Anasayfa
20 Mayıs 2023, 23:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur?

Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur?

Hoca
2278- Ebû Rezîn el Ukaylî (r.a.)’den rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur: Müminin rüyası peygamberliğin kırkta bir parçasıdır. Kimseye anlatmadığı sürece kuşun ayağına bağlı gibi olup anlatıldığı vakit düşer, Ebû Rezîn diyor ki: Zannederim Rasûlullah: Rüyayı ya akıllı veya sevgili bir dosta anlat buyurdu. (Dârimî, Rüya: 11)
2279- Ebû Rezîn (r.a.)’den rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur: Müslümanın rüyası Peygamberliğin kırkaltı da bir parçasıdır kimseye anlatılmadığı sürece kuşun bacağına bağlı gibi olup anlatıldığı vakit düşer. (Dârimî, Rüya: 2; İbn Mâce: Rüya: 6)
ž Tirmizî: Bu hadis hasen sahihtir.


Cevap: Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur?

ASRIN
Rüyalarınızı çok güvendiğiniz ve inandığınız kişilere anlatarak yorumlatılması yada hiç kimseye güvenmiyor iseniz rüyanızı kendinize saklayarak hiç kimseye anlatmamanız veya akan bir suya tek başınıza olduğunuzda anlatır iseniz rüyanız su gibi bir anda oluvermektedir.


Cevap: Rûyamı yorumlatmak istiyorum..

Kayıtsız Üye
1- Rüyamda inşaat halinde bir binada bir katında ben alt çaprazdan gorusmedigim sevdiğim var birbirimize bakiyoruz

2- Hamile oldugumu ve fırında mis gibi misir ekmegi yaptığImı gördüm bahçede bamya topladım


arifselim
Hamile olan birisi için rüyada hamile olduğunu görmek sıkıntısız bir dönem yaşayacağına, hamile olmayan birisi içinse sıkıntılar yaşayacağına yorumlanır. Diğer gördükleriniz ise yeni kapıların açılmasına ve yeni başlangıçlar yaşayacağına yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
rüyamda kimliğimi değiştiriyordum ve doğum tarihimin olduğu yere bir baktım dünün tarihi tam hatırlıyorum 04.04.2015 yazıyordu sonrada aa yanlış olmuş diye değiştirmeye gideyim falan diorum ama sonra uyandım acaba ne demek bu rüya..youmlarınızı bekliyorum.teşekkürler şimdiden.


arifselim
Rüyanız hayırlı bir rüya olrak yorumlanır. Hayatınızda sizi zorlasa da bazı köklü ve güzel değişikliklerin olacağına ve yaşanacağına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Hamileyken rüyamda çocuğumun 32 yaşındaki yüzünü görüyorum ama bir ses bana çocuğun doğacak ama 2 yaşında vefat edicek diyor.. şimdi çocuğum 9 aylk ve ben çok korkuyorum


arifselim
Aleykum selam. Tam aksine korkacak bir durum olmadığına, hayırlı haberlere ve uzun ömre yorumlanır. Çocuğunuz iççin ve sizin çok hayırlı bir rüyadır. Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Abdülbaki hazretlerini gördüm elini öptüm ama kafasını salladı bana kızgın gıbıydı. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim hayırlı Akşamlar.


arifselim
Rüyada takva sahibi olan bir şeyhi görmek hayırlıdır. Gören kimse için berekete, sevaba ve yüksek bir dereceye yükselmekle yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Kayıtsız Üye
Rüyamda karşımda eşim vardı oturuyordu ama ben yatakta idim yanımda is yerinden bir adam yatağımda bana dokunmak istiyordu ben de ne yapıyorsun abi kocam karşında kızar şimdi diyorum bana dokunmayın izin vermiyorum.suan işten çıkarılıyor um haksız yere


arifselim
rüyanız yorumlanmayacak kadar açık bir manaya işaret eder buda size bazı kimselerin haksızlık edeceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağınıza yorumlanır.


Kayıtsız Üye
1- Rüyada iş yeri gibi bir yeri beklerken 2 kişinin geldiğini ve hırsızlığa yöneldiğini gördüm. Ses ettim ve kaçmaya başladılar bunun yorumu ne acaba

2- Rüyamda sol avucumu açtığımda avucumun içinde kocaman masmavi bir deniz gördüm yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
1- Bu rüyanız yakında yaşayacağınız bazı sıkıntıların olacağına yorumlanır. Çok büyü olmasa da bu sıkıntılar sizi yoracak manasındadır.

2. Bu rüyanız ise hayırlıdır. Deniz görülme şekline göre yorumlanır. Onun mavi ve ihtişamlı olması demek sizin için büyük hayırlara ulaşacağınıza yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir erkek bebek gördüm bizim akrabamızın bebeği imiş. Çocuğu çok seviyordum. Oynattım hatta.Sonra aniden yeni bir rüyaya geçtim yine bir erkek çocuk ve yine bizim akrabımızın bebeği idi.Ben bebeği aşı olması için sağlık ocağına götürüyordum

Okudunuz mu?  İstiharede umreye gitmek

arifselim
Rüyanız hayırlı bir rüyadır inşaAllah. Bu tür rüyalardan sonra gelen sıkıntı hisleri önemli değildir. Erkek bebek genellikle hayırlı rüyalardandır en açok manası ise önünüze açılacak olan bereketli ve bol kapılara yorumlanır. Hamile bir kadın rüyasında erkek bebek görmüş ise, bebeği kız olacak demektir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski erkek arkaşımın oğlunu gördüm bana koşarak geliyordu, benimde gözlerim dolduğu için çocuğun yüzüne bile bakamadım babası kucağına aldı sonra.Ve bu seferde kuzenim oğlunu ve başka bir erkek çocuğu daha gördüm.


arifselim
Merhabalar. Rüyalarınız her açıdan hayırlı rüyalardır. Yeni kapıların açılmasına, başarılı olacağınız işlere ve eğer bekarsanız mutlu bir evliliğe yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamdan saçlarım yavaş yavaş döküldüğünü her elimi götürdüğümde tutam tutam elime geldiğini gördüm. Sonra kanser olduğum anlaşıldı. Ben saçların kemoterapiyle birlikte dökülmüyor mu ben daha kanser olduğumu bile yeni fark ettim diye soruyorum. Ama devamını hatırlamıyorum.


