Anasayfa
7 Nisan 2023, 18:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Abdülhamit hanı görmek

Rüyada Abdülhamit hanı görmek

Dmczy
Selamunaleykum

Bundan bir hafta evvel Rüyamda Abdulhamid Han Hazretlerinin naasini ve genc halini, zayiflamis bir binek arabasinin içinde yaslanmis gördüm. Yüzü kararmis idi. Elimi bosluktan uzatip ona dokunmak isterken oradan bir bekci beni uzaklastirip yaninda cekti. Bu rüya beni çok etkiledi, rabbim hayr etsin insaAllah, yorumlaya bilcek birileri varmi?

Allah razı olsun


Yorum: Rüyada Abdülhamit hanı görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada bu şekilde de olsa sultan Abdulhamit’i görmek hayırlıdır. İşinde ünlenmesine, istikbalinin açık olmasına ve çevresi tarafından sayılmasına işaret olarak tabir edilir. Ayrıca Sultan Abdulhamit ile ilgili herhangi bir şekilde film izlemek, araştırmak ve konuşmak gibi bir şey geçmişse bu rüya bilinçaltı olması da mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada Abdülhamit hanı görmek

Özcan sazar
Selamun aleyküm
Dün gece rüyamda kalabalık ve 1888 li yıllardaydım bir an karşımda abdulhamithanı gördüm sakalsızdı ve konuşmaya başladık sesi çok güzel ve kalındı bana nasiyatlar verdi
Ve konuştukça yaşlanmaya başladı sakalları çıkmaya ve boynu
hafif eğilmeye başlamıştı ve elini tuttum o an uyandım ve sadece 10 dakka uyumuşum hayırdır inşAllah


Yorum: Rüyada Abdülhamit hanı görmek

arifselim
Aleykum selam. Hayırlı ve güzel bir rüyadır. Bu rüya gören kimse için ibret almaya, tövbe etmeye ve geçmişten ders çıkararak doğru hareket etmesi gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Biriyle aynı rüyayı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda 2. Abdülhamit hanı ı gördüm bende o her zamanki giydiği osmanlı kıyafeti vardı üstünde ve bastonu vardı yanında ise bir kaç arkadaşı vardı. Bende abdülhamit hanı görüp seviniyorum benimde yanımda birkaç kişi olduğu için fırsat bulup yanına elini öpmeye gitmek istiyorum. Sonra birden Abdülhamit hanın bana bakıp gülümsediğini görüyorum ve kalkıp yürüdüğünde görüyorum ki boyu çok kısa abdülhamit hanın oldukça küçülmüştü bende üzülerek içimden diyorum zamanında avrupalıların abdülhamit han a yaptığı oyunlardan böyle oldu iftira atmalarına yoruyodum ki orda uyandım. Yorumlarsanız rüyamı çok sevinirim iyi günler..


arifselim
Güzel bir rüyadır ve rüyayı gören kişinin psikolojisini ve düşüncelerini yansıtır. Etkisinde kalınan olaylardan veya gelişmelerden dolayı da görülmesi mümkündür. Ona rahmet dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Ben de rüyamda ulu hakan Abdülhamid Han’ı gördüm herhalde Yıldız Sarayı’ndaydık ailemle yemek yiyordum Abdülhamidhan da içerideki odada cam fanusun içinde yatıyordu birden kalktı bizlere selam verdi ve yemek masasına oturdu babamla sohbet ettiler ve ben sürekli sultanım ben sizin çok büyük hayranınızım diyordum ama bir yandan da çok şaşkındım. Acaba Rüyam ne anlama gelmektedir? Ayrıca Abdülhamid Han’ı okur film ve dizilerini yakından severim en beğendiğim hayran olduğum osmanlı padişahı O’dur.Şimdiden Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Karında Ot Bitmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun. Bu rüyan işinde ünlenmene ve başarılar elde edeceğine tabir edilir. Ancak yakından bir padişahla ilgili olan kişinin gördüğü rüyalar genellikle bilinçaltı rüya olarak kabul edilir ve yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.Eger ruyama cevap yazarsaniz sevinirim.Rüyamda Abdülhamit ‘i gördüm.Rüyamda onun korumasıydım ben onla ve birkaç korumaya hastaneye girdik.Kendisine suikast yapacaklardı bizde onu korumamız lazımdı.Bir anda Sultanım şehit olmuş askerlerin yanına girdi.Şaşırdık neyse orda uyandım.Hocam cevabı yazarmısınız.


