Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek

Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek

Kayıtsız Üye
rüyamda kardeşimi bir odadan çıkarırken polislerin dışarda beklemesi soru sorarak bende o arada kelime-i şehadeti getirdim mermi ile birden koluma vurularak öldüm


Yorum: Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek

arifselim
Bu rüya için olumsuz bir yorum yapılmaz ve hayırlıdır denilebilir ama ayrıntılı bir rüya olmadığı için yorum yapılacak da bir özel durum yoktur. En doğrusu Allah’a havala ederek hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Burnu Siyah Noktalı Görmek

Yorum: Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek

Ufff
Selamün aleyküm hocam rüyamda sık sık kelime tevhid getirerek öldüm o an Allahın yanımda varlığını sevgisini ve affına kavuştuğumu hissettim o kadar rahatlamış ve mutluydumki size anlatamam yorumunuz için şimdiden teşekkürler


Yorum: Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek

arifselim
Aleykum selam. Çok hayırlı ve çok makbul bir rüyadır. Bundan olumlu bir ders almalısın. İbadetlerinde ki eksiklikleri gider, tövbe istiğfarı çoğalt ve zikir ile duayı arttır. Rüyalarımızın daima Allah’tan hayırlısını dilememiz gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaş görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam. Bugün sabah namazına yakın gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. Bir yolda yürüyorum ardından hızla bir araba bana doğru geliyor ve çarpıyor. Ben yerde resmen paramparça bir haldeyim ama ruhum herhalde hâlâ her şeyi görebiliyor ve içimden konuşuyordum. Bir de üstüne şoför benim kalbimi veya parçalarımı alıyordu satmak için sanırım. Resmen dehşete düşmüştüm hâlâ yaşıyor muydum yoksa ruhum mu konuşuyordu bilmiyorum ama dehşete düşmüştüm. Hemen kelime-i şehadet getirdim ve ben sorgu meleklerine ya cevap veremezsem soruları geldi aklıma… Çok ama çok korkmuştum. Ondan önce gördüğüm bir rüya ise yine bir insan cesedi ve resmen o da benim gibi parçalara değil de eti kanı hep gözüküyordu, dehşet verici. Uyanır uyanmaz hemen sabah namazını kıldım, çok panikteyim hâlâ.

Okudunuz mu?  Rüyada engelli bebeğinin emeklemesini görmek

(Bunlarla da kalmadı bir de okulda üstsüz başsız kaldığımı görüyordum ve insanlar vardı çok utanıyordum. Bunu da yorumlar mısınız ? Allah razı olsun.)


Tohat
Hayırlı günler. İlk rüyanın iki farklı tabiri vardır. Verdiğin bir sözü yerine getirmemen ile ilgili olarak çekeceğin bazı sıkıntıların habercisi olabileceği gibi yeni bir sen olma yolunda kuracağın düzenin ilişkilerini dengede tutmaya çalışacağını da göstermektedir.
İkinci rüyanda Sıkıntılar yaşayabileceğine, bir nedenden dolayı üzüntü içine girebilir ve uzun süre bunun etkisinde kalabileceğine işarettir.
Üçüncü rüyan ise hayırlı bir rüya olarak kabul edilmekte olup bedenen, düşünce ve ruhen kendini iyi hissedecek var olan olumsuzlukları silecek ve huzurlu hissedeceksin. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda etrafımdaki binalar çöküyordu ve ben çöken bir binaya uçarak gittim ve bina çökmeye başladı çökerken etrafta kum yığınakları vardı bunların üzerine düşerken kelimeyi şehadet getirdim gözlerim kapandı sonra ölmüş babamın evinde babam elimden tuttu camdan çıkardı değerli hocam çok etkisinde kaldım rüyamın yorumu nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada havalanmak uçmak

Tohat
Senin hak yola baş koymana ve bu yoldan ayrılmayarak din üzere yaşamaya özen göstereceğine, ayrıca umutsuzluğa kapıldığın bir konuda işlerinin yoluna girip istediğine ulaşmak için önünün açılıp başarılı olacağına delalet etmektedir. En iyisini elbette Allah bilebilir.


Sontuzluk
S.a rüyamda Otuz sene önce ölen babannemi gördüm babannemi çok severdim sanki yeni ölüyormuş gibi başındayım hasta değildi ama ölüyordu ve bana ağıt gibi bı şeyler söylüyordu bende telkin etmedim ama söylemesi için kelimeyi şehadet getiriyordum sonra babannemde getirmeye başladı bende babanneme inşAllah cennette kavuşacağız diyordum bu rüyamı yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Kötü Yüzlü Adam Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan oldukça hayırlı bir rüyadır. Hem babaannene olan özlemini ifade etmektedir hem de kalbinin, içinin herhangi kötülük barındırmadığını, temiz bir kişiliğe ve niyete sahip olduğunu, Allah’ın rızasını gözeterek yaşantını sürdürmeye çalıştığını, her zaman iyilik ve güzellikle muamele ettiğine ve hayatını bu istikamette sürdürdüğüne işarettir. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada arabayla göle düşmek

rüyada kelime i şehadet getirmek imam nablusi, rüyada kelime i sehadet getirmek, RUYADA TELKIN GETIR DEMEK

Bu kategoride yer alan Rüyada Allah'ın İsimleri görmek ne demektir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.