Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:11
sizden9
Abone

Hamile kadının kabus sorunu (cinlerin kendini korkutması)

Hamile kadının kabus sorunu (cinlerin kendini korkutması)

kardelen hırçın
merhaba;ben merak ettiğim bir soruyu size sormak istiyorum.hamile bir arkadaşım var son ayında.fakat bu sabah bana geldi.gece rüyamda beni korkutuyorlar dedi.uyuyamıyorum dedi.dua okuyorum sürekli buna rağmen 3 harfliler tarafından mı acaba diye tedirgin sorular sordu.bu ne demektir bana cevap verebilirmisiniz.teşekür ederim…

Okudunuz mu?  Makata Su Kaçarsa Oruç Bozulur mu ?

Cevap: hamile kadının kabus sorunu (cinlerin kendini korkutması)

Hoca
Sürekli evinde Kur’an okusun. Eimde bir kaynak yok ama hocamız, hamilele kadınlara cinler musallat olabilir/oluyor demişti.
tek çaresi sürekli ayetel kürsi/Kuran okumaktır.


Cevap: hamile kadının kabus sorunu (cinlerin kendini korkutması)

aforizma
cin,üçharfli, v.s. söylemlerle arkadaşınızın sıkıntısını artırmayın. takıntıya dönüşür(obsesyon) se, psikolojik sorunlara yol açar.
kovulmuş şeytanın şerrinden Allah’a sığınarak, felak ve nas surelerini okusun,sabır ve namazla yüce Allahtan yardım dilesin.
kötü rüyalardan kurtulur inşAllah.

Okudunuz mu?  Cuma vakti 6 rekat namaz kılanlar

hamile kadının korkutulması, hamileyken rüyada korkutulmak, hamilelikte 3 harfliler

Bu kategoride yer alan Kıraatı yanlış okuyan imamın arkasında namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hamile kadının kabus sorunu (cinlerin kendini korkutması) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.