arifselim
Aleykum selam. Hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin mesleğinde veya işinde başarılı olacak ve ünlenecek anlamındadır. Ayrıca devlet nezdinde olan işleri varsa yoluna gireceğine ve sevineceğin gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda Abdülhamit han benim evimde görüyorum kimseyle konuşmuyor ama benle konuşuyor bana nasihat veriyor sonra eve polisler geliyor ve zatı alıp götütürüyorlar onlara bile konuşmuyor sonra polisler benide alıyorlar bunun hikmeti nedir


arifselim
Çok iyi bir durumdayken işlerinin bozulmasına, sorunlarla karşılaşmasına ve çok zor bir döneme gireceğine işaret olarak tabir edilir. Daha isabetli bir yorum için sana özel tabir edilmesi uygun olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada elbise dolabı görmek

Kayıtsız Üye
Ben babam ve amcam camideyiz abdest alıyoruz böyle herkes orda Abdülhamid caminin içinde böyle birden herkes caminin önünde toplandi hizaya girdi saygı duruşunda tabi Abdülhamid çıktı tek başına arkasına bakmadan gitti sanki kirgin bir şekilde


arifselim
Mekanı cennet olsun. Bu rüya geçmişten ibret almaya, güçlü, iradeli ve emin adımlarla ilerlemeye yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda toplumla da ilgili olarak tabir edilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek ise en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mustafa 44
Selamun Aleyküm.
Rüyamda ben Aldülhamit Han’dım. Ve benim şehzademi kaçırdıklarını duyuyorum. Bir gemide tutsak olarak tutuyorlar ve gemiyide patlatacaklar. Bunu duyar duymaz direk askerlerimi almadan koşarak yola çıktım. Yolda bana engel olmaya çalışan düşmanlara rastladım. Adeta Osmanlı tokadı vurucasına her vurduğum bir daha kalkamadım. Gemi haraket etmişti suya atladım yüzerek gemiye çıktım. Karşıma bir kişi çıktı beni görünce hem korku hemde hafif bir mahçubiyet ile geri çekildi. Bende şehzademi aldım gemiden atlayarak yüzüp karaya çıktık. O esnada uyandım çok etkilenmiştim. Rabbim hayra çıkarsın inşAllah selametle dostlar.


Tohat
Ve aleyküm selam. Padişahlığın üstün özelliklerini gerçek hayatta yaşayacaksınız. Sözünü dinleten, tuttuğunu koparan, istediğini yapan ve yaptırabilen bir mizaç ile işlerinizi kolaylıkla halledebilecek ve saygın bir kişi olarak görüleceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur?

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Cok hustesna bir rüya gördüm..
Abdulhamit hanin agzindan siyah bir yilan giriyor ve zehirleniyor,ettafindaki hiç bir esi dostu yardim etmiyor ,ben tek basima mucadele ediyorum hepsi olecek bosuna ugrasiyorsun diyerek ilgilenmiyor,Allahin hikmeti ellerimle siyah incir topluyorum ellerimle dere kiyisindan ve hayata geri donuyor…ehl bir kisi bunu yorumlayabilirmi?
Allah razı olsun


Tohat
ve aleyküm selam. Bu rüya birinden göreceğiniz yardımın büyüklüğü ile alakalı bir durumdur. Hayatınızı derinden etkileyecek bir konuyla alakalı olarak büyük bir destek göreceksiniz hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Rüyamda Sultan 2. Abdulhamid’i gördüm. Onun sultan olduğu yıllardaydım. Büyük ve uzun binalar yaptırıyordu. Ayrıca bir kalabalığın arasına girdiğimde bir kanalın inşaatından söz ettiklerini duymuştum. Sonra kendimi sultanla birlikte çevredeki yüksek binalar gibi çok katlı bir sarayın en üst katında buldum. Bana yanlış hatırlamıyorsam yukarılar her zaman tenha olur dedi. Ben de sesimi çıkarmadım bir kat aşağı indik, aşağı inince bana burada bekle dedi. Sonra kendisi aşağı inmeye devam etti ve gitti. Ben onun sözünün manasını düşünürken aşağıdan sesler gelmeye başladı. Ahaliyle ilgili meselelerden birinin iptal olduğunu harcanacak paraların iadesinin istendiği söylendi. Ben her katta bu isteği yaptıklarını düşündüm ve bulunduğum kapının önünü nedense korumam gerektiğini hissettim. Sonra sultanın yukarılar her zaman tenha olur sözü aklıma geldi. Paraları toplayanın kim olduğunu görmek için merdivenlerin hafifçe yukarısına çıkıp gizlendim. Yukarı çıktığında iri bir adam gördüm ve aşağı inip ne olduğunu sordum.
Beni aşağıdan önemli bir olay için çağırdıklarını söyledi ben de aşağı inmeye başladım. Aşağıya indikçe ortalık dağınıklaşıyordu ve aşağı katlar çok kirliydi. Sonra rüya bitti. Bunun manası nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada biri tarafından gıdıklanmak