arifselim
Rüyanızın her iki bölümü de olumlu manaya yorulmaz. Genellikle maddi kayıplara, yaşanacak sıkıntılara ve zorluklara yorumlanmıştır. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba,rüyamda arkadaşımın evine gidiyorum.(yakın zamanda bu arkadaşımın haberi olmadan onun bir işini hallettim bu sayede hayatındaki büyük bir sorun çözülmüş oldu ama onu benim yaptığımdan haberi yok) Kapıda babasıyla konuşuyorum. Daha sonra babasının öldüğünü duyuyorum evlerine gidiyorum. Cenazeyi eve getiriyorlar. Cenazeyi salona getirip yere koyuyorlar. Daha sonra cenazeyi yerden kaldırmak isterlerken ölü sephanın ayağını tutuyor ve diriliyor. Daha sonra tekrar evlerine gidiyorum ve normal eskisi gibi muhabbet ediyoruz. Bu rüya nasıl yorumlanır? Yardımcı olursanız sevinirim.


arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyada ölünün dirilmesi hayırlıdır. Sizin için uzun ve hayırlı bir ömre işaret eder. Belkide iyiliklerinizin kabulüne yorumlanabilir. Elbette her zaman hakikati ancak Allah bilir. Ancak rüyanız güzel bir rüyadır. Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
İyi günler dün gece rüyamda ince tehlikeli bir köprüde yürüyordum bir Ada’m düşmemem için belime sarıldı. Ada’mın sarılışı çok güven vericiydi ve Ada’mın sarıldığı Cidde’n hissetim sırtımda o sıcaklığı hissetim ama hayatımda aşık olduğum sevdiğim bir Ada’m yok o yüzden Ada’mın yüzünü göremedim.


arifselim
Hayırlı günler hanım kardeşim. Rüyanız hayırlıdır inşaAllah. Hayatınızda size destek olacak ve sizi yalnız bırakmayacak birisi olacağına yorumlanır. Rüyanızdan dolayı Allah’a şükredin.


Kayıtsız Üye
rüyamda ben düz giderken sağ taraftan araba çıktı ona çarpmamak için direksiyonu sola kırdım ve rüyam burda bitti. kullandığım araç motormuydu arabamı hatırlamıyorum


arifselim
Rüyanız iş hayatınıza veya kazancınıza delalet eder. Genel anlamda araç kullanmak hayırlıdır. Sürüş durumuna göre rüya yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok güzel boğaz manzaralı ve deniz seviyesinden konumu oldukça yüksekte olan bir eve taşınmışız, ama satın almamışız. evin balkonundan manzaraya baktığımızda,inanılmaz güzel bir boğaz ve sanki üzerimize doğru geliyormuş gibi görünen bir gemi görüyoruz, evin mutfağı ve dolaplarını görüyoum bazı dolaplar duvara takılmayı bekliyor oradan çıkıyorum. balkonda iki adet balkon sandalyesi var.Bu sırada yalının baçe merdivenlerinden eşimin eski patronu ve adamları ve eltim geliyorlar evi onlara da gösteriyoruz,beğeniyorlar eltim onlara evin 8 trilyon olduğunu söylüyor. anlam veremediğim bir japon kızı bana sürekli anneciğim diyordu


arifselim
Rüyanız, rahat bir yaşama işaret eder, Hayatınızda olacak olan yeni başlangıçlara ve değişikliklere yorumlanır. Bazen iş hayatında olacak olan yeni atılımlara ve kazançlı işlere yorumlanır. Genel manada bu rüya hayırlıdır. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada biri tarafından kovalanmak.

Kayıtsız Üye
Abi’m yengemle bir süre ayrılar bide bir kızı var ve rüyamda yengemin yanında bebek var eve geri dönmüş


arifselim
Rüyanız sevinç ve mutluluğa yorumlanır. Ancak bu durum yenge ve abiniz için olmayabilir daha çok rüyayı gören kimse için böyle yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Eşim rüyasında taksi ye çıkıyo yanında benide götürüyorum erkek bir müşteri taksi ye biniyorum ve ben sohbet etmeye başlamışım eşim beni uyardığı halde devam etmiş bu durum ve adam beni evine çaya davet etmiş bnde kabul etmişim.eşime sende gel ne var bunda demişim sonra aynı adamla Bizim evde yatak odasında ayakta sohbet ediyormuşum eşim bizi basmış önce adamı sonra beni dövmüş ve koymuş ama ben ondan ayrılmak istemiyormuşum o adamda inatla beni bırakmak istemiyormuş yorumunuz için şimdiden teşekkürler


arifselim
Rüyanızın anlamı iki farklı şekilde yorumlanır. İlk yorum, eşinizin size karşı hissettiği bir vicdan azabına yorumlanır bir diğer yorumu ise aile içerisinde olması muhtemel olan bazı sıkıntıların üstesinden gelebileceğine bunları atlatacağınıza yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda otobüs de yolculuk yapıyordun. Telefonumu otobüsde unuttum tanıdık Birinin eline geçmiş Telefonumla beni tehdit ediyordu.


arifselim
Rüyanız gerçek hayatta da yolculuğa yorumlanmıştır. Ancak telefonunuzun çalınması yaşayacağınız olumsuzluklara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba…
Ben rüya görmeden önce meditasyon yapmıştım ilk kez. Ve ondan 1 saat sonra ise uyudum. Yatağıma yattım ve kucağıma mamunlu oyuncak alıp uyudum.

Ben o Koreli çocuğu daha önce hiç görmedim. Ve gerćekten rüyadan fazla etkilendim.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu tür rüyalar genellikle etkisinde kaldığınız bazı olaylardan dolayı veya çokça aklınıza taktığınız bazı şeylerden dolayı görülebilir. Her görülen rüya yorumlanmayabilir veya her rüya zaten doğru çıkmayabilir. Etkisinde kalmanız da normal bir durumdur.


