Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kaynananın evine gitmek

Rüyada kaynananın evine gitmek

denizli32
Merhabalar , 4 ay önce annesinin baskısı sebebiyle çok sevdiğim eşimden ayrıldım ve 4 aydır her günüm ağlamakla geçiyor. Bugun benim doğum günüm ve eşim yanımda yoktu hiçbirşekilde de ulaşamıyorum inanılmaz üzgün ve ağlamaklı yattım. Bir rüya gördüm sizinle paylasmak ve yorumlarınızı öğrenmek istiyorum.

Rüyamda eşimin annesinin evine gidiyorum herkes evdeydi , kayın pederim ” ben işe gidiyorum oğlum gelince herşeyi konuşacağız” dedi , eşime sarıldım kokladım o da işe gitti kayın validem ile ikimiz evde kaldık , sonra kayınvalidem anneme dönüştü bir anda ve eşimin odasına gittik heryerde resimlerimiz vardı , bir resimde 5 yıl önce ölen ablamın resmini gördüm bende damatlık eşimde gelinlik yanımızdada melekler vardı , fotoğrafın arkasında beyaz bir ışık ve ablam karşımızda boyununu eymiş ellerini açmış bize gülümsüyordu , annem bana seslendi kağıt kalem getir dedi ve kalp şeklinde bir arapça bir şey yazdı kırmızı kalemle , onu bana göstermek istemedi ve bana 2 tane dua söyledi bunları biliyor musun dedi , ben de bilmiyorum anne dedim ve besmele çekip hadi beraber okuyalım dedi , okudum. sonra dışarı baktım 3 tane dere gördüm inanılmaz hızlı akıyordu suyu sonra uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada el öpmek

Sizlerde yorum bekliyorum simdiden çok teşekkür ederim.


Yorum: Rüyada kaynananın evine gitmek

arifselim
Merhabalar kardeşim. Allah sana hayırlı ve uzun ömürler versin. Bu rüyanın genel anlamı çektiğin bir çok zahmet ve sıkıntılardan sonra Allah’ın izniyle selamete ve huzura ulaşacağına tabir edilir. Bu eşine kavuşmak anlamında mıdır bilemeyiz ama Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada lazer ışığı görmek

Yorum: Rüyada kaynananın evine gitmek

texteinder
Rüyamda hiç görmediğim tanımadığım fakat aşık olduğum biriyle evleniyordum. Annemin evinden kaynanamin evine gidiyordum. Kaynanam beni çok seviyordu ne güzelsin ne tatlısin maşAllah gibi kelimeler kullanıyordu o sıra 5 6 tane komşu geldi hepsine hizmet ettim kaynanam komşularından biri ile benim yüzünden laf dalaşına girdi. Daha sonra rüyamda eşim olan hiç tanımadığım biri gelip gülümseyerek beni mutfağa çağırdı ve uyandım. Ne anlama geldiğini çok merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada birini çıplak görmek ne demek

Yorum: Rüyada kaynananın evine gitmek

arifselim
Bekar ve evlilik çağında olan bir kızın hiç tanımadığı biri ile evlenmesi ve bu şekilde rüya görmesi çok hayırlı olarak kabul edilir. Kısmetinin açık olacağına, evlilikle ilgili gelişmeler olacağına ve sürprizler yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Abdülhamit hanı görmek

Kayıtsız Üye
rüyam da eski eşimi evindeydim kaynanam ordaydı eşim yoktu iki üç kızda ordaydı sonra konuştuk kayganmia bana yok sen böyle yaptı dedi SORA bütün ayilem geldi onlara yemek yaptilar onlar yedi o rda bir arkadaşım da gördüm


arifselim
Bu rüya yaşanan sorunların bir şekilde kişinin rüyasına yansımasıdır. Bir görüşe göre de çok güzel haberlere ve gelişmelere, mutlu olacağı şeyler yaşamaya ve eski sıkıntılarını geride bırakmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İş yeri açmak için istihare

Kayıtsız Üye
Merhaba ben sabah ezanından sonra namazımı kılıp yattım ve rüyamda annemle kaynanamin evine gitmişiz ve orda abdest alıp namaz kılıyorum ve kaynanamin evinde benim mutfak masamı görüyorum ve kaynanama mutfak masamı eskittigini ve hor kullandığıni söylüyorum ve sonra odada esimin kiyafetlerine bakiyorum eşim arkamdan sarılıp çok zayıflamışsın diyor ruyamin amlami nedir rabbim hayra cikarsin inşAllah

Okudunuz mu?  Başkası seni rüyasında görmesi

Tohat
Merhaba. Kişisel gelişiminize önem verip eğitim hayatınızla ilgili adımlar atacaksınız. Aile hayatınız, huzurunuz ve aile bireyleri ile olan ilişkileriniz düzene girecek şeklinde yorulur. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


rüyada kaynananın evine gitmek, rüyada kayınvalidenin evine gitmek, rüyada eski kaynananın evine gitmek

Bu kategoride yer alan Rüyada huri görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kaynananın evine gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.