Anasayfa
25 Kasım 2022, 16:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada biri tarafından kovalanmak.

Rüyada biri tarafından kovalanmak.

Yusem
Selamun Aleyküm arkadaşlar,

Ben bir bayanım. Dün gece rüyamda 2 atlı beni kovalıyordu. Atları süren tanımadığım iki erkekti. Ben korku içinde kaçarken bir duvara tırmandım. Atlardan biri duvarın üzerine tırmandı ve kafası bir yere sıkıştı. Gözümün önünde titreyerek can verdi.

Daha sonra ben atın üzerine binip Allahu Ekber diye bağırdım ve bir anda uyandım. Uyandıktan biraz sonra sabah ezanı okunmaya başladı. Çok korkmuştum uyuyamadım saatlerce. Allah rızası için yardımcı olun, bu rüyanın anlamı ne olabilir?

Okudunuz mu?  Rüyada kuzenini görmek

Cevap: Rüyada atlılar tarafından kovalanmak.

EFRUMİE
Rüyada at görmek murattır.Ata binmen ise muaradına ereceğin anlamına gelir.Ata binen kişiler ise aile dışından bir kişiden hayırlı haberler alacağına ve atın can vermesi ise sizinle alakalı bazı konular hakında görüşlerinizi alacaklarına ve sizin muradınıza ereceğiniz ve çok güzel bir hayatınız olacağı anlamına geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin hacca gidip geldiğini görmek

Yorum: Rüyada atlılar tarafından kovalanmak.

Kayıtsız Üye
2 tane evim varmis digerine gidicem .. yakin .. yolu uzattim .. karanlikdi kizim yanimda derken kafakar belirdi agaclarin arkadan dedim burileri oesimizden gelio kosalim .. geri vakdinda bir suru atli 4 nala gelio.. koyluler cikiyo buyuk zatlar varmis yanlarina sigindik derken .. koyluler .. ekrinde tas dopa balta kurek vsvs karsi saldiri için ayaklanio uyandim ..

Okudunuz mu?  Rüyalara inanmak günah mıdır?

Yorum: Rüyada atlılar tarafından kovalanmak.

arifselim
Lütfen sorarken doğru ve anlaşılır şekilde yazalım. Lütfen sorunu okursan ne kadar yazım hataları ile dolu olduğunu ve anlamak için insanın kendisini zorlaması gerektiğini anlayabilirsin.

Bu rüya gerçek hayatta da endişe ve korkularının olduğuna, bir şeylerden tedirgin olduğuna ve huzurlu olamadığına işaret olarak yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kök görmek (İmam Nablusi)

İsimsiz85
Selamun Aleyküm Hocalarım,

Gece rüyamda arkadaşımla doktora gidiyoruz doktorun odasında arkadaşım bir şeyler diyor ama tıbbi bir konudan konuşmuyorlardı net anımsayamıyorum o konuşmaları. Daha sonra doktor peşimizden geliyor doktoru hiç tanıdığım biri değil. Arkadaşımla kaçıp arabasına biniyoruz peşimizden gelince arabayla kaçıyoruz ve o da arabasıyla takip ediyor. Daha sonra bir mekana giriyoruz bakıyoruz o da gelmiş ama bu kişi o doktor değil bu sefer benim duygusal yakınlık hissettiğim ama yakın zamanda aramızdaki iletişimi kestiğim bir şahıs kendisi o da orada ve bakıyor bize doğru ben de onu orada görünce şaşırıyorum neden gelmiş ki küsmüştük aslında diye. Kendisini iki gecedir üstüste rüyamda görüyorum daha önceki rüyada da bir yerlerde karşılaşıyoruz. Hal böyle olunca merak ettim anlamını. Benim için yorumlarsanız çok mutlu olurum. İyi çalışmalar diliyorum hepinizden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada kulak kesilmesi

Selamun Aleyküm hocalarım. Gündüz yazmıştım bu rüyamı başlığı taşınmış gözüküyor ama içerik olarak yorumum yayınlanmamış tekrar yazmak istedim belki teknik bir hatadan dolayı silinmiş olabilir diye düşündüm profilimdeki mesajlar kısmında da yoktu rüyam. Gece rüyamda arkadaşımla doktora gitmişiz doktorun odasına giriyoruz arkadaşımla bir şeyler konuşuyorlar ama hatırlayamıyorum şu an konuşmaları. Birden dışarı çıkıyoruz ve arkadaşın arabasına binip kaçıyoruz doktor da peşimden geliyor. Doktor normalde tanıdığım biri değil . Arkadaşla arabadan inip bir mekana giriyoruz bir bakıyorum doktor da peşimizden gelmiş ama bu doktor o değil bu sefer eskiden aramızda minik bir duygusal yakınlaşma olup yakın zamanda küstüğüm bir bey bu sefer ve bakıyor bize ben de şaşkın şaşkın ona bakıyorum nasıl oldu da geldi biz küstük halbuki diyerek. Anlamını merak ediyorum yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında beyaz görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda uzaklaştığın halde peşinden gelen kişi durum olarak değerlendirilir. Yani gerçek hayatta peşinden gelebilecek olumsuz olay ve durumları simgeleyen bundan dolayı yaşayacağın tatsızlık, huzursuzluk sebebi ile mutsuz olma ihtimaline işaret eder. bir süreliğine umduğunu bulamayacağın bir dönem yaşayabilirsin. Fakat Allah’a sığınman ve doğru olan için çabalaman olumlu neticeler doğuracaktır inşAllah. Allah hakkıyla bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde siyah ve mavi görmek

rüyada atlılar tarafından kovalanmak, Rüyda birileri tarafından kovlanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada küs olduğun biriyle konuştuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada biri tarafından kovalanmak. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.