Kayıtsız Üye
akar suda ağla balık tutuyordum ağı kaldırdığımda sayısını hatırlamıyorum ama büyük balıklar vardı en büyüğünün kaçacağını söyleyip üzerine gittim ama suya düşüp akıntıyla sürüklendim bu esnada sağ ayağımı bir şey ısırdı sudan çıktım kendi çabamla ayağımda iki diş işi vardı


arifselim
Rüyada balık görmek nasiple yorumlanır. Balıkların büyük olması gelecek olan nasibin de büyük olacağına işaret eder. Nasibiniz için vereceğiniz emek ve zahmetten sonra ona kavuşmaya da işaret eder. Allah en doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Esselâmü Aleyküm
Benim rüyam şöyle: Benim çik sevdiğim bir kız var anacak kız 16 yaşında ben ona kendisini sevdiğimi söyledim ama kız haram olduğu için biraz korktu biraz da sinirlendi ama eminim o da bana karşı bışeyler hissediyo.Bende dün gece istihare namazı kılıp yattım gece rüyamda kızın bana mesajj yoluyla sorular sorduğunu gördüm işte neden onca kız arasında ben ya pişman olursan birbirimizi daha çok iyi tanımıyoruz bile gibi sorular sordu ama ben nasıl cevaplar yazdım hatırlamıyorum. benim rüyam böyle yorumlarsanız çok makbule geçer Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. İstihare rüyası olarak olumsuz manada bir rüyadır. Hem istihareye yatmak için evlilik sürecine girmeniz gerekir daha sonra istihareye bu kişi hayırlı mı değil mi diye yatılır. Ayrıca istiharede rüya görmek gerekemez insanın içine doğan his o konu hakkında bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm..
Rüyamda siyah ama çok güzel bir masa örtüsü hediye aldim. Ne anlama geliyor acaba?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanız çok güzel rüyalardandır. Güzel şeylere kavuşmaya, temkinli davranmaya ve iş hayatında atılacak olumlu adımlara tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada su üstünde namaz kılmak?

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler
Rüyamda bodrum katta oturan bir akrabaya (normal hayatta tanımıyorum ama rüyada akrabamız gibi görüyorum) misafirliğe gidiyoruz. Ev bodrum kat ama güzel bir ev. Daha sonra oradan çıkıp apartmanın etrafında dolanırken dışarıdan pencereden bodrum katta oturan bir aileyi görüyorum.Normal hayatta sosyal medyadan gördüğüm ve dualarımda olan kas hastalığı olan bir çocuğu zıplarken görüyorum. çok sürmüyor zıplaması dengesini kaybediyor ama yine de annesi mutlu oluyor.
normal hayatta sıkıntılı günler yaşadım ama çok şükür iyiyim .Elimden geldiğince Allah ın rızasını kazanmaya çalışıyorum.Bilinçaltımla ne kadar ilgilidir bilmiyorum ama rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bilinçaltı ile ilgili bir rüya değil tam aksine çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Misafirliğe gitmeniz ve hasta olan kişi olsun sizin sağlık, huzur ve mutlulukla tabir edilir. Yaşadıklarınızdan kurtulmanız ve Allah’ın izniyle çok ferah ve mutlu günlerin size gelmesine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda elektrikli cezveyi yanık unutuyorum alev alıyor söndürmek için su döküyorum sönüyor sonra tekrar yanıyor sonra söndü babam ve annem baktı tamir olurmu diye orda uyandım


arifselim
Rüyanız hayırlıdır. bu rüyayı gören kimse hayatında var olan problemleri çözeceğine ve işlerini yoluna koyacağına tabir edilir. Geçim derdinin biteceği, rüya sahibinin kendini üzgün, mutsuz ve huzursuz hissetmesine neden olan tüm problemlerinin son bulacağı anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


eksimsiseker
Merhabalar,ben şöyle bir rüya gördüm: Kütüphane gibi bir yere giriyorum fakat sarı renkler çoğunlukta duvar,halı,kitaplık sarı. Sol elimi arkadaşımın beline atıyorumm.O da o sırada çömelmiş yerde kitaplara bakıyor. Üstünde de sarı bir hırka var. Göz ucuyla bana bakıyor ve diyor ki” Oyun burda bitti.” Ama bunu derken mekanik bir sesle diyor ve kalkıyor.Odadaki sütünlar arasında birbirimizi kovalıyoruz.Sonra beni 2 eliyle ittiriyor ama ben düşmek yerine ondan uzaklaşıyorum ve o an uyanıyorum. Bir odadayız arkadaşım yanımda(rüyamda gördüğüm kişi). Kıza rüyamdan bahsediyorum o da diyor ki bende aynı rüyayı gördüm.Ve diyor ki,Ben oyun bitti demeden önce sen bana Esmaül Hüsna’yı sordun ve ben ” Kendi rüyamda sorduğumu hatırlamıyorum.” diyorum fakat sonradan peygamberler tarihini de sorduğumu hatırlıyorum.
Bu rüyanın anlamı nedir?


arifselim
Merhabalar. Çok nadirde olsa bazen aynı rüya iki kişi tarafından görülebilir bunun özel bir manası yoktur. Ama kütüphanede olmanız hayırla tabir edilir. Yeni yeni şeyler öğrenmeye, kendinizi yenilemeye ve yepyeni bir hayatın başlamasına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda büyük bir çiçeğim varmış. Çiçeklerinden kuş ve balık çıktığını gördüm. Ve bunlar ucuyorlardi. Evin her yerinde uçan balıklar ve Kuşlar vardı. Bi yandan da heryerde küçük sinekler oluştu.


