Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda piknik alanı gibi bir yerdeyiz ve karşımızda büyük bir göl varmış , ben dik bir yamaçtan oraya iniyorum ve çıkarkende ayaklarımın altında küçük bir su yatağı varmış sanki. Daha sonra annannemlerde oturuyoruz. Ve bir kadın geliyor ben daha önceden o kadını tanıyormuşum. Onun şeytan olduğunu bildiğim için yanına gülerek gidiyorum ve yanına otutturuyo. Avcunun içi benekli benekli . Yanında da kuzenim oturuyo bir süre sonra o sanki ayakta uyuyo gibi başı öne düşüyo. Kuzenimin kolundan tutup içeri götürüyorum . ona onun şeytan olduğunu söylüyorum ve oda ona büyü yaptığını söylüyo. Birlikte içeri gidip euzubesmele çeker çekmez kadının suratı bana dönüp bakıyo ve felak suresini okumaya başlıyorum . Benimle birlikte herkes okuyo bir yerden sonra unutuyorum sanki sonra yine devam ediyorum. Şeytan kadında sinirli bir şekilde offf yinemi diyip ayakkabılarını eline alıp evden uzaklaşıyo. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Saçının Zorla Kesildiğini Görmek

Yorum: Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

arifselim
Aleykum selam. Şeytan kılığında kadın yada erkek görmek aynı manada yorumlanır. Rüya sahibinin hislerinde ve düşüncelerinde yanılmadığına ve kararlarında isabet eden bir kişi olduğuna işaret eder. Kötü ve zararlı kimselere üstün geleceğine de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Boşanmak için istihareye yatmak

Sorun

Kayıtsız Üye
Merhaba bir kaç gün önce rüyamda şeytanı annem kılığında gördüğümü anlatan bir rüyanın tabiri için yazmıştım önce yazı yayınlandı hatta sizden gelen rüyalar sayfasında da taşındı olarak konu ve rüya vardı ama dün yayından yorumu yapılmadan kaldırılmış ama ben bu rüyanın tabirini gerçekten çok merak ediyorum yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  En iyi Rüya Tabirleri Sitesi

Rüyamı anlatmadan önce tekrar belirtmek isterim ki annem babamdan kalan mirasın tamamını kardeşlerine verdiği için bir süredir görüşmüyoruz. Rüyama gelince; rüyamda annemle bir odadayız ben başka bir odaya geçiyorum ve orada yüzü elleri dahil tüm kıyafetleri kömür karası bir şey görüyorum ve anneme hala diğer odada olup olmadığını soruyorum o da hala benim çıktığım odada olduğunu söyleyince anne burada şeytan var ve senin kılığına girmiş diyorum ve Ayet-el Kürsi okumaya başlıyorum fakat benim dilim dolaştıkça şeytan mutlu oluyor birden aklıma euzubesmele geliyor ve çekmeye başlıyorum şeytan da sinirlenip uzaklaşıyor. Tabirinizi rica ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüya görmeden ihtilam olunur mu

Yorum: Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Tohat
Merhaba. Bir konuda ve bir kimse ile ilgili olarak hissetmiş olduğun hislerinin gerçekliği ile ilgilidir. İyi düşünmeye çalıştığın halde, yaptıklarına anlam katarak anlamaya çalışsan bile aslında bu şekilde olmadığını davranışları ile gösterecek ve yanıldığını göreceksin. Rüyanda gördüğün şeytan görünümlü gerçekte kim olduğu bilinmese de aynı özelliği taşıyan biri olduğuna işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada arabayla göle düşmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda evde bir kadın vardı tanıyor veya tanımıyordum tam anlamadım ailemden herkese söyledim bu şeytan bu iblis dedim yok daha neler falan dediler 2 katlı müstakil evdi annanemlerin alt katı boştu benimle bir ilişki yaşamak istiyordu boynuna doğru hareketlenip ellerini yukarı kaldırdım ve bir anda kapının oraya kilitledim onu hareket edemedi rüyada gördüklerim bunlar yorumlarsanız sevinirim 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada el ile istimna yapmak...

Tohat
Merhaba. Bir kimsenin göründüğü gibi olmadığına, içi farklı dışı farklı olduğuna dair hissiyatlarını doğrulayacak bir olay yaşayabilir ve bu kimseden uzaklaşabilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kadın kılığında şeytan görmek, rüyada şeytanı kadın kılığında görmek, rüyada insan kılığında şeytan

Bu kategoride yer alan Evlilik istiharesinde kar yağdığını görmenin tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.