Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

Kayıtsız Üye
en yakın arkadaşım bizim evde kaldı ve sevdiği kişiye açılamadığı için bana ne yapmam gerekiyor dedi bende instagramdan takip isteği at dedim.bir baktim ki arkadaşım facebooktan arkadaşlık isteği gönderdi.ertesi gün arkadaşım bisiklete binmis yetenek gösterisi yapıyordu.arkadaşımın sevdiği kisinin yakın arkadaşlarından biriside ordaydi.rüyamin devami vardı sanırsam ama hatırlamıyorum.acaba bu rüyanin anlami nedir

Okudunuz mu?  Rüyada köpek ve domuz görmek

Yorum: Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

arifselim
Genellikle yakın arkadaş görmek uzun ve hayırlı bir şekilde sürecek olan arkadaşlık ilişkilerine işaret eder. Sevineceğin ve mutlu olacağın gelişmelere tabir edilmiştir. Bu rüyalar çok önemli manalarda yorumlanmazlar. Her zaman hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm

Rüyada başkasının evinde olduğunu görmek

Ballıçörekcik
Rüyamda halamların evine gittik halam telefonda bir şey istedi kurban bayramı tarzı bir bayramdı sanırım bıçak istedi halamın gelini arabayı kullandı iki katlı evleri çok ıssız bir mahallede oturdukları için korktum yukarı çıktım ki kilit kırılmıs bir köpek var peşimden geldi korktum köpek küçük ama benimle merdivenleri koşarak indi ki bir baktık kocaman oldu sakin ama korkunc görünüyordu kendini sevdirdi ama ben yinede korktum geline gel beraber çıkalım dedim kabuk etmedi ya senin eski oturdugun ev neden korkuyorsun dedim kabul etmedi arabaya bindik çekip gittik

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri doğru mu ?

Yorum: Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

arifselim
Rüyayı gören kişi açısından aile akraba ve çevresi tarafından sevilmesine işaret eder. Ayrıca bu rüya kişiyi çekemeyen bazı kimselerin varlığı anlamında olduğuna yorumlanır. Elbette bunlar sadece rüyadır ve aslında her rüya gören kişinin durumuna bakılarak yorumlanırsa daha isabetli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kanser hastası görmek

rüyada arkadaşının evinde kalmak, rüyada arkadaşın evinde kalmak, rüyada arkadaşın evinde olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada boğazında birşey kaldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.