arifselim
Merhabalar. Hayırlı nasiplere, bol bir rızka ve bereketli huzurlu bir hayata tabir edilir. Sinekler ise genellikle insana bulaşması muhtemel hastalıklara yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum
Rüyamda 1 adet pet şişeye doldurulmuş taze portakal suyı başka bir şişeye dıldurulmuş vişne suyu alıyorum yanımda amcam var ona veriyorum. Oda 3 adet bardağa önce portakal suyunu dolduruyor biri bana biri kendine biride sonradan farkettiğim 10/12 yaşlarında bir erkek çocuğuna. Çocuk yardıma muhtaç tanımadığımız biri. 3 bardağı paylaştırıyor. Sonra vilne suyunu 3 bardağa dolduruyor ama bir bakıyorum bardakların sadece dibinde azıcık olacak şekilde çıkıyor vişne suyu ama yi ede 3 e bölüyor. Uyandığımda gün yeni yeni ağarmıştı

Okudunuz mu?  Rüyada kaynananın evine gitmek

arifselim
aleykum selam. Güzel ameller işleme gayretinden uzak durmamaya bu konuda çok kararlı olmaya işarettir. Kötü alışkanlıkları terketmeye ve güzel ahlak sahibi olmaya da yorumlanır En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Kolay gelsin ben rüyamda zeytin işlerken öz babamı koşturdum ardndan taş elime ne geçiyorsa atyrdum çok kötü oldum yorumlayın lütfn


arifselim
Merhaba. Bu rüya olumlu tabir edilmez. Rüyada taş atmak, rüyayı gören kişinin iyi niyetini kullanıp, kendisini su istimal edecek insanlara yorulur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda R isimli yakın bir arkadaşım yanima geliyor ve bana E isimli bir arkadaşımla kız kardeşimin bizim evde ilişkiye girdiklerini ve buna devam ettiklerini söylüyor ben bunun şokuyla ne yapacağımı bilemedim ve uykumdan uyandim bir anda


arifselim
Merhaba. Bu rüya sizin kendinizle ilgili hoşunuza gitmeyecek olan bazı gelişmelere işaret eder. Sizden kaynaklanacak bazı sorunlara ve sizin elinizle gerçekleşecek can sıkıcı olaylara yorumlanmaktadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bir hafta önce vefat eden annem ben ve dayımın eşi yengem evimizin önünde oturuyorduk anneme mevlüdünü yaptığımızı söyledim annem oğlum niye zahmet ettiniz dedi ve ben hala burdayım diye cevap verdi.


arifselim
Selamun aleykum. Bu anneniz için hayırlıdır. Kabrini ziyaret edin ve ona çokça dua edin. Aynı zamanda ona olan özleminizin bir işaretidir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Slm rüyamda içki masasinda yim ve karşımda yüzünü görmediğim biri içkiye şu kâtip içiyor bana da teklif ediyor fakat ben içmiyorum onu seyrediyorum


arifselim
Aleykum selam rüyanız hayırlı bir rüyadır. Bu rüya Allah için savaşıp şehit olmaya ve salih amel işlemeye çağırılıyor şeklinde yorumlanmaktadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir savaş hazırlığı içerisindeyiz osmanlı zamanı yanımda daha önce tanımadığım 3 4 kişi var herkes kılıcını çıkartmış hazırlık yapıyor ben de kılıcımı çıkartıp temizlemeye başlıyorum yanımdakiler hayranlıkla benim kılıcıma bakıyor ve nerden bulduğumu soruyorlar bende Fatih Sultan Mehmet hanın kılıcı bana verdi diyorum yanımdaki aksakallı elimden kılıcı alıp inceliyor evet onun kılıcı diyor ve bana geri veriyor kılıç baya ağır olduğundan kaldirmakta zorlanıyorum ve uyanıyorum Allah bizi görüyor diyorum kendi kendime. Ve rüyayı gördüğüm gün Fatih Sultan Mehmet hanın doğduğu gün.


arifselim
Merhaba. Bu rüya hayırlara işaret eder. Hak tarafında olmaya ve batılla mücadele etmeye yorumlanır. Rüya sahibi rakibini ya da düşmanını alt edip galibiyet kazanmak için korkusuzca düşünce ya da bilek gücü ile kavgaya hazır olduğunu göstermektedir diye yorum yapılır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Rüyamda sevdiğim bir kişiyi abdest alırken gördüm. benden ceketini istedi çok güzel ve parlak bir ceketti ceketin içine baktığımda yırtık olduğunu gördüm sonra bu kişi cekete baktı ve gülümsedi ceketi eline sldığınds yırtık tarafı gitti ve yepyeni bir ceket oldu. ardından ikindi ezanı okundu diye namaz kılmaya gittim. geri döndüğümde o kişiyi tam kapıdan çıkarken gördüm. etrafımdakilere onun nereye gittiğini sorduğumda namazını evde kılmaya çekindğini ve camiye namaz kılamk için gittiğini söylediler.


arifselim
Aleykum selam. Çok hayırlı olarak tabir edilen bu rüyanız, rüya sahibinin mutluluk verici haberler alması ya da böyle olaylar yaşaması, sorunlara çözüm, dertlere şifa bulması anlamına gelirken zor durumda olan kişiler olduğu şeklinde de yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben 10 gün önce ameliyat geçirdim çok zorlu bir ameliyatı ameliyattan çıkınca narkozun etkisiyle uyuya kaldım rüyamda mekke veya medine yim peygamber efendimiz in kabesindeyim yeşil örtülü Kabe’nin içindeyim peygamber efendimiz Diyor ki benim benim tabutumu çıkartın demet in tabutun koyun yani benim tabutumu peygamber efendimiz ı görmüyorum sadece sesini duyuyorum ama onun tabutun cikarttiklarini görüyorum sonrada uyandım yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'ın İsimleri görmek ne demektir?

arifselim
Merhaba hanım kardeşim çok geçmiş olsun. Rüyan çok güzel ve çok hayırlıdır. Şifa bulmaya ve peygamberin sünnetine sıkıca yapışmaya işarettir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda odamda bir yemek sofrası kurulmuş annem babam ve tanımadığım bir erkek bir kadın var onların karşısında arkadan şarkıda çalarak dans ediyorum ve nasıl dans ettiğimi soruyorum. Biraz hareketsiz oynadın diye çok fazla begenmediklerini söylüyorlar. Üzerimdede etekleri geniş dizimin altında beyaz bir elbise vardı.


