Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada subhanAllahi ve bihamdihi subhanAllahil azim demek

Rüyada subhanAllahi ve bihamdihi subhanAllahil azim demek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam benm uzun zamandr bir sikintm için dualar ediyorum. Ruyamda az isikli bir yerde bir kaç tanimadgm kadinla oturuyorum snra bir kadinda henuz yuruyemeyen bir kiz bebek getiriyor adi zeynep( benmde adim Zeynep) onu seviyoruz kadinin elindeyken ve kiz bebek ölüyor ben meryem suresini okuyorum ve bir kisa sure snra kiz gulerek ve bana bakarak diriliyor snra ordaki herkes hayret e dusuyor ve bende subhanaAllahi ve bir hamdihi subhanaAllahi l azim diye diye sasiriyorum ne demektr

Okudunuz mu?  Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur?

Yorum: Rüyada subhanAllahi ve bihamdihi subhanAllahil azim demek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tam olarak sıkıntılı durumlarda görülmüşse çok hayırlı ve çok olumlu manaları vardır. Çünkü rüyada ölü bebek dirilmesi hayır olarak kabul edilir. Bozulan işlerin yavaş yavaş yoluna girmesine, çıkmazlardan kurtulmasına ve Allah’ın izniyle ona sıkıntı veren şeylerden kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Emniyet Müdürlüğü ve Polis Görmek

rüyada subhanAllahi ve bihamdihi okumak, rüyada sübhanAllahi ve bihamdihi demek, rüyada subanAllahi vebihamdihi demek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz. Muhammed gördüğünü sanıp efendimizin yüzünü hiç görememek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada subhanAllahi ve bihamdihi subhanAllahil azim demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.