Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kendini hamile olarak görmek neye yorumlanır

Yorum: Rüyada kendini hamile olarak görmek neye yorumlanır

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler..rüyamda hamileyim karnım büyük karnımda bebek gerinirken yüzünü karnımda çok rahat seçebiliyorum bakıyorum ki hani bebek emer ya aynı o şekilde bebek karnımı emiyordu emzirme gibi sonra karnımdan çıkıyordu başı bana gülüyordu bir şeyler anlatmaya çalışıyordu beyaz tenli bir bebekti herkese göstermeye çalışıyordum kimsenin dikkatini çekmiyordu ben görüyordum sadece anlama nedir acaba


Rüyada kendini hamile olarak görmek neye yorumlanır

arifselim
Hayırlı günler. Bu şekilde görülen rüyalar en hayırlı ve en makbul rüyalar arasındadır. Hem maddi hemde manevi açıdan iyi bir hale geçmeye, sıkıntılarından kurtulmaya ve mutlu olacağına tabir edilir. Her şeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mailden ruya

Kayıtsız Üye
Rüyamda Hamile Olduğumu ve Karnımın Sis Olduğunu Gördüm Üzerimde de Mavi Kot Uzun Elbise Vardı.Ama Bebeğin Cinsiyetini Bilmiyorum. Köydeyim Köydeki Evin Önünde Arabada İki Genç Sevgilinin Olduğunu Gördüm. Evin Yukarısında da Akrabalar Vardı. Akrabaların Yanına Giderken Yanlarında Tanımadığım Bir Genç Kız Biraz Açık Giyinmiş Arkası Görünüyordu. Sonra Arabadaki İki Genç İndi Yanımıza Gelirken Başımızın Üzerinden Ya F16 ya da Uçak Geçti. Sonrasında Bana Telefonla Polisi Aramam Söylediler. Ben de Polisi Tam Ararken Genç Erkek Gördü Hemen Kapattım. Sonrasında Tuvaletim Geldi Eve Girmem Gerektiğini Söyledim. Akrabalar Şuan Giremezsin O Gençler Eve Girmeye Yer Arıyor. Sonrasında Eve Girdim Peşimden Girmişler Nasıl Girdiler Bilmiyorum Tuvalet Kapısını Kilitlemiştim Zorlamaya Başladılar. Anneme Mesaj Attım. Karnımda Hafif Hareketlenme Oldu.Köy Dediğim Yerde Yemyeşil Fındık Bahçeleri Vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada birini öldürmek

Yorum: Rüyada kendini hamile olarak görmek neye yorumlanır

arifselim
Allah hayırlara vesile kılsın. Lakin bu karmaşık bir rüyadır. Tek bir yorumu mümkün olmayan çok fazla şeyin içerisinde görüldüğü rüyalardandır. Maalesef sana yorum yapamam. Allah’u tealaya havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm bugün rüyamda kendimi hamile gördüm yanımda da küçük kızım vardı uçakla yolculuk yapıyorduk hasta olmasın diye üzerini örtüyordum


arifselim
Aleykum selam. Kendini rüyada hamile görmek, berekete, refaha, huzur ve güzel haberler almaya işaret eder. Evliler için evlat sahibi olmaya da tabir edilmiştir. Kız bebeğinin olduğunu görmek aile içerisinde maddi ve manevi rahatlığa ve darlığın kalkmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah diye bağırmak

Kayıtsız Üye
Hayırlı ramazanlar ben de kendimi ilk defa rüyamda hamile gördüm üstümde beyaz bir tişört karın kısmın yumurta şeklinde yeşil bir renk ti karnım şiş hastanede doktorun yanındaydım dogurmaktan korkuyordum teyzemi aradım korktuğumu söyledim onun nasıl doğum yaptığını sordum..