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar genellikle vurdum duymaz bir kişiliğe sahip olmaya ve dertleri umursamamaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Ersn
Rüyamda cin görüyorum korkuyorum zaten bende büyü var diyorlardı diyorum felak nas okuyorum cin bana dönüp bana doğru namaz kılıyor bu ne demek


arifselim
Selamun aleykum. Size gizli düşmanlık edenlerin şerrinden Allah’a sığınarak kurtulmaya tabir edilir. Allah’ın izniyle muvaffak olacağınıza işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm kolay gelsin bir rüya gördüm de anlamını çok merak ediyorum yorumlarsanız çok sevinirim bugün regaip kandili babamla akşam namazı için camiye gidiyoruz benim abdestim var ama babam yüzünden camiye geç giriyoruz ve girdiğimizde millet çıkıyor tabi camide program olduğu için de içeride de insanlar oluyor biz arkada kılalım namazı diyoruz ama kadınların olduğunu görüyorum rahatsız oluyorum babam olsun kılalım diyor sol tarafımızda kadınlar ( genelde çok küçük kızlar ) sağ tarafımızda erkekler varken ben babamın arkasında namaz kılmaya başlamadan önce yer değişip babamın önüne geçiyorum başlıyorum namaz kılmaya sonra namazı kılarken sendeliyorum ve düşüp bir kızın omzuna basarak kalkıyorum sonra tekrar fatihayı okurken düşüyorum ve kalkamıyorum ve o anda uyanıyorum
Şimdiden yorumlarınız için Allah bin kere razı olsun
Kandiliniz de mübarek olsun
Kolay gelsin


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan hayırlıdır. Allah’a verilen sözleri yerine getirmeye ve salih amel işlemeye tabir edilir. Camiye gitmek ibadet etmeye namaz kılmak da sözüne sadık olmak anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Slm ben kendimi bir dukanda 2 bileklik alarken gördüm biri pembe diğeri siyah gerçekte sevgilim yok ama rüyada siyah olanı sevgilime hediye alıyordum arkadaşım paranın yetmediği anladı ve çantama 5 tl ati bende aldım bilekligi aldığım kişi eski Sevgilimdi


arifselim
Selamun aleykum. Rüya sahibi için maddi ve manevi zenginliğe ve fedakarlık etmeye tabir edilir. Beklediği isteklerinin gerçekleşmesine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


1stwarrior
@arifselim Benimde rüyamı yorumlayabilir misin ? Ben 21 yaşındayım ve erkeğim. Uzaktan görüp hoşlandığım bir kız var, tanışmak istiyorum onunla ve bana uyarsa karakteri evlenmek gibi bir düşüncem de var. Ancak tanımıyorum onu sadece dış görünüşünden etkilendim yani. Her neyse rüyam şöyle, okul ya da dershane gibi bir yerdeydim. Bir sınıfa ders için girdim ve kimse dersi dinlemiyordu. Sınıfta uzaktan görüp hoşlandığım kız vardı, onla tanışmak için yanına gidip oturdum ders sırasında. Onun yanına oturunca burnuma güzel bir koku geldi, konuşmaya başladım ama ne konuştuğumu hatırlamıyorum sadece o gülüyordu. Sonra sınıftaki hoca bana kızdı ya da öyle bir şey oldu sınıftan ayrılmak zorunda kaldım. Rüyam böyle, yorumlarsan sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada gaipten ses duymak görmek ne anlama gelir?

Düzenleme: Rüyayı görerken abdestliydim, cünüp değildim. Rüya yorumlarken heralde abdestli olup olmamakta göz önünde bulunduruluyor. O nedenle yazdım.


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüya hayırlı ve güzel bir rüyadır. Çok fazla zamandır beklediğiniz bir şeyin gerçekleşmesine yorumlanır. Ayrıca, aşk hayatında yaşanacak sürpriz bir gelişmeye ve yaşanacak olayların iki taraf için de çok güzel hatıralar yaratacağına delalet edilir. En doğrusunu Allah bilir.


grbylc@hot
Gördüğünüz kötü rüyaları kimseye anlatmayın.rüyayı görüp uyandıktan sonra yatakta doğrulun ve sol tarafınıza 3 defa tu tu tu deyip şu duayı yapın “Allahım gördüğüm rüyaların şerrinden sana sığınırım”.


arifselim
Kişi gördüğü kötü rüyaların etkisinden kurtulmak için ve şeytanın şerrinden Allah’a sığınmak için üç defa Euzü billahimineşşey- tanirracîm duâsını okumalıdır. Allah’ım! gördüğüm bu korkunç rüyanın şerrinden ve senin ilahı rahmetinden kovulmuş şeytanın şerrinden sana sığınırım demektir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Dün gece rüyamda büyük binalar ve parkların arasındaydım daha sonra havada bir helikoptergördüm ilk önce sadece seyrettim daha sonra helikopter birden alev aldı havada sağ sol yaparak bir bahçeye düştü ve yanına gittim helikopter parçaları vardı her yerde daha sonra uyandım sizce bu neye işarettir şimdiden teşekkürler..


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada helikopter düştüğünü gören kimse gelecek için daha azimli, sabırlı ve başarı için inatçı olmalıdır. Karşılaştığı olumsuzluklara karşı asla pes etmemelidir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilim evlenme teklifi ediyordu bana tek taş yüzük almış fakat kanatlı yüzük onu taktım.
Yorumunuz için teşekkür ederim.


arifselim
Bu rüya için rüya tabircileri görüldüğü gibi olduğunu söylemişlerdir. Yani evlenmeye ve kısmetinin açık olmasına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Yeniay
Rüyamda bir yıl önce ayrıldığım ve hala sürekli dualar okuyup geri dönmesini istediğim ama tam bir yıldır hiç bir şekilde iletişim içinde olmadığım erkek arkadaşımı gördüm. Onun evinin kapısının önündeyim sözde. Kapı açık, o kapının önünde ve yanında da benim öğrencilerimden biri var 9-10 yaşlarında bir erkek çocuk. Bilal’e bir şeyler diyorum, elinde telefon var o telefona bakıyor ben hem konuşup hem de evin içine bakıyorum. Ama onunla ne konuştuğumu hatırlamıyorum. Sonra halk koşusu yapılan bir alanda görüyorum kendimi, yüzlerce insan bana doğru koşuyor bende kollarımı açarak onlara doğru koşuyorum yine içlerinde benim öğrencilerim var hepsi erkek çocuğu, ve bağırıyorum teşekkür ederim canlarım, teşekkür ederim iyi ki varsınız canlarım diye bağırarak onlara doğru koşuyorum. Ne ki acaba bu?


