Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kuzenini görmek

Rüyada kuzenini görmek

Eylem.95
Merhaba 21 yaşındayım ben rüyamda eski mahallemizde yürüyordum yerde renkli çakmaklar buluyordum alıyordum iki tane ajanda buluyordum ikisinide alıyordum içine bakıyordum yazı doluydu ondan sonra eve geçiyordum kardeşim pencere önünde oturmuştu yanına gidiyiyordum karpuz kırıyordu eliyle uzatıyordu bana yiyordum bal gibi tadı vardı o sırada salondan ablam geçiyordu üstünde yeni kıyafetler vardı odasına geciyordu hemen bende kuzenimu soruyordum kardeşime odada ablamla diyordu ajandayı alıp içine bakyodum içinde yazılar vardi kapatip odaya geciyordum kuzenim yoktu nerde diyordum hiç eve gitti diyordu o anda kuzenimden mesaj geliyordu "canını sıkma rüyanda kuşlara yem atıyorduk ya çok güzel bir rüya o biz Hz.Yunusun müridleriyiz ama insanlar bizi oyuna getircegi zaman bana soyle diyordu"diyodu..

Hocam 21 yaşındayım rüyamda eski mahallemizde yürüyordum yerde renkli bir kaç tane çakmak buluyordum ve alıyordum hemen ilerde iki ajanda vardi onlarida alıp eaki evimize gidiyordum.kardeşim pencerede durmuştu beni çağırıyordu karpuzu eliyle kirip vana uzatiyordu yiyordum ve çok tatliydi.o sırada ablam salondan geciyordu ustunde yeni kiyafetler vardi odasina gidiyordu o arada kardesime kuzenimi soruyordum odada diyordu ablanin odasinda elimdeki ajandayi karistiriyordum yaziliydi ilki digerine bakmiyordum ablamin odasina doğru gidiyordum iceri girdigimde kuzenim orda degildi onu soruyordum gitti diyordu ablam.o arada telefondan mesaj atiyordu kuzenim "Canını sıkma hani bir rüya görmüştün ya kuşlara yem atıyorduk güzel bir rüyaydı.ayrıca biz Hz.Yunusun müridleriyiz ama biri bizi kullanmaya kalksa bana haber ver beni uyar."diyordu.sonra uykudan uyandm rüyami yorumlarsaniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada kendini öbür alemde görmek

Rüyada kuzenini görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya ilk olarak hoşuna gitmeyecek sözler işitmeye, nahoş olaylar yaşamaya ve kötü sözler duyarak huzurunun bozulacağı bir döneme işarettir. Ancak daha sonra sabırla bunların geçeceği biteceği manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyamda Kuzenimi Gördüm?

mhmmd90
Hocam Selamun Aleyküm Rüyamdan Aklımda Kalanlar Şunlar:Tanımadığım Biryerdeyim Karşımda Kuzenim Var (Kız)Şimdiki Hali Değil Gözlük Takmış Başörtülü Normalde İkisinide Takmıyor. Sonra O Kuzenimin Bacağını Görüyorum.(Bakmadan Önce Gözümü elimle Kapattığım Aradan Baktığım Sonrada Onun Bacağını Kapatmaya Çalıştığıda Rüyada Olabilir Bu Kısımdan Parantezli Kısımdan Emin Değilim).
Acaba Bu Rüya Ne Demek?

Okudunuz mu?  Rüyada birinin kanser olduğunu görmek

Teşekkürler Allah Razı Olsun.


Yorum: Rüyada kuzenini görmek

arifselim
Aleykum selam. İnsanın hoşuna gitmeyeceği şeyleri işitmesine işaret eder. Rüyaların çoğunun yorumu yoktur veya mana olarak önemli bir anlamı da olmaz. Bunun için Allah’a havale etmek yeterlidir ve rüyalara çok takılmamak da gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gamici
Selamun aleykum. Bende yaklasik 1.5 yil önce kanserden vefat eden dayimin oglunu gördüm kalabalik bir yerde uzaktan goruyorum kiyafetleri ve bedeni bembeyaz sekilde ve ben onun oldugunu bunun rüya oldugunun bilincindeyim hatta yaklasirken kendi kendime öldugunu belli etmeyimde uzulmesin diye ne konuscagimi kafamda kurarak yanina variyorum.geldigimde birbirimize sarilip gulumseyip muhabbet ediyoruz herkese selam soyluyor. O sirada yaklasik 6 ay önce vefat eden dedemin durumunu soruyorum bilincli bir sekilde kuzenimde dedem pek iyi değil abi diyor bu ruyanin anlami nedir. Tesekkur ederim