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin bir alanda uzmanlaşacağına, işinin ehli olacağına, mevkisinin yükseleceğine ve Allah’ın izniyle önündeki engellerin kalkacağına işaret olarak tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve herhangi bir şeyden etkilenmekten dolayı da görmek mümkündür. Sen yinede hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Abdülhamid hanın türbesinde tanımadığım kadınlarla birlikteydim, birden kadınlardan biri sandukasını açtı, ben korku ve merak içinde yüzüne baktım ki nur içinde saçları sarıya dönük gözleri yarı açık lacivert gibi,naaşı ayağa kaldırdılar çok uzundu, kadınlar dualarla yüzünü öpmeye başladılar ki sultan kızardı, bütün kadınlar birden sultanın hala dualar okuduğunu söyledi, ben de utandığı için rahat bırakın sultanı artık dedim.Tam yerine koyarlerken gözlerinden yaş aktı bana bakarak, çok etkilendim.Allah rahmet eylesin sultanımızı çok severim.

Okudunuz mu?  Rüyada kendi mezarını görmek

arifselim
Mekanı cennet olsun. O bu dava için hayatını adayan şan ve şeref sahibi bir sultandı. Bu rüyan ona olan muhabbetini gösterir. Ayrıca işin ehli olmaya ve işlerinde hakkını vererek yerine getirmeye tabir edilir. Çoğu kere bir kişiye olan ilgiden dolayı o kişi herhangi bir şekilde rüyaya yansıması normaldir. Allah’tan hayrını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sultan Abdülhamit hanı gördüm aynı odadayız yaralı ama odanın bir köşesinde kocaman yılan yumagı var büyük hakan korkmadan yeşil olanı öldürdü kalanını yumak halinde dışarı attı bir zaman sonra bu devirde oldugumuzu söyledim ulu hakana ve ardından sürgündeki ailesi oldugunu söyleyen bir topluluk geldi bulundugumuz odaya girdiler bende ayakkabılarını çıkarmalarını abdülhamidin yanına böyle giremezsiniz diye ısrar edince ulu hakan çok sevindi bu rüya ne anlama geliyor


Tohat
Padişahın yaşadığı lüks, zenginlik, itibar, saygınlık gibi insanların arzuladığı durumlara benzer özelliklere sahip olacağın, kısmetin artacağı, istediklerine nail olma şansına erişeceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben okuldaydım sınıfa Abdülhamit han girdi. Bende birden destuuur dedim sonra daim muzaffer dedim. Neyse oturduk. Abdülhamit han sınıf aralarında geziyordu. Sonra bana baktı. Ve yüzüme boyalı bir şey attı. Her yerim o boyadan oldu. Bende yerde uzandım. Sonra Abdülhamit han kuran okumaya başladı bende hemen ayağa kalktım. Dinledim. Sonra uyandım. Cevabinizi bekliyorum…

Okudunuz mu?  İstihare rüyamı yorumlar mısınız?

Tohat
Sıkıntı ve sorun olarak gördüğün durumlardan kurtularak hayal ettiğin hatta edemediğin güzellikler yaşamaya başlayacağına ve bunun seni ruhen ferahlatarak mutlu olacağına delalet etmektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda Sultan AbdülHamit Han’ı gördüm tam olarak nerede olduğumuzu bilmemekle beraber zannedersem saraydayız ve ben sultanimiza hizmet ediyorum hatta hizmette kusur etmemeye çalışıyorum aklımda en çok kalan seyde sürekli efendim diye hitap ediyordum sonra bana birisi onun sultan değilde peygamber efendimiz olduğunu söylüyor.
Rüyam bu şekilde aklımda bunlar kaldı.yorumlarsaniz sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. En güzel ve hayırlı rüyaları iç içe görmüşsün. Rüyandaki peygamber efendimiz olduğunu hissetmişsen bu dünya ve ahiretinde saadet dolu yaşamların olabileceğine, eğer gördüğün padişah ise tüm dileklerinin kabul olacağı, mutlu olman için çeşitli nedenlere sarılacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Abdülhamid Han’ı gördüm, kendisinin üzerinde o döneme ait kıyafetler vardı, uzun pardesü yakasız bej rengi gömlek, üzerinde v yaka kazak elinde de bastonu vardı, fakat bu zamana göre mahalleden evine giderken kendisini takip ediyordum ve takip ettiğimi anlamasını istiyordum. Onu korumak istediğim için takip ediyordum fakat o bunu bilmiyordu, yüzünü bir anda bana döndü, ve durumu anladı hemen bir yola doğru girdi bende onu kaybetmemek için farklı sokaktan karşısına çıkmak istedim ama beni atlattı.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah tarafından mesaj almak

Tohat
Rüyada bu denli itibar sahibi ve yaşantı olarak en güzelini simgeleyen birini görmek onun hayat sıfatlarına benzer bir yaşantı sürmeye ve rahata ermeye, onu takip ediyor olarak kendini görmen ise, zaferler kazanacak ve bu senin gururlanmana vesile olacaktır. Doğrusunu bilen Allah’tır elbette.