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyan güzel bir rüyadır. Bu rüya gören kimse için hayatta yeni kısmetlere, mutluluklara ve hayırlı gelişmelere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Yeniay
Allah senden razı olsun arifselim kardeşim. Yine bir rüya gördüm izninle yazıyorum. Yorumlarsan duacın olurum.
Rüyamda Bilal’in patronunu gördüm, yani ayrı olduğum erkek arkadaşımın patronunu. Patronu kadın, iyi bir kadın, beni de gıyaben tanır yani sevgimizi bilirdi. Ama ikimizde hiç karşılaşmadık. Yüz yüze gelmemiştik hiç. Onunla bir yolda yürüyorum sözde onunla uçağa binip bir yabancı ülkeye gideceğim Bilal ve ekibinin semineri varmış. Sanki kadın gelmemi çok istiyor canın filan sıkılmaz, izleriz onları seninle diyor. Kadın bana çok iyi davranıyor yani arkadaş gibi muhabbet ediyoruz çok sıcak bir yaklaşımı var sanki 40 yıllık dostu gibi. Gülerek şakalaşarak yol yürüyoruz. Kadına ben gelmesem mi acaba demek istiyorum, biz Bilal’le küsüz o yüzden gelmek istemiyorum demek için düşünüyorum, hatta bizi barıştırır mısın demek istiyorum diyemeden o arada uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizi Rüyada Görmek

arifselim
Allah senden de razı olsun kardeşim. Bu rüyanın çok özel bir yorumu olmaz. Bilinç altına yerleşen veya etkilendiğin durumlardan dolayı görmüş olabilirsin. Sadece Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Annem rüyasında benim eski sevgilimle şuan onun yeni sevgilisi olan kızın sözlendiğini, normalde kapalı olan kızın saçını uzun ,açık bir şekilde ve kırmızı uzun bir elbise giydiğini görmüş. yalnız kızın saçı sonradan ensesine kadar kısalmış.Kız anneme gülerek biz sözlendik demiş eski sevgilimin annesinin elinde kıza söz hediyesi aldığı mor bir gecelik varmış ve bunu şimdi alın sonra yine alırız demiş.
Kızın annesininde (annem kızın annesini hiç görmedi) önünde bir tepsi pirinç varmış ve kadın o pirince bir avuç tuz serpmiş
Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bu rüya seninle veya sizinle ilgili yorumlanmaz. Bu rüya o kişilerin evlenmesine ve mutlu olmalarına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba hayırlı ramazanlar ben rüyamda bir evdeyim orada çok yaşlı ermiş bir nine vardı bana merak ettiğin bir soru sor dedi ben de ilerde kimle evleniceğimi dedim bianda rüya içinde rüya yaşadım bir nehre giriyorum oradan çıkarken bir elimde kız diğer elimde erkek çocukla çıkıyorum karşımda sevdiğim adamı görüyorum onu öperek uyanıyorum


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüya içinde rüya görmek, o rüyanın gerçek çıkmasına daha yakın bir mana işarettir. Evleneceğine ve çocukların olacağına tabir edilir en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda çıplak bir kadın temiz bir havuzda yüzüğünü gördüm


arifselim
Merhaba bu rüyan hayırlıdır ve seninde hayır işlemene başkalarına iyiliğinin dokunacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye

2.hocam ananemin bahcede oluyorum yanımda teyzemin gelininin erkek kardeşi oluyor oda benim sevgilim oluyormuş ananemde balkonda oturuyor böyle kova varmış ben o kovaya başka kovadan yoğurt boşaltıyorum kova yarıya gelince siyah zeytin oluyor sonra içine elimi sokuyorum korkuyorum daha sonra yoğurdu bosaltirken birazda yere dökülüyordu elim yoğurt oluyordu duvara sürüyordum yorumlarmisiniz.Allah razı olsun


arifselim
1-Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya senin için yeni kapıların açılmasına yani nasip ve kısmetinin açık olmasına ve sevineceğin gelişmelerin olacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

2- Temiz ve güzel haberler sevindirici gelişmelerin yaşanmasına yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba arkadaşım beni ve kendisini rüyasında bir nehirde berrak dı ellerimizi yıkıyoruz benim üzerimde mavi bir elbise görmüş sonra ormana doğru gidiyoruz


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan sizin için sevindirici şeylerin gerçekleşmesine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda İstanbul manzaralı yalıdan bakerken bianda kabeyi gördüm her baktımda daha çok yakınlaşıyodu manzara aynı rüyada gelinlikle gördüm kendimi


arifselim
Merhaba kardeşim rüyan çok hayırlıdır. şerden korunmaya, hayra yaklaşmaya, evliliğe, hacca gitmeye, kendisinin iyi ve hayırlı bir olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm benim sorum rüya içinde rüya görmek ve uyandığını sanıp rüyanın devam etmesi ve o ikinci rüyada görülenler çıkar mı?


arifselim
Aleykum selam Rüyanın gerçekte çıkıp çıkmayacağını ancak Allah bilir. Rüya içinde rüya görmek ise gerçeğe en yakın sayılan rüyalardandır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hayırlı ramazanlar dilerim bir insana evleniceği insan görünse ve başkasına mağlum olup rüyasında görse doğruluk payı ne kadar vardır?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya anlatılmalıdır ki tabir edilsin. Rüyaların gerçek çıkması ihtimaldir kesin değildir.