arifselim
Hayırlı ramazanlar, hem bekar hemde evli kadınlar için çok hayırlı rüyalardandır. Önünde engeller olmasına rağmen bunları aşmaya, huzura, berekete ve Allah’ın izniyle isteklerine kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyama ben evliyi ama eski nişanlımla bulusmaya gidiyorum bir kaç gün beni kaçırmak kimselere yar etmemek istediğini söylüyodu ama BULUŞTUĞUMUZDA ben seni öldürmektim benden başkasıyla evlendin diye onun için öyle dedim diyo ama zarar veremiyo biraz geçmişten konuşurken ikimizde ağlıyoruz sonra diyorum ki ben 2 aylık hamileyim sen benimle evlenmezsin ama çocuğum senin soyadını taşısın istiyorum diyorum o daha çok ağlamaya basliyo o sırada uyandım

Rüyamda gerçekte evliyim ama rüyamda eski nisanlimla buluşuyoruz ve buluşmadan bir kaç gün önce ben onunla konuşurken seni kaçırcam başkalarına yar etmem felan diyot bende ayrılmadan olmaz ailelerinde günahı yok diyorum ondan sonra bulusuyoruz bana zarar vermek için öyle dediğini felan söylüyor bende geçmişte olan güzel günlerimizden bahsediyorum ikimizde ağlamaya başlıyoruz ben seni sende beni sevmiyor olsaydın şuan burda olmazdık yapma bize kıyma 2 aylık hamileyim cocugum sana baba desin senin soyadını taşısın istiyorum diyorum o sırada daha çok ağlamaya başlıyor uyandım o sirada

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili hadisi şerifler

arifselim
Geçmişten kalan izlerin hala silinmediğine işarettir. Özel bir şekilde yorumlanmaz. Bilinçaltında olan şeyler bir şekilde rüyalara girebilir bu çok sıradan ve normal bir şeydir. Allah’tan hayırlısını dile , herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler,sürekli rüyamda hamile olduğumu görüyorum bir keresinde karnım şişti bir kaç saat sonra doğuma gidecektim,diğerinde ise karnım şişmemişti ve bebeği aldırmak istiyordum bu rüyaları açıklayabilir misiniz lütfen?


arifselim
Hayırlı günler. Eğer bu rüyaları gören genç kız ise ve bir gönül ilişkisi varsa yakında evlenir. Evli bir kadın için ise bu rüya dünya nimetlerinin artacağına ve mutlu olacağına alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler, inişli çıkışlı bir evliliğim var.9 gün önce bebek tedavisi başarısız olduğunu öğrenip çok üzülmüştüm. İki üç gündür de Eşimle ciddi biçimde tartışarak ayrılma fikrini düşünmeye başladım. Dün gece rüyamda 3-4 aylık hamile olduğumu gördüm. Çiçekli bol çok hoş bir elbise üzerimdeydi. Çimenlik bir yerde bir sürü insanla sohbet edip gülüyordum. Çok mutlu ve huzurluydum. Ne anlama gelir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada bir şeyin size dokunması ne anlama gelir

arifselim
Hayırlı günler. Evli bir kadının kendisini hamile olarak görmesi çok hayırlıdır. İçinde bulunduğu sıkıntılarından kurtulmasına ve sevineceği gelişmelerin olacağına tabir edilir. Allah’tan hakkınızda hayırlısını dilemelisiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben gecen gun rüyamda arkadaşimin yengesini hamile gördüm gördüğüm kiside yeni bir aylik falan hamile dun aksam ise rüyamda kendimi gördüm ve hamilelikten şüpheleniyodum ben de yaklask 3.30 aylik evliyim cocugumun olmasini çok istiyorum benden çok eşim istiyo hevesi var baba olmak istiyo dualrinizi eksk etmeyin hayirli gunler Allah’a emanet olun


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gerçek hayatta dilediğine kavuşmak ile sıkıntılarından kurtulmak manasındadır. Hem başkasını hemde kendini hamile görmek aynı anlamdadır. Allah’tan hayırlısını dile ve hacet namazı kılarak dua et. Allah salih ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzenimin arkadaşından hamile kalıyorum hatırlamıyorum ben bişey yapmadım diyorum herkese evlenmen lazım diyor ben okuyacakyım olamaz hayallerimi yok sayamam diyorum ben o kadar dindar biriyim bunu nasıl yaparım diye düşünüyorum sürekli bebeğide öldüremiyorum günah diye sonra bir ara havuz gördüm yada deniz onun içine atladığımı ama ölmediğimi gördüm sonra kalktım nasıl yorumlamam gerekir.Gerçekte bekarım