Mehmet67
Merhaba rüyamda Abdülhamid hani gördüm onun yanında sadece ben varım ve tüm İstanbul ona karşı.. silahlar oklar bıçaklar neler yedim ona süper oldu yinede yıkılmadım onu korudum kaçırdım.. devir de sanki onu zamanında tahttan indirdikleri gündü.. bunu benim için yorumlayabilir misiniz


Tohat
Merhaba. Gururlanacağın bazı olayların meydana gelmesi ile yüzünün güleceğine, hayatının bir insanın isteyip de olmasını dilediği şekilde güzel, hayırlı, parlak huzur içinde olmasına, el atacağın işlerinde başarılı olup övüneceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bundan üç gün önce rüyamda tuhaf giyimli bir erkek gördüm bir erkek çocuğuna isim koyuyordu bende oradaydım kalbimden geçen ismi söyledi.çocuğun adı Abdülhamid olsun dedi.uyandım İnternet’te girdim Abdülhamid yazdgımda karşıma hemen erkeğin resmi çıktı.rüyamda gördüğüm Abdülhamid hanmış. oysaki ben bu yaşıma kadar ne Abdülhamid ismini duydum nede böyle bir han olduğunu biliyordum.lütfen manasını bilen var mı rüyamın

Okudunuz mu?  Başkasına istihare yaptırılır mı?

Tohat
Hayırlı günler. Bir yerden duymuş görmüş olmasan da Abdülhamit ismi güzel bir anlam içermektedir. Hamd eden, Allah’a eksiklikte de darlıkta da bollukta da şükrünü eda eden kul anlamına gelmektedir. Fakat rüyana göre darlık değil istediklerine nail olacağına, muradına ereceğine, sevdiğin ile mutlu olacağına ve bundan dolayı hamd eden olacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamlar. Rüyamda Abdülhamit Han Hazretleri bana 7 tane kilitli küçük kutucuklar veriyor dolabın içinde bunları tektek anahtarla açmamı istiyor. Kendisi de camiye 2 dervişin sohbetini dinlemeye gidiyor. Odada 2 tane kendi paşası var onlardan biri namaz kılıyor diğeri odada duruyor. Ben kutuların hepsini tek anahtarla açtım sonuncuda biraz zorlandım. Sonra birden Abdulhamit han içeri girdi arkasından bir kadın odaya girmeye çalıştı bende Abdülhamit’in önüne geçtim sırtıma aldım koruma amaçlı ama ayaklarım yerde değildi o beni kaldırmıştı. Kadın küçük bıçaklar fırlatmaya başladı bana isabet etsin diye oyana buyana gidiyordum. Banada Abdülhamit’e de isabet etmedi. Ama Abdülhamit ah diyordu üzüntüden ve çok yaşlı olduğundan. Rabbim hayır eylesin yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Aleyküm selam. Hayırlı bir rüyadır. Görmüş olduğun kilitler ve en önemlisi de açtığını görmüş olman sıkıntılarını kolay bir şekilde halledeceğine ve üstesinden gelebileceğine işaret eder. Sıkıntı ve zorlukların ardından hayatındaki güzelliklerle tanınabileceğine, zenginlik, ferahlık ve hayırlı insanlarla birlikte olacağına, kısmeti geniş bir kimse olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  İstiharede kar görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben rüyamda bir bahçeye girdim sonra bahçenin sahibi geldi.Öğretmenmiş.Disariya çıktım. Arkamdan geldi ve üzerinde bayrağımız olan mont getirdi. Mont benimmis. Sonra da keşke seninle bu şartlarda tanışmasaydık dedi. Bende neden dedim oda bana Abdülhamit Han dedi. Bende Abdülhamiti severim dedim. Sonra öğretmenle yolda giderken bir ucu arşta bir yapı gördüm. Yapının yıkılmasından korktum ve birden hareket edemeyip yere düştüm ama bilincim açıktı. Yorumlarmısınız lütfen.


Tohat
Ve aleyküm selam. Parlak bir geleceğe sahip olacağın yaptığın ve yapacağın çalışmalar, göstereceğin çaba ve kendini sürekli geliştiren sayesinde iyi yerlere gelmene işaret olan hayırlı bir rüya. Emeklerinin meyvesini er ya da geç alacağına da delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada abdulhamit hanı görmek, rüyada abdülhamiti gormek, rüyada sultan abdulhamit hanı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz Yusuf'u görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Abdülhamit hanı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.