Okudunuz mu?  İstiharede kar görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Vefat eden kişinin etkisinde kalarak onu unutmamaktan ve hatırlamaktan dolayı görülmüş olabilir. Bazı yorumculara göre ise uzaktan bir haber almaya veya bir misafirin gelmesine tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı kandiller hocam

Bugün sabah namazından sonra uyuduğumda rüyamda teyzemin kızının bana yaklaşıp şehvetli şehvetli konuşuyordu kendi geri çekmeme niyetinin iyi olmadığından eminim üstelik hiçte öyle biri değil iki çocuk anası bense evlilik yaşında bir bekarım
Hocam aykırı pek hallerim olmadı son zamanlarda size zahmet yorumlarmısınız


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya teyze kızınla ilgilidir diyemeyiz. Ancak rüya sahibi için sakladığı bir sırrının ortaya çıkmasını istemediği anlamında yorumlanabilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek

Kayıtsız Üye
S.aleykum hocam.hayirli günler.33 yaşında bekarim.erkek kuzenimle küs değiliz fakat görüşmüyoruz.ayni ortamlarda denk geldiğimizde hal hatır sorup bitiriyor.isimden haksız yere atildim.işe dönüş için haber bekliyorum.su anda giyim uzerine pazarcılık yapiyorum.esnafim.abimle beraber pazarcılık yapiyorum.nefsime uyuyorum.sabah namazlarına kalkamıyorum.diger vakit namazlarimi kiliyorum.ve son olarak bazı akrabalar aracılığı ile bir kız arkadaşım olmuştu.ayrildik.bu akrabalarla bazı sorunlar yaşadım.laf söz vs.daha sonra görücü usulü bir kızla sozlendim.onunlada ayrıldık.aileler arası laf söz çok oldu ve bitti.ruyama gelecek olursak 1. Gün bir evde yatakta uzanıyorum.erkek kuzenim geliyor.takim elbiseli çok şık.mavi lacivert çizgili takım elbisesi var.benim yanımda dolanıyor.sonrada gidiyor.
2. Gün gördüğüm rüyada abim oluyor yanımda ayakkabilarim kaybolmuş diyor.ariyoruz soruyoruz.bulamiyoruz.daha sonra İstanbul’da oluyoruz.orada kuzenimi görüyorum.daha sonra İstanbul’da bir pazara giyim ürünlerimizi aciyorum.iki tane erkek müşteri geliyor.ikisinede tişört satıyorum.birisi kağıt para veriyor.digeride hem kağıt,hem bozuk para veriyor.rüyamda böyle bitiyor.


arifselim
Aleykum selam. Allah hakkında hayırlı olanları ihsan eylesin. Birinci gördüğün rüyanın kötü bir açıklaması olmasa da çok özel bir şekilde yorumlayamayız. Diğer rüyan ise içinden geçtiğin şansız ve uğursuz bir dönemden sonra gelecek olan kısmetli ve bereketli bir zamana işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğu eşiyle barıştığını görmenin yorumu nedir?

kastamonu37
Merhaba gece namazı kilicam derken uyuyakalmışım ve gece 4 gibi uyandım kendi kendime bir anda sanki biri beni çekti kaldırdı bende abdest alıp hacet namazı kılıp dua ettim sonra sabah ezanı okundu sabah namazını da kılıp bir saat uyuyum dedim.

Uyuduğum vakit ben bir yarış motoru gibi bir şey almışım dayımın kızı normalde bize uzak oturuyor ama rahmetli babam ve ailemden birileri onu bana önerir ve yakıştırırdı önceleri ben akraba diye pek sıcak bakmazdım bide sigara içiyor diye ama hoş birisi.

Rüyamda yarış motoru almış bizim evin önündeyim dayımın kızı da bizim kapıda üzerinde etek var motora binmeye çalışıyor komik oluyor ama biraz bacağı açılıyor bende bacağı açıldığı zaman ona kızıyorum tartışıyoruz binecek sen pantolon giy bari diyorum vs oda pantolon giyip geliyor v biniyor öyle uyandım sonra bunun bir manası var mıdır?