Okudunuz mu?  Rüyada Burnu Siyah Noktalı Görmek

arifselim
Gerçek hayatta bir iftiraya maruz kalmaya, üzücü sözler işitmeye ve moralinin bozulacağına işaret eder. Ancak sonu ferah ve selamet olan bir döneme kavuşacağın manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Aysel arslan
selamu eleykum hocam bende evliyim 4 yıldır çocuğum olmuyor ve rüyamda hamileydim karnım çok büyümüştü annemlerın bir komşusunda beni doğuma hazırlıyorlardı bih sancım oluyordu bir de geciyordu bir bakıyordum rüyamda rüyayı anneme diyordum anne böyle bir rüya gördüm annem diyor Allahın iznniyle bu sever hamile kalacaksın diyordu


arifselim
Aleykum selam. Rüyada rüya gördüğünü görmek çok hayırlıdır ve o rüyanın sahih olduğuna işaret eder. Hamile olduğunu görmek genellikle dileklerin kabul olacağına alamet eder. Sende Allah’tan hayırlısını dile ve ona tevekkül et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bozuk para görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir düğüne gidiyorduk ailemle. Çevre yolunun kenarında bir yerdeymis salon. Ben salona girmeden işlerimi halletmeye çalışıyorum. Telefonla konuşuyorum arkadaşımla. Aynı zamanda normal de bekar olmama rağmen rüyamda hamileyim ve bu beni değişik bir ruh haline bürümüş. Sonra yanımda iki kişi ile (eş bu ikisi) birlikte onların market alışverişini yapıyoruz. Düğün salonunda giderken biz kavga eden insanlar görüyoruz ben de kendimi korumak için ordan uzaklasiyorum ve salona giriyorum.


arifselim
Rüyan güzel ve hayırlı olarak açıklanır. Seni mutlu edecek ve neşeleneceğin şeyler yaşamana işaret eder. Bekar birisinin kendisini hamile olarak görmesi ise, nasip ve kısmetinin açık olmasına ve hayırlı bir evlilik yapacağına tabir edilir. Bunlar sonuçta sadece birer rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bekarım ama rüyamda birden karnıma baktım ve karnım şişmişti sonra hastaneye gittim ve bana hamile olduğumu söylediler ve bebeğin kız olduğunu bunu duyuca çok mutlu oldum bide annemde yanımdaydı oda benim gibi hamileydi.


arifselim
Merhaba. Bu özellikle de bekar bir kız için çok hayırlıdır. Nasibinin ve kısmetinin açık olmasına, çok sevineceğine, mutlu olacağına ve beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret eder. Sende Allah’tan hayır ve iyilik dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için kılınan namaz

Kayıtsız Üye
yakın bir zamanda görüğüm bir rüyaydı bir ama çok etkilenmiştim. Hamileydim ve karnıma dokunduğumda bebeği hissettim elleirni başını. Anneme hamile değilim diye anlatmaya çalıştım ama bebeği hissediyordum anlamı nedir acaba, yeşekkürler şimdiden


arifselim
Bu rüya güzel habere, mutluluğa, başarılara, huzura, güzel başlangıçlara ve uzun zamandır olmasını dileğin şeylerin gerçekleşmesine işaret olarak yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar, rüyamda bir kız arkadaşımla sürekli mağazalara girip çıkıyoruz. Telaşlıyız, daha sonra bir yerde bir tanıdık görüyorum. Tekrardan onun yanına gidicekken hamile olduğumu farkediyorum. Tanıdığım kişi de benim beğendiğim biri. Bebeği hissediyorum dokununca ve bekar bir kızım sürekli hamile olarak görmüş oluyorum kendimi anlamı nedir acaba