Okudunuz mu?  Rüyada kadınlar tuvaletine girmek

Kayıtsız Üye
sevgilim bizim aşkımız içın istihareye yattı ruyasında beyaz bir civciv ve kanadında bır kan lekesi görmüş bu ne anlamdadır


arifselim
Bu rüyanın anlamı istihare için net değildir. Aslında istiharede önemli olan rüya değil senin içine doğan histir bu his en açık işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda küs olduğumuz ananem evinde bize süt mısır yapmış ben anneme gidelim burdan diyorum diretitorum ondan sonra odaya giden ananem garip sesler çıkarıyor çığlık atar gibi


arifselim
Merhaba kardeşim. Dargınlığın bitmesine ve çok kolay bir rızık sahibi olmaya delalettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemi markette görüyorum sonra öldüğünü duyuyorum o kadar çok üzülüyorum ki ağlıyorum durmadan gerçekten gibi gözyaşlarım yanaklarımı ısıtıyor rüyadan ziyade gerçek gibi sanki


arifselim
Bu rüya inşaAllah annen için hayırlı ve uzun bir ömre delalettir ayrıca ona olan sevgine ve düşkünlüğüne de yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam selamu aleyküm. Sevdiğim birisi için istihareye yattım elimde açık yeşile kaçan sarı bir bardak vardı kupa tarzında, anlamı nedir acaba?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyadan net bir işaret çıkarılamaz. Asıl önemli olan istiharede senin içine gelen huzur hissidir ona göre bir işaret alabilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben çok karışık rüyalar görüyorum yatmadan önce dua lar okuyorum Allahım diyorum sevdiğim adamı rüyama göster Allah’a dualar ediyorum onu bana nasip et diye hayırsızsada çünkü ben herşeyi göze aldım sabrım inancım kalmadı tükendim lütfen neden saçma sapan rüyalar görüyorum


arifselim
Merhaba kardeşim. Unutma, hayat bir imtihandır. Bu hayatta herşey istediğimiz gibi gitmeyebilir. Sabırlı olmalısın ve eğer hakkında hayırlı ise onu Allah’tan dilemelisin.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm; rüyamda bahçemiz de anne at ve tayını koşarken gördüm kapı açıktı ben korktum kaçarlar diye fakat kaçmadılar bir de tayın vücudun da kendi resmi vardı tablo gibi neye işarettir bir arkadaş yorumlayabilirmi ALLAH cc razı olsun…


arifselim
Aleykum selam. Rüyan en hayırlı ve en müjdeli rüyalar arasındadır. Bu tür rüyalar umut, hırs, başarı ve mutluluk anlamına gelir. Rüya sahibinin, insanların çoğuna göre asla olmaz dedikleri şeyleri gerçekleştirebileceğine delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda halamın misafirlerini gezdiriyorduk bir camiye gitmiştik orada sınıftan arkadaşlarımı gördüm o telefonda biriyle konuşurken bana hiç bişey demeyip bir yere giden arkadaşımı gördüm sen bunu nereden tanıyosun dedim oda ilk başta söylemek istemedi fakat ısrar edince burak arkadaşım dedi bende hayır o burak değil dedim ve gerçek ismini söyledim ve o şuan bir yere gitti ama nereye gittiğini bile demedi dedim oda onun sosyal medya hesaplarından birini gösterip bak o geziyo sana yalan söylemiş dedi bende ona gerizekalı bana yalan söylemiş bende onun için ağlıyordum deyip uyandım


arifselim
Rüyanda camiye gitmen ve misafirleri gezdirmen hayırlara ve isteklerinin olmasına işarettir. Ancak rüyanın diğer bölümü ise boş ve gereksiz olan sana faydası olmayan işlerle meşgul olmana delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda erkek bir bebeğe sahibim çok tatlı değil yani öyle böyle yüzü hep gülüyor ona açmısın diyorum kafa sallıyor sağ göğsümden onu emziriyorum donra sola geçiyor doydun mu dedim kafa salladı 3aylık bir bebek yani bende evli değilim henüz


arifselim
Bu rüya bekar kızlar için çok büyük hayır olarak yorumlanır. Dua ve isteklerin gerçekleşmesine, kısmetinin açık olmasına delalettir. Her zaman Allah’u tealadan hayırlısını dilemek en doğru olanıdır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüya Şehit görmek

Kayıtsız Üye
merhabalar,
rüyada ablamla yürürken araba ablamın üzerinden geçiyor ve sonra geri gidiyor ablam hamile kendisi iyi durumda fakat kan görüyorum nasıl oluyosa yere baktığımda cenin yerde kan içinde duruyor ablam ben iyiyim bebek iyi bişey olmadı diyor ama ben yerde görüyorum tamda herşeyi olmuş elleri ayakları diyorum ve çok üzülüyorum. (ablam gerçekten hamile ) yorumunu çok merak ediyorum. teşkkürler


arifselim
Merhabalar kardeşim. Araba kazası gerçek hayatta yaşanacak olumsuzluklara ve aksiliklere tabir edilir. Bazende bu rüyalar gören kişi için planlarının yolunda gitmeyeceği manasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben evli ve çocuklu biriyim rüyamda tekrar bana düğün yapılacağını söylüyorlar ben gelinliği giyip hazırlanıyorum ama eşim o gün işe gidiyor biraz bekleyip eşimin iş yerine gidiyorum ona beklediğimi söylüyorum o da bana biraz işim var birazdan çıkarım diyo ama benimle hiç ilgilenmiyor sadece işine bakıyor sonra içeri gidiyor ben onu dışarda bekliyorum iş yeri çalışanları kasiyer kızlar yanıma gelip çok güzel olduğumu ama neden gelinlik giydiğimi soruyorlar bende tekrar düğünümüzün yapılacağını söylüyorum nikah tazelemek gibi dakikalar sonra da bana düğünün iptal olduğunu söylüyorlar yarına ertelendiğini söylüyorlar


arifselim
Bu rüya iki şekilde yorumlanır. Birincisi evlilik hayatı ile ilgili çok sevindirici ve hayırlı bir haber alacağına alamet edilir. İkinci yorumu ise kişinin bir çocuğu olmasına, eğer evladı varsa onun ilerde anne babasına saygılı, ahlaklı ve iyi bir birey olarak yetişmesine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda elime kuran aldığımı görüyorum sonra fatiha suresi okuyorum tam anlamıyla baştan sonuna kadar sonra da sevdiğim adamı görüyorum takım elbise ile elimde bir erkek çocuğu var benim sevdiğim kişide bebeğin ayağını öpüyor kaynanamlarda oradaydı


