Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bomba görmek

Rüyada bomba görmek

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda yemyeşil çimle dolu çok yüksek manzaralı bir yerdeydik birden bomba patladı ve ben bir teyze bir kaç kişi asansörle aşağı indik kaçmak için bu sırada sürekli şehadet getiriyordum hatta söylerken uyandım kıymetli yorumunu için teşekkürler şimdiden


Yorum: Rüyada bomba patladığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Son anda verilecek karar ile sıkıntılı bir durumdan kurtulmak manasındadır. Kendisine bir şey olmadığını gören kimse için bu hayırlı manadadır. Büyük kitleler tarafından ses getirecek güzel işlere yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada bomba kurmak

Tong Yabgu
Selamün Aleyküm Hocam size bir sorum olacaktı.Bilmiyorum rahmani bir rüyamıdır yani has rüya mıdır ama yine de sormak istedim garip bir ortamdayız yanımda iki tane tanıdığım arkadaşım var birileriyle konuşuyoruz sözlü kavga gibi bir şey önümüz de kutu içerisinde silahlar zırhlar var ben gizliden zırhı silahı arkadaşıma veriyorum sonra arkadaşım bana bombayı kur diyor ben de kurmaya çalışıyorum kuramıyorum bir şeyleri yanlış ayarlıyorum yeniden ayarlıyorum saatini yanlış ayarladığımdan arkadaşım bana bu dk ya kur diyor ama o dkda bizim daha o ortamda olduğumuzdan patlamasın diye yine kuruyorum.Ben normalde rüya görmem görürsem rahmani olarak gördüğüme inanırım gerçekten öyle olur belki de bu rüyanın anlamı yoktur ama ben yine de sormak istedim
Ama bazı kavramlar var karşıyla küfürleşme,3 arkadaş,silah,zırh,bomba,sözlü atışma Teşekkürler,Hocam şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

Yorum: Rüyada bomba kurmak

arifselim
Aleykum selam. En makbul yorumu arkadaşlarınla ilgilidir. Rüyayı gören kişi için en zor ve en sıkıntılı anlarında bile onu yalnız bırakmayan birisinin olduğuna tabir edilir. Ayrıca rüyayı gören kişinin, çok büyük bir fırsat yakalayacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyamı yorumlarmısınız

Tong Yabgu
Hocam son olarak bir ricam bir sorun olacak en sıkıntılı zamanlarımda bile beni yalnız bırakmayacak birisinin olduğuna tabir edilir demişsiniz peki bu kişi gördüğüm arkadaşımlardan mıdır? Yoksa ailemden akrabalardan sülaleden birimidir?


arifselim
Bu sonuçta ası üstünde bir rüyadır ve asla kesindir denemez. Bu arkadaşlarından veya başka bir kimseden de olabilir bunu biz bilemeyiz.. Sen daima Allah’tan hayırlısını dilemelisin.


Ali684
rüyamda bir apartmanın dışına tanımadıgım birisi bomba atıyo 4 kişi saklanıyoruz bomba patlıyo kimse zarar görmüyo sonra tekrar bomba atılıyo 3 kişi yüksek karşı apartmana çıkıyo ben çıkamıyorum beceremiyorum korkuyorum apartmanın içine giriyorum bomba o anda apartmanın içine atılıyo 1 tane adamla apartmanın yukarısına kaçıyoruz ama sanki hç çıkamıyoruz gibi tahtayı üzerime alıp korumaya çalışıyorum kendimi dua ediyorum bir anda bombo sesi bana çok az geliyor ve zarar vermiyo bana yanımdaki adamdada hiçbirşey yok ama çok korkuyoruz aceleyle kaçıyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada gavsı sani abdulbaki hazretlerini görmek

arifselim
Genellikle çevresinde veya toplum içinde meydana gelecek olan büyük ve ses getirecek olaylara işaret eder. Ayrıca kendisine zarar vermediğini görmek ise, son anda yapacakları bir hamle ile sıkıntı bir durumdan kurtulmalarına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Not: çok büyük maddi zorluklar sıkıntı yaşıyoruz. Yorumunuzu açık bir şekilde yorumlarsınız çok sevinirim.
Rüya: Büyük havuzlu elit bir mekanda gündüz bir organizasyon düzenliyormuşuz. Başkaları için yani zengin insanların olduğu bir organizasyon. Güzel elbiseli kadınlar ve şık takım elbiseli adamlar var. Biz bu organizasyonu düzenleyenler olarak; ben ve bir kaç arkadaşım iyi niyetli bir grubuz . Ama birkaç bayanın da bulunduğu kötü niyetli bir grup var. Onlar bir yere bomba koymuşlar ve ben de bunu öğrendim. Bomba patlamak üzere imiş ve ben bunu öğrendikten sonra oradaki bir kaç parça kıyafetimi elime alıp ordan kaçmak istiyorum. Ama davetlilere de uyarı yapmadan gitmeye gönlüm el vermiyor. Koşup omların yanına bomba var her an patlayabilir kaçın deyip koşmaya başlıyorum. Arkamda da biri daha var tam emin değilim eşim de olabilir bir arkadaşım da. Beraber koşuyoruz ben önde o arkada. Müstakil evlerin arka bahçeleri gibi çimenli otlu patikadan koşuyoruz. Bir ara yere gözüm takılıyor 4-5 dilim taze ekmek görüyorum. Elimde eşyalarım olmasına ve bombanın patlamak üzere olmasına rağmen zor da olsa ekmek dilimlerini yerden alıyorum. Arkadan gelenler olursa bizim gibi bombadan kaçan ezilmesin ayak altında diye. Koşmaya devam ediyoruz önümüze bir bahçe kapısı geliyor yarı açık. Onu açıp koşmaya devam ediyoruz. Bunun gibi bir kaç kapı daha geçiyoruz. Sonrasında Demir bir kapı geliyor karşımıza ama kapalı. Kapının ardı açıklık gördüm. Çünkü kapı aralıklı demirlerden oluşan bir kapıydı. Kapı kapalı bile olsa kapının yanında atlanabilecek alçaklıkta çit bulunuyordu. O sırada alarmım çaldı.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin Gördüğü Rüyalar ve Yorumları