Okudunuz mu?  İstiharede gözlük görmek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin idealleri, hedefleri ve istekleri olduğuna, kararlı olmasına ve çalışkan olmasına işaret olarak yorumlanır. Bir ihtimal bu tür rüyalar bilinçaltına yerleşen düşüncelerin herhangi bir şekilde rüyaya yansımasından dolayı da görülebilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Bir süredir çok samimi olduğumuz akrabalarımızla görüşmüyoruz. Anne tarafım oluyor bu bahsettiğim. Annemin gönlü bayadır kırgın biraz onlara. Rüyamda gördüm annemin ailesini. Özellikle dayılarımı, rüyamda dayılarımın ellerini öpüyordum güler yüzlüydüler mutlu ve özlemiş olarak gördüm. Yorumlarsanız çok sevinirim hocam, anlamı nedir?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya güzel gelişmeler anlamındadır. Rüya sahibi için her geçen gün daha iyi bir duruma geçeceğine ve rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir. Bundan başka özel bir şekilde tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede evliya görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler. Ben istihareye yattım ama rüyamda teyzemin kızını gördüm şuan ki olduğu halinden daha güzel bir yüzü vardı rüyamda. Yanıma geliyor düşük yaptığını söylüyor ve gülerek bana beyaz bir yumurta veriyor, ( daha yeni boşandı gerçek hayatında teyzemin kızı). Ama verdiği yumurtanın içinde küçük bir erkek bebek var ama bebek çok güzel ve çok güzel giyinmiş. Bebek yumurtanın içinde hareketli ve yaşıyor amaa sonra ölüyor bende yumurtanın kabuğunu kırarken bebeğin kafasını yaralıyorum ama bebek zaten ölmüş. Bu rüyamı bu şekilde gördüm. Aynı şekilde istihare namazından sonra birde siyah tarantula gördüm ama hiç hareket etmiyor bende zarar vermiyorum. Cevaplar mısınız?


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanızdaki renklere bakacak olursak istihareye yatma niyetiniz her ne ise hakkınızda hayırlı olmadığı yönündedir. Fakat elbetteki buna dayanarak kesin sonuca varmak bizi yanılgıya düşürür. Asıl uyandıktan sonra ne hissettiniz. Bunu düşünüp hayırlı olup olmadığını anlayabilirsiniz. en doğrusunu bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda otelde tatildeydik biz bazı arkadaşlar ve tanımadığım kızlar vardı (ben kızlı ortamda normalde bulunmam) bayağı bir eğleniyorduk vakit geçtikten sonra kuzenlerim ve ailem geliyordu onlarla görülüyordum bizim masaya veda edip kuzenlerimle dolaşıyordum şişme bir go kart pistinden geçiyorduk (sanki çarpmış gibi biraz korku vardı) yemeğe gidiyorduk açılmamıştı sırf çorba vardı aldım masaya gittim 2 kuzenim ve amcam vardı 1 kuzenim çorbaya vurduk ama dökülmedi ben sinirlendim biraz hırpaladım amcam ayırdı konuştu konuşması bitti yemek açıldı giderken sataştı bende bu sefer dövdüm döverken bir anda yok oluyordu hem korkup hem şaşırıyordum


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatınızın bereketli, macera dolu, hayat dolu geçeceğine işaret eden bir rüya olduğu gibi sizin çevrenizin barıştan yana dostane ilişkilerin hakim olduğu insanlarla dolu olacağına delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Hacet namazından sonra görülen rüya

İsimsiz85
Selamün Aleyküm Hocalarım,

Gece rüyamda yaşadığım yerin belediye binasındaydım. Normalde küçücük bir binadır ama rüyamda kocamandı ve kuzenim de belediye binasında bir dairede yaşıyordu. Alt katta kalabalık iş adamları vardı bir tanesi benim eskiden görüştüğüm beydi. Onu görünce şaşırdım kendisi kuzenimi arayıp "akşama salata mı yiyeceksin? " Diye soruyordu. Görüştüklerini anladım ve çok şaşırdım hemen kuzenimi aradım "akşama sana gelip ödünç elbise alacakmış gibi yapacağım. Biriyle randevum var sansın" diyordum o da bana "abla ben görüşmeyeceğim onunla zaten hoşlanmıyorum" dedi. Kuzenimin evinin yolunu unuttum girişteki görevliye sorarken telefonumu kaybettim hatta sonra elimdeki çantaları da nereye koyduğumu bulamadım diye hatırlıyorum. Evrak çantası vardı elimde rüyamda. Daha sonra ben onları ararken bir bakıyorum kuzenim gizli gizli dairesine kaçıyordu ben görmeyeyim diye . O çıktı ben peşinden çıktım bir baktım mini bir elbise giymiş çok süslü" e hani görüşmeyecektin hiç hoşlanmamıştın adamdan. Bu ne hal peki?" Diye sitem ederken uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim hocam. Allah hepinizden razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada kerbelaya gitmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Çevrenden kimsenin tahmin edip beklemediği büyük işlere adım atacağına, bu işlerde istediğin neticeyi alacağına, kültürünü artırmaya, bilgi birikimine ve tecrübeye sahip olmaya, geçmişte yaşadığın iyi ve kötü olan her şeyden ders alıp adımını buna göre atmaya, yeni işlere adıma atarken ufak maddi zorluklarla karşılaşmaya ayrıca yeni bir ilişkiye başlamak olarak yorumlanmaktadır. Allah en iyisini bilendir tabi.


Rüyada kuzen görmek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında beyaz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kuzenini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.