arifselim
Rüyan çok hayırlıdır. Dua ve isteklerinin kabul görmesine, hayırlı bir evliliğe ve huzurlu bir hayata manasına yorumlanır. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba lar ben rüyamda dilenci çocukları görüyorum annemde yanımda polisi arıyorum kötü niyetli değil yanı alın götürün devletin yanına gibisinden ondan sonra bu çocukları dilendiren adam geliyor iri yapılı orta yaşlı beni taciz ediyor bir evde baya korkuyorum annem geliyor anneme kızıyorum niye beni bıraktın diye sonra sürekli ağlıyorum ama nasıl sanki ağlayınca rahatlıyorum yüzüm sıcacık oluyor göz yaşlarımdan uyanıyorum tekrar yattığımda çoçukluğumun geçtiği semti görüyorum güneşli bir havada yağmur yağıyor sokakaları sel almış ama çok güzel yanı kimseyi rahatsız etmiyor tabir edermisniz şimdiden ALLAH razı olsun sizden


arifselim
Merhabalar kardeşim. Gördüğün rüyanın hepsi hayırlıdır. Temiz ve helal rızık sahibi olmana, üzülmemeye ve huzurlu bir hayat yaşamaya yorumlanmıştır. Kısaca rüyada dilenci görmek, hayır bulmak anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda odamın sağ tarafında adeta ormanlık vardı ağaçlar yatağımın ortasında ağaç vardı sonra annem dediki ileri gel dedi sonra saçına sinek falan gelmesin dedi sonra balkondan kuran rahlesi alıyorum kardeşim dur ben alırım derken aşağıya düşüyordu zar zor tuttum onu içeri çektim yüksek ti baya


arifselim
Bu rüya çok güzel ve sevindirici olaylarla karşılaşacağın manasına yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin hayallerine kavuşacağına ve aile hayatı ile ilgili güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Dedem ve dayımın bulunduğu mezarlığa lise mezuniyetim için gidiyordum yeni bir arabamız vardı ve kilo vermiştim bir hayli mezarlığa girdiğimizde bütün okul ve öğretmenlerin bura olduğunu gördüm arkadaşlarım yoktu

Okudunuz mu?  İhlas suresi rüyada okumak

arifselim
Rüyan hayırlıdır, uzun ve hayırlı bir ömre delalet eder. Ayrıca kişi kişi kendisini aile mezarlığında aile bireylerini ziyaret ettiğini görürse bu o kişinin uzun ve sağlıklı bir ömrü olacağına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bacagimda 3 tane büyük sivilce gördüm ve hemen sıkmak istedim. Bir sivilceyi sıktım ve irin çıktı. Bu ne anlama gelir. Teşekkürler.


arifselim
Sivilceler senin sorunlarına delalet eder. Onları sıkmak ise bu sorunları pek önemsemediğin manasına gelir. Sorunların ile yüzleşmen gerektiğine, sıkıntılarının çok yakın zamanda sona ereceğine ve büyük ve anlamlı başarılara imza atacağına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Sema Nur
Merhaba rüyamda arkadaşımın sevdiği çocuğu düğünde yolumu kaybetmişken gördüm bor yerden düşerken ekimi tutuyordu ve bana bir sans daha ver diyordu.


arifselim
Merhaba. Bu rüya batıl ve hurafelere inanmak manasında yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin kafasının karışık olduğuna tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda sevdiğimin kucağına bir bebek veriyorum. Ona erkek diyorum fakat gelinlikli ölmüş bir bebek veriyorum teşekkür ler


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyanın işareti, bazı hedefine ulaşmayacak projelere ve isteklere yorumlanır. Genellikle hayallerin eksik kalmasına veya olmaması manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam ben rüyabda bir bebek gördüm bebek benimmiş ama kız mı erkek mı bilmiyorum hocam rüyamdaki bebek çok zayıf hani derler ya bir deri bir kemik diye aynen o şekilde bu rüyenın anlamı nedir hocam… Tekrar hayırlı günler hocam… Şimdiden teşekkür ederim…


arifselim
Hayırlı günler. Bebek görüldüğü şekilde yorumlanır. Yani ne kadar güzel ve ne kadar iyi bir durumda ise rüya o kadar olumludur. Bu şekilde görmek ise, genellikle maddi açıdan veya hedeflerin açısından eksiklik ve zorluklara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleykü hocam sabah namazı kıldıktan sonra uyudum rüyamda kötü bir adamdan kaçtım bana zarar vermemesi havaya uçtum uçarken ben havadayken insanlar evlerinde çıkıp aşağıya yeşilliğe doğru koşuyordular savaş çıktı bize vurdular söylüyorlardı bende havada uçarak yeşlliklere doğru savaşın çıktığı yere uçtum ordanda insanlar doluydu düşmanın ne yapacağını ve nereye saldıracağını bir kağıtta yazılı olarak başlarında bulunana verdim benim uçtuğumu görenlerin yakalamaması için kaçıyordum en sonun da kocaman boş binaların pencerenin birini açarak uçtum ellerimde kocaman resimler vardı yerden biraz yüksek uçmaya başladım tam o sırda kırmızı elbiseli biri yanımda gelmeye çalışıyordu niyeti beni yakalamak ben ellerimi birleştirerek havaya kaldırıp göğe doğru hızlı bir şekilde uçtum tam o sırada uyandım.
Hocam ben hep rüyalarımda uçuyorum yorumlarınız için şimdiden Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Uçmak hayırlı rüyalardan biridir. Bulunduğun durumdan daha iyi bir duruma yükseleceğini gösterir. Çalıştığın iş yerinde daha iyi bir makama, mevkiye yerleşeceğine işaret eder. En doğrusunu bilen Allahtır elbette.


islamda rüya tabiri nasıl yapılır, rüya yorumcusu nasıl olunur

Bu kategoride yer alan Rüyada el öpmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.