arifselim
Bu güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin başına gelecek olan kötü ve tatsız bir olaydan kurtulacağına, uzaklaşacağına ve huzurlu olacağına alamet eder. Ayrıca sana zarar vermek isteyen kimselerden de kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam rüyamda vefat eden dedem gilin evindeyiz annem ve üç erkek kardeşimle beraber. Annem arka odanın penceresini açık bırakıyor ve en küçük kardeşim oraya gittiği zaman bende beraberinde gidiyorum. Ütü masasının üstünde bir kutu görüyorum bir avuca sığacak kadar küçük bu nedir diye bakmak için yaklaşırken kırmızı bir ışığın yanıp söndüğünü görüyorum. Bomba olduğunu anladığımda ortanca kardeşime benimle gelmesini bir bomba bulduğumu söylüyorum. Bombayı alıp direk dışarı çıkıyorum ve aşağıdaki cadde de bulunan çöp kutusuna atıyorum. Geri eve dönerken kardeşime dönüp polisi arayıp bomba olduğunu söyleyelim patlarsa kötü olur benim üstüme kalır diyorum. Polisi arıyorum açan yok defalarca deniyorum yine açmıyorlar. Eve giriyoruz bir süre sonra anneme arka odanın penceresini kapattın mı anne ordan tekrar koymasınlar diyorum. Kapatmadım açık kalsın çok havasız kim bomba koyacak diyor. Sinirlenip tekrar odaya gidiyorum yine bir bomba mavi kutuda pencereyi kapatıp bombayı alıyorum her an patlar endişesiyle sokağa çıkıyorum tam o sırada misafir geliyor kuzenimle biraz konuştuktan sonra aceleyle caddeye inmeye çalışıyorum bir anda polis arabası geçiyor önüne atlıyorum durmuyorlar. O kadar aradım açmadılar ama simdi mahalledeler ve yine beni görmezden geliyorlar bombayı koyanlar ile polis beraber mi diye düşünüyorum. Hizlica uzaklasmaya calisirken telefonu acmaya çalışıyorum ekran kilidi açılmıyor telefon çekmiyor acil aramadan polisi arıyorum çalmıyor tam o sırada akrabalarımı görüyorum bana telefonu uzatıp nişanlın telefonda sana ulaşamamış merak etmiş diyorlar. Nişanlıma ben seni sonra ariycam çok acil isim var diyorum ve tam o sırada uyandım. Bomba patlamadı ve gerçekten nisanlıyım hocam yorumlarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada saç kestirmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Parayı har vurup harman savurmak olarak tabir edilir. Paranın kıymetini, değerini bilerek hareket etmen, ilerisini, bir sonraki adımını ve harcamalarını düşünerek harcamalarını gerçekleştirmen gerekir. Bu konuda sana destek olup uyarıda bulunanlara karşı kulağını açman gerektiğini de göstermektedir. Polisleri çağırman ve gelmemeleri kimseden yardım almak istemediğine, kendi bildiğini yapmayı tercih ettiğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Hacet ve istihare namazı sonrası

ezgi9696
Bol sağlıklı hayırlı günler dilerim.Sabah namazından sonra rüyamda böyle geniş bir alanda alan çok kalabalık değildi bir erkek ve bir kadın karşı karşıya duruyorlar.Kadın ben değildim diye hatırlıyorum.Sonra bir anons duydum kadınla erkeğin birbirlerine yaklaşmaması isteniyordu.Polis anonsu gibiydi.Sonra kız erkeğe doğru hareketlenince birden uçaktan bomba gibi bir şeyler atılmaya başlandı yere.Çevredeki bir kaç insanın kaçışmaya başladığını hatırlıyorum kimseye bir şey olmamıştı. Adamla kıza da bir şey olmamıştı sarılıyorlardı.Sonra ikisi birlikte korkuyla kaçmaya başladılar.Saçma bir tabir olacak ama O an sanki ben kaçıyormuşum gibi etrafı benim gözlerimden gördüm sanki kaçan kız benmişim gibi.Koşarak bir kaç ara sokaktan geçtiler gece vakti en son bir lisenin önünde duruldu ondan sonra uyandım diye hatırlıyorum .Son günlerde yaşadığımız virüs belası yüzünden hem ailem için hemde ülkem için korkulu günler geçiriyorum uzun zamandır bunun bilinç altıma bir yansıması olabilir mi acaba hayırlıra vesile olur inşAllah 🙏

Okudunuz mu?  Rüyada su üstünde namaz kılmak?

Tohat
Hayırlı günler. Kuvvetle muhtemel bilinç altı olan bir rüyadır. Bazı düşüncelerden veya durumlardan uzaklaşmak, kaçmak istemenin, rahatlamanın bir sonucu olarak görülmektedir. Tedbir bizlerden takdir Allah’tan diyerek tevvekkül edip kendini rahatlatmaya özen göstermeye çalışman hakkında hayırlı olur. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Uykudan mülk süresini okuyarak uyanmak

rüyada canlı bombanın patladığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kadın kılığında şeytan görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bomba görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.