Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arabayla göle düşmek

Rüyada arabayla göle düşmek

Kayıtsız Üye
İyi günler, rüyamda araba surerken yolun bir kısmının köprü olduğunu ve köprü girişinin yapılmamış olması sebebiyle arabayla köprünün altında ki göle düştüğümü gördüm. Gölün içinde bir sürü balık vardı balıklıgöl gibiydi arabadan ve gölden çıktım, daha sonra arabayı gölden çıkardılar ve ben görevlilere neden yolun bozuk olduğunu ifade eden işaret koymadiniz diye söylendim. İnsanlarda bana yolun burdan itibaren arka tarafta olduğunu söyledi(köprü bozuk diye). Düştüğümüz su fazla derin değildi boyumu geçmiyordu. Daha sonra arabaya bindim ve arabada bir hasar yoktu çalışıyordu, arabayla yoluma devam ettim. Rüyamı yorumlarsaniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yuşa türbesini görmek

Yorum: Rüyada arabayla göle düşmek

arifselim
İyi günler. Her ne kadar bir felaket gibi görünse de çok hayırlı bir rüyadır. .Bu rüya yakın zamanda alacağın mutluluk verici bir haberin seni oldukça fazla sevindireceğine alamet olarak tabir edilir. Ayrıca kazanılacak helal ve bereketli olacak olan nimetlerin bir habercisidir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulu görmek

Yorum: Rüyada arabayla göle düşmek

Kayıtsız Üye
20 yaşında bir kızım rüyamda annemle arabada biyere gidiyor oluyoruz bir göle. Ben o gölü bulmak için telefonumdan navigasyona bakıyor ve anneme yol tarif ediyorum hızımız epeyce var ve bir anda önümüzde viraj çıkıyor ben tam o sırada telefondan anneme yolu göstermeye çalışıyorum ve biz hızımızı alamayıp göle doğru uçuyoruz gölün üstünde upuzun bir köprü oluyor köprünün de üstünden çaprazlama düşmeye başlıyoruz ve tam suya düşmemle uyanmam bir oldu. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız çok gerçekçi bir rüyaydı o ölüm hissi çaresizlik hala aklımda hiç bişey yapamıcak olma korkusu lütfen rüyamı en yakın zamanda rica ediyorum yorumlayın şimdiden çokk teşekkür ediyorum iyi günler. Ayrıca düşmek üzereyken gölden çok denize benziyordu kıyı köşe gözükmeyen bir deniz hatta okyanus.

Okudunuz mu?  Rüyada boğazının kesilmesi

Yorum: Rüyada arabayla göle düşmek

Tohat
Tedirginlik durumuna işaret eder. Yapmak istediğiniz ve olacak diye düşündüğünüz durumlardan emin olmadığınız fakat bunların size kazanç getirip maddi anlamda iyi bir konuma geleceğiniz şeklinde tabir edilir. Allah doğrusunu bilir elbetteki.


Kayıtsız Üye
rüyamda eniştemin arabasındaydık yeğenim de vardı. Köylük bir yerdeydik ve birden araba çamurda kaymaya başladı. Arkamızda etrafı yeşil çitlerle donatılmış bir göl vardı ama fazla derin değil. Ayak bileğime kadar geliyodu. Gölün içine düştük ve arabayı çıkartamadık.
Lütfen beni bir aydınlatın. Aklıma takıldı bu rüya.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

Tohat
Geçiminin orta düzeyde olmasını önemseyerek zor durumda olan ve madden sıkıntı içinde olup yardım isteyecek olan bir yakının veya arkadaşının isteğini geri çevirmeyip destek alacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm. rüyamda bir mağara gibi yerde babamla küçük bir gölün etrafında duruyoruz. ben babama çok yaklaşmayalım dedim, çünkü yüzme bilmiyorum. babam da korkma dedi düşersen ben seni alırım sudan dedi.
babam suya girip çıktı. sonra bir anda ben suya düştüm. derin, soğuk ve karanlıktı. ama suyu tertemiz ve berraktı. dibe çökerken babamın öğrettiği bir iki hareketi yaptım. ama işe yaramadı. bende yapacak bir şey yok diye kendimi bıraktım. derine giderken, dibi görmeden uyandım.
merak ediyorum, sizin tabirinize de itimat ediyorum. cevaplarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada koyun sürüsü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Aile içinde bir sorundan dolayı çıkacak husumetin, tatsızlıkların habercisidir. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini Allah’tan başka kimse bilemez. Fakat rüyana göre bir miras veya farklı bir parasal durumdan dolayı çıkacak sorunların istişare edilmesi ile orta yolun bulunup halledilmesi ile sonuçlanacaktır. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Arabada ben babam yanımızda çalışan yardımcımız ve az çok tanıdığım bir abi vardı. Ben okuduğum şehre gideceğim. Gitmeden eşyalarımı almaya gidiyoruz. Arabayı ben kullanıyorum. Birden yol bitiyor ve göle giriyoruz. Araba batıyor. Tam boğuldum derken üstte kalan küçük bir yerden nefes alıyorum ve uyanıyorum (yada uyandığımı sanıyorum). Sonra kırmızı bir kurdele görüyorum. Rüyamı yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim. (Ve uyandıktan 10 dakika sonra sabah namazı okundu.)

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Hamza'yı Görmek

Tohat
Merhaba. Hedeflediğin veya yürümüş olduğun yolun sonunda sorunlarla ve bu sorunlar nedeni ile karşılaşacağın dertlere işaret eder. Her ne kadar rüyalarla kafanın yorulmaması gerekse de tabirinde maddi olarak göreceğin sıkıntılar nedeni ile çevrendeki insanların daha alt seviyesine inme gibi bir durumla karşılaşabilirsin. Rüyan parasal ve çalıştığın kimselere olan güvenini gözden geçirmen gerektiği ile ilgilidir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Bu kategoride yer alan Rüyada Birinin Öpmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arabayla göle düşmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.