Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Hacet ve istihare aynı anda yapılır mı

Hacet ve istihare aynı anda yapılır mı

Kayıtsız Üye
Merhaba,

Benim sorum perşembeyi cumaya bağlayan gece ahcet namazı kılıp hacetimi dilemek istiyorum bunun ardındanda istihare yapmak istiyorum sorum ikisini aynı anda arka arkaya yapabilirmiyim önce hacet namazı sonra istihare şeklinde.. teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Muhammed gördüğünü sanıp efendimizin yüzünü hiç görememek

Cevap: Hacet ve istihare aynı anda yapılır mı

arifselim
Merhaba kardeşim. Hacet namazı ve istihare namazı birbiri ile bir ilgileri yoktur. Hacet namazı kılındığı gece rüya görmek ile ilgilide özel bir durum yoktur. Aynı gecede her iki namazı kılabilirsin. Allah kabul eylesin.

Bu kategoride yer alan İstiharede türk bayrağı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hacet ve istihare aynı anda yapılır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.