Tohat
Hayırlı sabahlar. Hamilelik zengin olmakla müjdelenen rüyalardandır. Genel itibariyle herhangi bir nedenden ve gelişmelerden ötürü zengin olacağınızı madden rahatlayacak ve refaha kavuşacağınıza delalet eden hayırlı rüyalardandır. En iyisini Allah daha iyi bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada bomba görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler, rüyamda bir aylık hamileymişim. Kendi başıma o bebeği aldırmaya çalışıyorum, kimseye söyleyemiyorum. Bekar olduğum için kimse bana inanmaz diye düşünüyorum. Daha sonra bir evde tekrardan test yapmak istiyorum, ordan bebeği aldırmaya gidicekmişim. Ama bundan önce eve misafir geliyor, ben misafirlerden bir erkeğe bembeyaz çorba veriyorum. Tüm yemekler beyaz renkte, farklı farklı yemekler ama hepsinin rengi beyaz. Anlamı nedir acaba?


Tohat
Hayırlı günler. Düşünsel olarak karmakarışık düşünceler içinde olduğunuza ve duygularınıza etki ettiğine, hayatınızı rayına oturtamama sebebinizin kararsız ve ne yapacağını bilememe durumundan kaynakladığını gösterir. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


rüya sahibi
bekarım ve rüyamda hamile olduğumu gördüm karnım iyice belirgindi ama telaşlıydım birileriyle konuşuyodum, evlilik dışı bir hamilelikti bu yüzden telaşlı konuşmalar dönüyordu etrafta ve ben babamdan bahsediyordum neler derler şimdi kızı hamile kalmış derler falan diyordum ve sonrasında ama ben doğururum diyordum bir de görmediğim bir hamile daha vardı. Anlamı nedir acaba?


Tohat
Hayırlı bir rüya olarak kabul edilmektedir. Hayırlı bir gelişmeye kapı aralayacağınıza işaret etmektedir. Kısmetinizin açılacağına, biriyle tanışma ihtimalinizin söz konusu olabileceğine delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  İstiharede türk bayrağı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda imam nikahlı eşimi gördüm babasıyla beraber oturuyoruz bir yerde bana ayrıldım o kadından diyordu babası yani kayınpederimde zaten oluru yok o kadınla olmazdı dıyordu derken bu arada hamileymişim bende sözde bu sırada sonra bir anda hastane gidi bir yerde gördüm kendimi yabancı çok ünlü bir oyuncu var sözde onun karısıymışım hastane yatagında yatıyor yanına gidiyorum sözde ondan hamileymişim yanagından eğilip öpüyorum merak etme hersey düzelcek bebegımız için falan gibi bişeyler dıyorum ona öpüp de.. Ama bir huzurlu ve mutluydum onun yanında anlatamam.. Gercekte de imam nikahlı evliyim ama eşimle bir senedir ayrıyız onun hayatında baska biri var suan… Yorumlarmısınız..


arifselim
Gerçek hayatta yaşadıkların veya etkilendiğin olayların rüyalarına herhangi bir şekilde yansımasından ibarettir denilebilir. Kötü veya olumsuz bir yorumu yoktur ancak genelde bilinçaltı kabul edilir ve özel bir şekilde tabir edilmez. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm… Ben evliyim eşim ceza evinde rüyamda hamile olduğumu görüyorum elimi karnıma koyduğumda bebek kıpırdıyor hissediyorum bir taraftan da ben hamile olamam bu imkansız diyorum lavaboya gidiyorum kanamam oluyor sanki benden bir parça düşüyor çok korkuyorum elimi tekrar karnıma koyuyorum ama bebek yine kıpırdıyor karnım biraz küçülmüş bebek yaşıyor… Bu rüya beni çok etkiledi yorumlarsanız gerçekten çok sevineceğim… Hoş çakalın

Okudunuz mu?  Hacet ve istihare aynı anda yapılır mı

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle bu rüyan sıkıntılı bir zamandan geçtiğinin işaretidir. Ancak sonunda ferahlığa, mutluluğa ve huzura kavuşmaya alamet olarak tabir edilir. Ayrıca müjde ve sevinçli bir dönemin işareti olarak yorumlanır. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada kendini hamile görmek neye işarettir, rüyada hamile olduğunu görmek neye işarettir, rüyada hamile olduğunu öğrenmek

Bu kategoride yer alan Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kendini hamile olarak görmek neye yorumlanır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.