Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm

Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.uykuyla uyanıklık arası uzandığım bir anda peygamber efendimizi evmizde abdest alırken görüyorum yüzüğü varmıydı gerçte bilmiyorum ama adest alırken kırmızı taşlı bir yüzü çıkartıp bu sefer evle bağlantılı olmayan bir duvarın üstüne koydu sonra arkasında kocaman güneş yüzü bana dönük ama ben yüzünü ışıktan göremiyorum heralde gençlik zamanlarıydı bedeni ince elleri falan bembeyaz başındada çöldeki insanların kafalarına taktıkları puşi tarzı bir bez etrafı kalın iple çevrili baya zaman oldu hatırladıklarım bunlar kendime geldiğimde çok ağlamış ve titriyordum inşllah bana cvp verirsiniz

Okudunuz mu?  Rüyada koyu yeşil halı görmek

Cevap: Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada peygamberi görmek çok hayırlıdır ve gerçektir. Onur rüyada görmek gerçekte görmek kadar değerlidir. Onu çok sevmeye ve sünnetine sıkı sıkı sarılmaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


rüyada peygamberimizi abdest alırken görmek, rüyada peygamber efendimizle abdest almak

Bu kategoride yer alan Rüyada subhanAllahi ve bihamdihi subhanAllahil azim demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.