babam bir yere gidiyor ama nere belli değil. babam ateş yakıyo yerlere izimiz kaybolsun bizi bulamasınlar diye abimde peşiden gidip tekrar o ateşleri söndürüyo ağaçlar yanmasın diye.
teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN

Okudunuz mu?  Rüyada kabeyi görmek

arifselim
Bu rüya aile bireyleri ile ilgili yorumlanır. Hayatın, maddi gelirin ve bir çok sorunun iyiye doğru değişmesine, aile bireylerinin birbirlerinin eksikliklerini tamamlamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam hizmetleriniz için Allah razı olsun rüyamda birisi beni öldürmek istiyor oldurmesin diye yalvariyorum sonra namaz için musade istyorum abdest için bakinirken binadan içeri giriyorum kacip saklaniyorum yorumlarmisiniz hayirli günler

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Gerçekte de bazı tedirginlik ve korkularının olduğu manasındadır. Ayrıca birinin seni öldürmeye çalışması tersi ile yorumlanır ve sana iyilik ve yardımda bulunmak istediğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada birilerinden kaçmak saklanmak, gumgumalim

Bu kategoride yer alan Rüyada saksıda çiçek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.